חדר שידורים חוזרים !!

יש הבדל

יש הבדל בן לעשות את זה בכייף בתיאום ואהבה עם הקהל בצורה של שידור חי לבין שיעשו ממך סרט פורנו בלי הסכמתך! שוב אני אומר הם התחננו שהוא יפסיק הוא השיב להם בצורה מרושעת והיה דיקטטור של החדר של עצמו מה לעשות יש כאלו שלא נעים להם לראות את עצמם בשידור חוזר... איין לו שום זכות לעשות מהם סרט פורנו הם לא הסכימו להקלטה ולשידור חוזר שהם עשו את זה זה היה בהסכמה ובפתיחות עם הקהל שהם ביקשו והתחחנו שהוא יפסיק הוא וחבורת הילדים בני 8 שהייתה איתו בחדר צחקו וליגלגו עליהם אייך אתה היית מרגיש.

תלמד להתנהג אח"כ נתייחס אלייך

אתה חושב שאני מתייחס להקנטות הילדותיות שלך? מה אתה יודע? אתה ראית את השיחה שהייתה לי איתם בפרטי? מה אתה ממציא שטויות מהראש החולני שלך? אני אשם שהם החליטו לקיים יחסי מין בפומבי? מה הקשר לאחותי? אם היא הייתה חושפת את עצמה זה אחריות ובעיה שלה. הם החליטו לחשוף את עצמם בפומבי מול 800 איש. אני רק מראה את זה בשידור חוזר. מבקש ממך לא להגיב למה שאני אומר. אני לא זקוק לתגובות ה"חכמות שלך". ללא ספק 26 שמתחיל להבין כמה צרות עין יש פה

shanibe

New member
אתה בעצם גנב שידורים ../images/Emo46.gif

ככה זה נקרא... אולי לך תמצא לך משהוא מקורי משלך.... מה קרה ? אין לך מה להציג ? אז לוקחים את של אחרים ? קל מידי מסריח מידי לא מנומס בכלל לא מכובד בכלל BUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

fishgirl

New member
ממש גבר אתה...

הכוח הזה שאתה חושב שיש לך יתמוטט מתישהוא ותמצא את עצמך ילד בן 26, עצוב, פתטי ולבד...

webguy

New member
תשובת תפוז !!!1../images/Emo44.gif

אני מודה לך על פנייתך. אני מסכימה עימך שכאשר מצלמים חדר מסויים ומשדרים אותו מחדר אחר - מדובר בהעתקת זכויות יוצרים. במצב כזה על בעל החדר לפנות אלינו בבקשה לחסום את החדר המועתק, וזאת ניתן לעשות באמצעות מייל לכתובת זו או שלזרז את התהליך, יש לפנות לאחד השוטרים על מנת שיחסום את השידור. אבקשך להבא להעביר אלי צילום מסך של החדר המשודר ושל החדר המעתיק על מנת שנוכל לטפל בבעיה בהתאם. בברכה, ענת אורגד, מנהלת מוצר הבלוגים

eYaL

New member
כפי שנכתב בפורום הטכני

שידורים מוקלטים אסורים, שכן יש פה פגיעה בגולשים במוצגים בהם, והשידור מבוצע ללא אישור מראש של המופיעים. חדרים מסוג זה יסגרו מעתה.

shanibe

New member
|פטיסליחה אבל יש לכם בקרה על כל מה

שקורה בבלוגים לא ? בטוח הכל מוקלט ומגובה היטב. מה זה התהליך האדמיניסטרטיבי הארוך והמסורבל הזה ! שלח מייל לזה , תשלח תמונה לזה, שלא אתה תתלונן אבל שהוא כן יתלונן ! נו זה מגוחך. באמת אבל באמת נו !

fishgirl

New member
וזאת התשובה שאני קיבלתי...

