חדר שינה לקראת שיפוץ...

נירה63

New member
חדר שינה לקראת שיפוץ...

מדדתי ומדדתי והנה הנתונים והשאלות . אני לקראת שיפוץ המיטה ושתי שידות בחדר שינה. השאלה באיזה צבע לצבוע את המיטה והשידות מה טוב יותר ומה יעשה טוב? חדר השינה פונה לכיוון מערב. המיטה צמודה לקיר פנימי בכיוון מזרחי כשהרגליים לכיוון מערב שם ישנו חלון. המיטה בצבע לבן מבריק ומגעיל דבר שלא עושה לי טוב...אז מה לעשות לדעתכן? ארון בגדים צמוד לקיר צפוני. דלת הכניסה מצד צפון. חלון אחד בכיוון מערב זהו החלון הגדול ואילו חלון נוסף קטן יותר ממוקם בצדדרומי. וכעת אני מתלבטת מה ואיך לעשות??? אשמח לשמוע ולקבל מאביבה ומכל מי שרק יכול/ה רעיונות ו....מחכה לכן. תודה וערב נעים לכולנו.

נירה, אני רואה שאת נורא רוצה

ואין סיכוי שאני לא רואה את הודעותיך אבל... צריך גם סבלנות הודעותייך התפזרו ואני קוראת אותן לאט כי גם ההבנה שלי קצת מפוזרת עכשיו... אז המתיני כמה דקות עוד מעט אעלה בחכתי משהו עבורך

טוב, יש כמה דברים שאינם ברורים

למרות שתיארת הרבה... קודם כל, מדוע את מתמקדת בשיפוץ המיטה והשידות דווקא? זה לא נראה לי כמשהו שישנה באופן מהותי משהו בחייך. זה לגמרי קוסמטי... בן כמה שנים הסט הזה? מה כוונתך "חדר שינה פונה לכיוון מערב"? אם המיטה צמודה לקיר לא יבוא בן זוג. האם את ישנה מול הכניסה לחדר? מה מתואר בתמונות שיש מעל ראשך? הוציאי את התמונה של שתי הנשים מחדרך. היא גם ישנה וגם מקדשת את היותך לבד... מה יש בארון בחדרך? האם יש בו פריטים שאינם בשימוש? קראי קצת את מאמרי הפורום זה יתן לך כיוונים חדשים ו.....ס ב ל נ ו ת...... אני עובדת, ולא נמצאת כל הזמן ליד המחשב....

נירה63

New member
אביבה

אין לי שתי תמונות של שתי נשים אלא אם וילד. המיטה אינה צמודה כולה לקיר אל ראש המיטה צמוד לקיר כשמשני הצדדים פנוי לחלוטין. המיטה במקביל לפתח הכניסה לחדר. מעל לראשי ישנן שלוש תמונות רקומות איקיסים שהכנתי מצבעים סגול,ורןד ובורדו,אני מאוד אוהבת את התמונות הללו. בארון אין דברים שאינני משתמשת אני בדרך כלל מידי עונה זורקת מוציאה ונותנת כל מה שאני לא צריכה.

למעלה