חדר ערבים

syrus

New member
חדר ערבים

שלום לכולם, בגלל המצב שיש עכשיו בגזרת עזה, המון דיונים בנוגע לנושא בחדר ערבים בצ'אט המתקדם. אני רוצה לפנות למנהלי החדר ולאופרים בנוגע לסוגייה. אין בעיה שידברו על הנושא, כל עוד לא חורגים מגבול הטעם הטוב. אפשר להעלות טיעונים בעד ונגד ולערוך דיון, אך שימו לב שלא יהיו חריגות מכללי ההתנהגות לא קללות לא גזענות לא נאצות ולא הסתה אני בטוח שתעשו את השיקול הנכון, רק הקפידו בבקשה לשמור על רמת דיון הולמת איל

חתולהה

New member
זה בדיוק העניין

הייתי שם אתמול במהלך היום ופשוט נורא מה שהיה שם, יש לציין את צליל ואת מונלייט [מנהל פורום ערבים] שלא אפשרו הסתה וגזענות. תודה למתורגמנים שלי :)

בוקר טוב סיירוס../images/Emo45.gif

אכן זה מה שביקשתי מהגולשים וגם מהמנהלים לתת לגולשים להביע את דיעותיהם בגבול ללא הסתה וללא קללות וללא גזענות המצב מאוד רגיש ויש לנו המון הצפות וקללות בחדר ואנו משתדלים לשלוט במצב שיהיה יום טוב לכולם ושייגמר הכל ונחזור לחיות בשקט אמן

תולה חייבת לי צרפתית יא רעה../images/Emo6.gifאגלה לכולם פה

תולה מציקה לי בניהול שלי כל הזמן רודפת אותי בפרטי בנשיקות...התחלתי לפחד ממנה אולי יש לה נטיות לנשים מי יודע

חתולהה

New member
חחחחחחחחחחחח

רמאית, ספרי לכולם איך את רודפת אחרי [10:58:21] [•] <dwmjm^r`eaebe> (צליל האהבה) : תולה שלי~נשיקה~~:p~צרפתית חחחחחח אכלת אותה :p

יוווווווווווווווווווווווווו אני בתצפית שם../images/Emo6.gifש

שכחתי מזה ...חחחחחחחחחחח חולה עלייך ואגב תודה לך על העזרה והתמיכה בכל דבר שאת מציעה

syrus

New member
זה לגבי כל החדרים

למרות שבחדר ערבים זה היה קצת יותר בכל מקרה, לכל מנהלי החדרים, תקפידו שגם אצלהם לא יהיו חריגות מוגזמות בנושא

Pink LizarD

New member
בדיוק מה שבאתי לשאול...

ומה עם חדר חרדים שזה קצת יותר גרוע שם ?! כי הם קיצוניים לצד אחר...

חתולהה

New member
אכן

החדרים הכי בעייתיים בימים אלה הם: חרדים, ערבים ולובי. השאר קצת יותר מתונים

למעלה