חדשדושהה !! עופר שכטר =שליטה!!
מ מ א י י ק New member 17/12/06 #8 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני מיכאל השתלבות נעימה ומהירה וכמו שכבר אמרו לך...עפר זה בלי ו'
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני מיכאל השתלבות נעימה ומהירה וכמו שכבר אמרו לך...עפר זה בלי ו'
E esterosh New member 18/12/06 #11 רגע אז עפר כותבים עם ו' לא? נראה לי שאחרי הפעם השנייה היא הבינה שכותבים עפר בלי ו' בכל מקרה היא נעלמה מאז ...מקווים שתחזרי ותתשתלבי פה.. וכמובן תכתבי עפר בלי ו' (חחחחח )
רגע אז עפר כותבים עם ו' לא? נראה לי שאחרי הפעם השנייה היא הבינה שכותבים עפר בלי ו' בכל מקרה היא נעלמה מאז ...מקווים שתחזרי ותתשתלבי פה.. וכמובן תכתבי עפר בלי ו' (חחחחח )
מ מ א י י ק New member 18/12/06 #14 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אין סיבה לפחוד,אנחנו לא מרביצים,אנחנו רק מענים,הורגים,דוקרים,מה לא?
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אין סיבה לפחוד,אנחנו לא מרביצים,אנחנו רק מענים,הורגים,דוקרים,מה לא?
נ נערתpop New member 18/12/06 #17 ../images/Emo28.gif לא פחדתי ~~!! לא פחדתי פשוט נבהלתי כמה פעמים אפשר להגיד לי שעפר זה בלי ו' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{ואפשר אם ו'}
../images/Emo28.gif לא פחדתי ~~!! לא פחדתי פשוט נבהלתי כמה פעמים אפשר להגיד לי שעפר זה בלי ו' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{ואפשר אם ו'}
S S t r a w b e e r Y New member 18/12/06 #19 יש כאלה שכותבים את השם שלהם עם ו' [הכוונה לאלה שקוראים להם עפר ] אבל העפר הספציפי הזה שאנחנו מדברים עליו, כותבים את שמו בלי ו'. אפילו עפר עצמו אמר את זה בפורום טב"ע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=48317002 אני מקווה שלא נעלבת מאיתנו או משהו... זה לא נאמר מעמדת תקיפה
יש כאלה שכותבים את השם שלהם עם ו' [הכוונה לאלה שקוראים להם עפר ] אבל העפר הספציפי הזה שאנחנו מדברים עליו, כותבים את שמו בלי ו'. אפילו עפר עצמו אמר את זה בפורום טב"ע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=48317002 אני מקווה שלא נעלבת מאיתנו או משהו... זה לא נאמר מעמדת תקיפה
E esterosh New member 19/12/06 #20 שטויות קורה שטועים. בכל מקרה נשמח אם תשארי איתנו... ואנשים פעם הבאה מספיק להגיד פעם אחת שעפר כותבים בלי ו' אתם מבריחים אנשים!!
שטויות קורה שטועים. בכל מקרה נשמח אם תשארי איתנו... ואנשים פעם הבאה מספיק להגיד פעם אחת שעפר כותבים בלי ו' אתם מבריחים אנשים!!
ח חנווש האחת והיחידה New member 19/12/06 #21 חחחחחח איזה מצחיקה את.. כולם פתאום בבת אחת כתבו שעפר בלי ו' והיא נבהלה..מסכנה הפחדתם אותה..
B baril New member 18/12/06 #16 ../images/Emo80.gifברוכהבאה ../images/Emo24.gif אני אריאל בת 13 מהרצליה, השתלבות נעימה :]