אני מודה לך על פנייתך. אני מסכימה איתך שאין זה מקובל להקליט אתכן ולשדר שוב. במקרה זה כמובן שעליך לפנות לנציגי תפוז או לאחד השוטרים על מנת שנחסום את השידור המוקלט. חבל שהפסקת לשדר בגלל דבר כזה, שניתן לטפל בו ולמנוע אותו. אני אנחה את השוטרים לטפל בסוגיה זו. בברכה, ענת אורגד, מנהלת הבלוגים חחחחחחחחחחח..."ללא ספק" שיש ספק עכשיו! באהבה, פישי

fish אני במקומך לא הייתי כזה שמח

קודם כל התמונות וקטעים של הסרטים שלך מסתובבים באתרים בארץ כי הם הוקלטו ע"י עוד אנשים. אז אנשים ימשיכו לראות אותך משודרת עם תפוז או בלי תפוז. תפוז הראה שעם מערכת לחצים מסויימת הוא משנה את החלטתו. מערכת לחצים לכיוון ההפוך תשנה את ההחלטה. תיהיי בטוחה בזה. אז ללא ספק שצוחק מי שצוחק אחרון ללא ספק 26

fishgirl

New member
../images/Emo3.gifכל עוד זה לא אתה...

מי ישמע מה עשיתי ב"שידור"... כולה קצת טיזיניג, אפילו לא היה עירום. אבל כל עוד אתה לא יכול לשדר את זה אני מרוצה! וכל הכבוד לתפוז שנענו לצד הנכון והצודק בקטע הזה. ללא ספק,אתה יכול לקפוץ לי! אוהבת, פיש

אני לא היחיד

שיכול\לא יכול לשדר. אני לא היחיד שיש לו את הקטעים שלך. וזה לא העניין של fishgirl אישי ..אלה גם של שאר הקטעים. את כולה חלק קטן בפאזל. ועוד תשודרי..כחוק. זה עניין זמני עד שההחלטה הזו תשתנה. ורק לרענן את זיכרונך..הופעת בעירום. גם חזה זה עירום. אז תפסיקי לחלום שלא הראת כלום. דודו

fishgirl

New member
כנראה שאף פעם לא ראית חזה...

כי עובדה שאתה לא מזהה מישהי שמסתירה אותו. מה שראית היו ידיים, נשמה...על החזה... אבל כפי שציינתי כנראה שזה לא משהו שאתה מזהה. ממש מזיז לי ה"פאזל" שלך, תמשיך לפנטז כי אותי תוכל לראות רק בוידיאו שלך. bite me, you pathetic virgin! שוב...באהבה, פיש

ראיתי יותר מידי.. ולא התלהבתי משלך

תראי.. אל תגרמי לפרסם קטעים מהשידור שלך שבו יש חשיפה מלאה מהחזה שלך כדיי להוכיח לך שלא הסתרת כלום. אז תפסיקי לחיות בפנטזיות. הראת חשיפה מלאה. קשה לך עם האמת? תקחי אחריות על החיים שלך. תפסיקי לחיות באשליות. בפעם המיליון..הויכוח פה הוא על עיקרון חופש הביטוי ולא על הקפריזות הילדותיות שלך. תמשיכי לרדת נמוך ולתקוף אותי אישית..לא יצא לך מזה הרבה. זה לא ישנה את האמת העצובה לגבייך. ללא ספק 26

shanibe

New member
|בנדאתה ממש ילדון.... למה אתה רוצה

לעשות רע לאנשים ? אתה רואה שהם לא אוהבים שיקליטו אותם אז לפחות תכבד את רוצונם ולך תקליט את עצמך

fishgirl

New member
וזה הכי מרגיז אותי...

שאתה מתיימר להיות לוחם למען חופש הביטוי בעוד שהדבר היחיד שאתה באמת לוחם למענו זאת הזכות לאונן מול המחשב. תתבגר, דודו.

