חדר שינה

sweet as sugar

New member
חדר שינה

היי, אני עוברת לחדר אחר בביתי ומחר מעבירה את כל הרהיטים. אשמח לקבל טיפים על איך כדאי לסדר אותם עפ"י הפנג שואי בצורה שתביא לזרימה יותר טובה בחיי... יש לי מיטה זוגית,שידה, ארון, 2 כונניות קטנות ליד המיטה, טואלט עם מראה וגם טלוויזיה שאני יודעת שבעיקרון לא מומלץ להכניס דברים כאלה לחדר אך לצערי כשגרים עם ההורים אין לי יותר מדי ברירה... אודה לתגובה, ויום טוב לכווולם!

sweet as sugar

New member
פרטים נוספים

קראתי עכשיו הודעות נוספות בפורום ואני רואה שיש להוסיף עוד פרטים. אז דבר ראשון דלת הכניסה לחדר נמצאת במזרח, בצד שמאל של הקיר. יש חלון אחד בצפון ואחד במערב וכרגע אין וילונות (שוקלת לתלות וילונות מאורגנזה בצבע סגול)ס יש לציין גם שהחדר נמצא בקומת הגג של הבית ומוקף בחלק הצפון מערבי בגג עצמו. שכחתי גם לכתוב בהודעה הקודמת שיש לי גם שולחן לימוד וספריה מעליו וגם מחשב שלצערי אין לי אופציה להוציאו מחוץ לחדר שכן אני זקוקה לו ללימודים ואין מקום אחר בבית שניתן לשים אותו שם. כל הרהיטים שלי הם מעץ. הקיר שבו נמצאת דלת הכניסה לחדר הוא קיר גבס שאני ואבי בנינו לפני מס' שנים,ובאלכסון שמאלי לדלת יש גרם מדרגות שמוביל למפלס התחתון של הבית (בניין דירות לא פרטי). מצד ימין מאחורי קיר הגבס יש תא קטנטן של שירותים ומקלחת. תאריך הלידה שלי הוא 02.12.1980 הייתי שמחה גם לקבל עצה לגבי צבע שבו כדאי לצבוע את החדר. אני מניחה שהתחומים שבהם הייתי מעוניינת לשים דגש כרגע הם חיי הזוגיות שכרגע הם במצב של כ- 90% (ואני לא מתלוננת) אך מפחדת שהחדר החדש אולי קצת יהרוס,הלימודים והבריאות!! אם זה משנה יש לי כלבה בבית. מקווה שרשמתי את כל הפרטים הנחוצים (ומצטערת על אורך ההודעה!!)
ושוב תודה!!

המשך...

מה יהיה במרכז החדר החדש שלך? ממה שתארת נידמה שגרם המדרגות נמצא בחדר האם זה כך? באיזה כיוון יחסית למרכז הבית נמצא החדר? האם הקומה העליונה היא רק החדר הזה? או יש עוד? "מפחדת שהחדר החדש אולי קצת יהרוס,הלימודים והבריאות!!" למה המחשבה הזאת? האם יש בחדרך ניירת רבה משנים עברו? כל מה שקשור לזכרונות, לימודים, ועוד כל מיני פריטים שקשורים לעבר?

sweet as sugar

New member
היי אביבה...

אני עוברת לחדר אחר מכיוון שאני התחלתי ללמוד באוני' והחדר שלי קטן מדי בכדי להחיל שולחן כתיבה (קניתי ריהוט חדש כשהייתי בצבא לדעתי ולא כללתי בתוכו שולחן). אני עוברת לחדר של ההורים שלי שנמצא בגג והם עוברים לחדר שלי.

sugar...

כשאין לי תשובה, אני לא כותבת... התשובות אינן אוטומטיות מה עוד שלפעמים יש דברים עדינים כמו במקרה שלך, שאני חושבת כיצד לומר אותם כדי לא ל"הרעיד" יותר מדי... מה שאת מתארת הוא מצב שבו את עוברת לחדר השולט בבית, שהיה החדר שלך הוריך... וגם את חושבת "שאין מה לעשות" כי את הולכת ללמוד ואת צריכה את כל הדברים סביבך... זהו מצב שבו אני צריכה להכנס אליך ממש בזהירות...כדי להבהיר לך שאת לא ממש צריכה את הכל כדי ללמוד. כל מה שאת צריכה כדי ללמוד זה ראש, ודף. זהו... אגב, האם בחדר שאת עוברת איליו יש שיפוע של הגג?

ראש ודף....

אהבתי...... תגידי, מה עם עט? ובוקר טוב, אני פשוט ברוח טובה היום, שותלת כלניות ונוריות ונרקיסים....המון עבודה,זיעה וכייף!!

למעלה