חדר שלי.

RKIL

New member
חדר שלי.

אני יעלה תמונות בקרוב אבל רציתי להתחיל מציור הבא.. אני לא יודע איזה פרטים צריך אבל אני אתן בגדול ....הרהיטים עשויים מעץ וניקל...הריצפה מפרקט סינטטי והחלונות מעץ. צבע הקירות הוא אפור עכבר ובנישה הקוביות בפנים צבועים בכתום. אני לא מרגיש בנוח בחדר.! החדר עוצב ע"י מעצבת ככה שלהזיז דברים יהיה בלתי אפשרי... אבל איך אפשר לתקן ואם יש בכלל מה לתקן לפי התורה הזאת..

שלום RKIL ../images/Emo141.gif

הייתי מחליפה את המיקומים בין המיטה ושולחן הכתיבה האם בימטה שלך גם יש ניקל? אפשר להחליף את צבע הקירות? צבע הכונניות? מה יש בתוך הארון הענק שיש בחדר? הכל שם שלך? אפשר לעשות הרבה דברים...השאלה האם אתה מוכן...

כן...ראיתי את התמונות...

כבד בחדר...כבד מאוד... ציינת שאין אפשרות להזיז, מה כן אפשר לעשות? ראיתי שתלית ספירלות מפלסטיק, הייתי ממליצה לעבוד לחומרים טבעיים ולא מפלסטיק האם אתה מאוורר את החדר הזה כל הזמן? תלה קריסטלים בחלונות שיכניסו את קרני השמש לתוך החדר כל יום פתח את התריסים האם הארון מלא? החפצים שבו הם שלך בלבד? האם אתה ישן טוב? מה כוונתך "לא מרגיש טוב בחדר"? האם אתה לא רוצה להמצא בו? יש לך תחושה לא נעימה כשאתה בו? שבוע טוב

RKIL

New member
אז ככה

אי אפשר באמת להוזיז אבל אפשר תמיד להוסיף דברים.... החדר מאוורר רב הזמן... הארון מלא ו90% מהדברים הם שלי.... אני לא יודע מה הסיבה שאני לא ישן בו טוב...אני פשוט לא מצליח להירדם ונשאר פעמים רבות ער בלילות ...

בוקר טוב ../images/Emo39.gif

מקווה שישנת יותר טוב בכל זאת... הנישה על הדיסקים, שצבועה באדום ומבריקה, והתמונות בקיר מעל המיטה שלך עלולים בהחלט לגרום לשינה לא שקטה. מומלץ שבקירות שבהם הנמאת המיטה לא יהיה שום חפץ או תמונה שיש בהם "אקשן". אצלך יש בזה הרבה, וזו יכולה להיות הסיבה לאי השקט שאתה חש. מעבר לזה, לא הייתי מוסיפה דברים לחדר אלא...מוציאה. הוא מספיק מלא גם כך. וגם... הוספה של דברים שלא משנה את העובדה שדברים אחרים קיימים. זה כמו שאני אכסה את הפצעון שיצא לי בפרצוף, עם מייק אפ. אולי אחרים לא יראו אבל אני אדע שהוא קיים ושהסתרתי אותו. נסה לראות מה אתה יכול לעשות בקשר לנישה עם הקוביות והתמונות שתלויות מעל המיטה שלך יום נעים

למעלה