חדר נעול

maya 25

New member
חדר נעול

אני ובן גוזי מצאנו דירת 3 חדרים ברמת גן והיום אנחנו אמורים לחתום על החוזה,
שראינו את הדירה היה בה חדר נוסף נעול ובעלת הדירה אמרה שיש שם דברים של אימא שנפטרה לפני מספר שנים
ולכן החדר נעול,זה נשמע לי קצת מוזר והאמת קצת מלחיץ לדעת שקיים חדר כזה בדירה ואני לא יודעת מה יש בתוכו,האם אני יכולה לדרוש
ממנה לפתוח את החדר ולהראות לי שאני אירגע כי המוח שלי נודד למקומות של חדר רדוף רוחות ובן זוגי בכלל חושב על חדר עם סמים...

מה אתם אומרים?

לליתות16

New member
הבעיה היא אחרת , היא כלכלית -

לבקש לראות , בנימוס , את תוכן החדר, זה בהחלט לגיטימי.

השאלה היא מה סיכמתם לגבי הארנונה?
הארנונה בדירה מחושבת לפי הגודל,
עוד חדר, זה בערך כ - 12 מטר .
צריך לסכם איתה שתשלם את חלקה היחסי בארנונה,
כי אף אחד לא רוצה לשלם על שטח שהוא לא נהנה ממנו.

זה לא דבר מקובל

כשמשכירים דירה לרוב משכירים את כולה, לא מקובל להשאיר חדר נעול, עם או בלי דברים בתוכו, ואם בעלת הדירה משתמשת בחדר כמקום לאחסון זה אכן לא לעניין ואין שום סיבה שהשוכרים יסכימו לכך.

1Shir

New member
בן זוגך חושב על חדר עם סמים?!

נראה לך שעל כאלה סכומים היו מסתפקים בלנעול דלת מסכנה ולהשאיר לכם את הדירה?!
אני גם לא מאמינה שהחדר מלא בשטרות 200 דולר, לצורך העניין...
אם כבר, אני איתך בתיאוריה של הרוחות

הייתי מבקשת שהחדר לא יהיה נעול תמורת הבטחה שלך לא להשתמש ברכוש שנמצא בו. אחרת אני מבינה למה זה מפריע לכם... מי שלא סומך עליי, אני לא סומכת עליו.

B L I M P

New member
היתי מבקשת לראות

כמובן שיהיה ברור שזה שזה לא מחסן שהיא באה לקחת ממנו דברים פעם בשבוע ואם היא כן צריכה להוציא משם משהו רק אך ורק בתיאום איתכם. מן הסתם המחיר צריך להיות של דירת שני חדרים, ושתקזז את החלק מהיחסי מהשכד כנגד הארנונה.

evilihi

New member
גם הדירה שלי הושכרה ככה שנים

עם חדר נעול וחפצים של המשפחה/סבתא.

לא ראיתי ולא רואה שום בעיה עם זה.

einat162

New member
מוזר להשכיר ככה- אבל לגיטיגמי בעיני לבקש

לראות (לא עוזר במקרה של רוחות, אבל סמים וחומרים אסורים לפחות תראו שאין....

נקודה למחשבה היא בהחלט הארנונה, ועם המצב מקובל עליכם (ומגולם במחיר) - למה לא?

לפני כמה שנים קראתי כתבה על סיפור כזה

באיזשהו שלב הדיירים החליטו לפרוץ פנימה ובפנים הם מצאו אנטנה סלולרית!!

בכל אופן בגדול אני לא רואה בעיה עם זה במיוחד אם זה מוזיל עלויות או משהו כזה אבל כן הייתי מתנה את חתימת החוזה בהצצה לחדר לייתר ביטחון, וכמובן בזה שאין לה מפתח לדירה והיא לא יכולה לבוא להוציא משם דברים כשהיא רוצה.

הגיוני ובעיני

אני תמיד מתנה כל חתימת חוזה בהחלפת צילינדר, כל עוד אני משלמת שכירות הבית הזה הוא שלי ואני לא מעוניינת שלאיש מלבדי תהיה גישה אליו.

למעלה