חבל שאת לא קולטת ולא קוראת

גברת fishgirl בפעם המיליון: כתבתי זאת כבר עשרות פעמים: כל מי שפנה אליי וביקש בצורה תרבותית שלא אשדר אותו - לא שידרתי אותו וכיבדתי את בקשתו. מה לא מובן לך בזה בדיוק? זה שלך לא נענתי זה משום הסיגנון הבוטה והדרך שבה פנית אליי. את פעם אחת יורדת להתנגחות אישית מולי ופעם אחרת מנסה לעשות מזה עניין אוניברסלי . שתחליטי מה את רוצה אני מוכן להקשיב. שנוח לך את תוקפת אותי אישית ושנוח לך את מסתתרת מאחורי "אנשים שאני עושה להם רע". איפה כל שאר הבנות והאנשים הפגועים ששידרתי אותם? למה הם לא באים להזדהות איתך? כי אולי רק את ועוד אחד עלוב שמשתמש פה בשלוש שמות שונים..מנסים לנגח אותי אישית ולא מצליח לכם. תתבגרי ללא ספק 26

shanibe

New member
אותי שידרת ? מאיפה אני יודעת !

וחוץ מזה במקום שיבואו אליך בבקשה לא לשדר, אולי תבוא ותבקש אישור לפנכן ? כנירה שאתה יודע שלא בדיוק יסכימו לכן אתה שם ז**ן ועושה מה שבראש שלך , לא ככה ? לא יפה
לא מנומס לא מכובד לא לא לא BUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ממש לא ככה. חבל שאת לא מבינה

קודם כל יש הבדל רציני בין הדיון שמתנהל כאן לבין המציאות בבלוג tv . בגלל השפה הבוטה..הדרך העלובה..והסיגנון דיבור שדיברו כלפיי הגבתי בצורה מזלזלת . בפועל כל בחורה שפנתה אליי בזמן השידור וביקשה ממני לא לשדר אותה - לא שידרתי אותה. עובדה. סוף נקודה. עכשיו יותר ברור לך או לכתוב את זה בשפה אחרת? את מציעה לי לבקש אישור ורשות מהמשודרים. סבבה. אייך אני עושה את זה? יש לי את האי מייל שלהם? יש לי את הטלפון שלהם? יש לי איזה שהיא דרך להשיג אותם ולבקש מהם רשות? היה איזה חוק בתפוז עד היום שחייב אותי לבקש מהם רשות? את חושבת שלשמישהו בכלל היה אכפת מזה? כל העניין התחיל ביום שישי בגלל כמה צרי עין שהיו אצלי בחדר והעפתי אותם. אז הם החליטו להתתנקם בילדותיות. אני אפסיד מזה? ממש לא.מאות הצופים שהיו לי בכל לילה יפסידו מכך. ושוב פעם תפוז הוא רק כלי לשידור הקטעים. הקטעים האלה יכולים להיות משודרים בעשרות אתרים אחרים בעולם בחשיפה ארצית ועולמית ואף אחד לא יידע מכך. אני הצעתי שזה ישאר בתפוז על מנת שלמשודרים בכלל יהיה מוגש שמשדרים אותם ויהיה להם איזה שהיא ביקורת על כך. אבל תפוז דחק אותנו החוצה. נראה מה יצא מזה. ללא ספק 26

shanibe

New member
../images/Emo54.gifנו באמת

מה זאת אומרת "אני אבוא אליך ואבקש שתפסיק את השידור " ? מאיפה אני יודעת מה אתה משדר אצלך אם אני בבלוג שלי ?????? סליחה ??? אין לך לא מייל - לא טלפון ולא כתובת לבקשת רשות ? על מה אתה מדבר בכלל ? אתה לא נכנס לבלוגים של אנשים כדי להקליט אותם ? אז לפני שאתה לוחץ אל "הקלט" תכתוב להם :" האם אני יכולה להקליט אותך ? " ללא ספק אתה משחק אותה ראש קטן טוב אין לי זמן עכשיו

לך תחיה בסרט מצוייר ../images/Emo151.gif

שתוכל להבין מה שאני כותב..אני אתייחס אלייך.. שתדבר בהיגיון..אני גם יענה לך בהתאם. עד שזה יקרה..בטוח כבר הדיון הזה כבר לא יעניין אף אחד..

למעלה