חדר שינה

rinamlo

New member
חדר שינה

חדר השינה ממוקם בפינה דרום מערב, אני מעוניינת להכנס להריון בקרוב, מה עלי להוסיף/לגרוע מעיצוב החדר? תיאור החדר בקצרה: המיטה מוצבת הגב לכיוון מזרח והפנים לכיוון מערב הדלת נמצאת בצפון מזרח, מול המיטה יש חלון, כמו כן יש חלון בצד הדרומי בין שני החלונות יש שתי תמונות, יש לנו שני שולחנות אחד בכל צד של המיטה, ותמונה משותפת באמצע החדר, ותמונה של בעלי כילד ע"י, אין לי מראה בחדר, והמיטה הוא בסיס + מזרן, הבסיס גבוה מעל הרצפה (בשביל האנרגיות).

rinamlo

New member
כיצד ניתן לאתר את המאמר?

אשמח אם תתני לי את הקובץ או המיקום בכדי לעיין במאמר

rinamlo

New member
מצאתי וקראתי

האביזרים שקיימים בחדר הם: תמונה ממוסגרת של שנינו, תמונה של תינוק צוחק (של בעלי), נרות אדומים שניים בכל צד של המיטה, שמן ילנג ילנג. לפי המאמר אין לי הרבה מה להוסיף פרט לזה שאני צריכה לרכז את כל האביזרים + הנוספים בשולחן קטן בצד המערבי - את זה אעשה עוד הלילה, וניתן לנפש שלנו לפעול כיד הדמיון. תודה.

בדיוק אני מחפשת לך ומגיעה לכאן

כדי לתת לך את הקישור... שימי לב, תמונת בעלך אינה אמורה להיות תלויה בחדר השינה שלכם. זה לא שייך לזמן ההוה. התמונה אמורה להיות עכשוית, תומנה של תינוק מדהים (ואולי קרוב) שאת מכירה וכזה ש"עושה חשק"...או כמו ששמעתי לאחרונה "כזה שמכניס מיד לועד הורים"... כן, דמיון פורה, חופש והרבה אהבה... בהצלחה נ.ב. - יש עוד דברים לעשות אבל בשלב זה, בתור התחלה אני חושבת שזה יהיה מספיק. תנו לעצמכם את הזמן ...

למעלה