חדר

Brownie s

New member
חדר

אני רוצה לסדר את החדר שלי, אבל גם לתת לו אנרגיות טובות(אני עוברת לחטיבה ואני רוצה שלא יהיו לי שום הפרעות למשל בשינה או בהכנת השיעורים. חוצ מזה, חפצי הלימוד יהיו בחדר, לכן אני רוצה גם שהוא יהיה חסר אנרגיות רעות וחסימת צ'י.). תלוי לי קריסטל בין הדלת והחלון(קראתי פעם שזה חוסם צ'י במידה והדלת היא מקבילה לחלון). מה כולל סידור משמעותי? קראתי באחד מהטאגליינס בפורום שז"א שצריך למיין, לסדר, לזרוק. אשמח לקבל הסבר יותר מעמיק אם דבר זה אפשרי. תודה, שלי.

הכל אפשרי, וגם לא...

בואי נראה, האם יש לך הפעות בשינה ובהכנת השיעורים? את יכולה להעלות שירטוט של החדר בתוך מכלול הבית עם מיקום הרהיטים בחדרך? מה מפריע לך להכין שיעורים? החדר, או כל מרחב אחר שאת חיה בו, צריך להיות כזה, שיהיה בו כל מה שאת צריכה, ומשתמשת בו לחייך. כמה שפחות לשמור ולאגור, שיהיה אויר לנשימה מסביב ולא חפצים. מקווה שאני ברורה. בוקר טוב

Brownie s

New member
את מאוד ברורה אבל,

את מתכוונת שאני צריכה לזרוק חפצים שהם לא בשימוש בכלל? ז"א, האם שהותם בחדר שלי(גםמ אם זה במגירה שאני כמעט אף-פעם לא פותחת?) גורמת לאנרגיות שליליות\חסימת צ'י או משהו בסגנון "האנרגי"? חח אני לא נשמעת ברורה ממש זה בטוח... בקשר לשרטוט- אני לא מצליחה להעלות שרטוט נורמלי... יש משהו שקשור אליו שהכרחי?

כן

בפנג שוי אין מגירה שאת לא פותחת. אם את לא פותחת אותה, סימן שאת לא זקוקה לה ולכל מה שנמצא בתוכה. במצב הזה, של אי שימוש, צבירת אבק, ותפיסת אויר בסביבתך, המגירה (ועוד כמה דברים מסביב) גורמים לחסימת אנרגיה. מה שקשור לשירטוט, שהכרחי, הוא השירטוט.

למעלה