חדר ניתוח

חדר ניתוח

הפעם הפינה חוזרת לאמני לבנטיני השונים, הגענו לשמעון בוסקילה: מחפש חבר קרוב מילים ולחן: שלמה ארצי עכשיו אני נוסע ומחשב לי מה יהיה ומה היה האם? אולי אשתה בקבוק של קוקה קולה עם הטעם החיים היא אהבה אותי, אני בטוח לא מזמן היא נכנסה לי לחלום אני מודה היה לי פעם כח לרוץ אחריה בגבעות. הלילות הם מה שעוד נשאר לי כשהנשמות האבודות יוצאות לרחוב תמיד מביט אל הכוכב הלא מוכר לי מחפש חבר קרוב מחפש חבר קרוב מחפש חבר קרוב. עכשיו אני נוסע בלי ידיים חיי עוברים עלי בהגנה כמו חיה שמוציאה ת'ראש מעל המים לוקח נשימה הלילות הם מה שעוד נשאר לי... עכשיו אני נוסע מסתכל לי אני כבר לא אעשה מהפכות דווקא עכשיו כשצריך להלחם כל הבני זונות הלילות הם מה שעוד נשאר לי... בהצלחה

הוד11

New member
הניתוח שלי

בניגוד לשירים רבים של שלמה ארצי בשיר הזה משפט אחד קשור לשני. השיר מתאר סיטואציה מוכרת שזמרים רבים כותבים עליה: הקושי שאחרי פרידה והפחד מהרגשה של בדידות. גם בשיר הזה הדובר אחרי פרידה מאשתו מרגיש לבד ומחפש מישהו קרוב, חבר שיהיה לצידו ויעזור לו לעבור רגעים קשים אלו

sunshiner

New member
חחחח צודק בקשר לשלמה ארצי

"אנחנו אוכלים ארוחת ערב הילדים עוד לא חזרו מהגן"

בכלל לא מסכים

לשלמה יש כמה וכמה שירים עם טקסט מעולה, אתה לא יכול להגיד ששיר כמו "חום יולי אוגוסט" לא עושה לך כלום

הוד11

New member
כמובן

לשלמה ארצי יש שירים מדהיהמים הן מבחינה מוזיקלית והן מבחינה טקסטואלית אבל כולנו חייבים להודות שיש לו טקסטים לא ממש ברורים לעולם הרחב (אני את ירח אף פעם לא הבנתי)

sunshiner

New member
בטח שעושה

יש לו שירים נפלאים והוא אמן חשוב ביותר. אבל אין ספק שיש לו לא מעט שירים לא מובנים.

Funky Giraffe

New member
אם כבר לבנטיני

שלומי אלון מנגן סקסופון ויוסי פיין מנגן שם בס...

נו מה חשבתם שאני לא אעשה ניתוחים

בסדר. בבית הראשון שלקח, המון את צומת ליבי. מתחיל השיר, שהוא עוזב איקס מקום, אבל הוא חושב על כול מה שקרה באיקס מקום. הוא רוצה לשכוח את כול מה שקרה, הוא יודע שהיא אהבה אותו, והיא גם הופיע לו בחלום. אבל כרגע זה לא משנה לו, פעם היה לו כח לרדוף אחרייה, אבל היום הוא רק רוצה מישהו קרוב, שיכול, לדבר להקשיב, לצחוק ובכלל להיות ביחד,ולא להיות לבד. כול החיים שלו, החיים עוברים לו עם הגנות, לפעמיים הוא מצליח להיות אמיתי, והוא רק רוצה להיות עצמו, עם חבר קרוב, שיבין אותו. בית אחרון הוא אומר,,, עכשיו אני נוסע, עובר לפרק הבא, לא בא לו יותר לעשות מהפכות, "דווקא עכשיו שצריך להלחם כול הבני זונות" אין צורך לפרש הבית האחרון, פשוטו כמשמעותו, אבל דווקא בבית האחרון זה לא מדבר אלי, השיר עצמו מאוד דיבר אלי, ולפעמיים גם לי בא לברוח מהכול, ללכת לשכוח, אבל עכשיו זה קצת מאוחר, צריך לסיים את כול מה שנעשה. למרות שיש אנשים שמאוד היו שמחים שאני אלך, צר לי לאכזב אותכם, אבל זה מה שיש
טוב שיהיה אחלה לילה,

יש בטוח, פורום פסיכולוגייה

כן יש מצב שאתה זקוק לזה, קצת לנסות להתחכם, להגור קצת חוכמה לא יזיק לך

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סליחה טעות שלי, זה דבר אנושי להתבלבל לא? אבל תודה שאמרת לי

Funky Giraffe

New member
אני מציע לך לבדוק את עצמך טוב טוב

לפני שאת שולחת אחרים לעאהגור חוכמה

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

כן כן אולי אני טועה בכתיב, כן זה ידוע, אבל אני מעדיפה לטעות בכתיב, ולא לטעות במעשיים הכול כך מתנסים, והילדותיים שלכם. אז כמו שאתם אומרים שתיקה שווה זהב, אבל אתם אוהבים רק לומר את זה לא ליישם את זה, או שאולי אתם מיישמים שאני כאן.(חחח
) נו טוב אין לי כוח לשטיות שלכם תסתכלו על עצמכם, לפני שאתם מפזרים חוסר הידע לשמע
ואז עוד אומרים שאני לא בסדר.בסדרררר טוב מה שתגידו. בכול אופן רק שתדעו שגם אני צוחקת על הטעיות שלי, וזה לא מזיז לי מאום, אז מה שאתם עושים אתם לא צוחקים עלי, זה רק על עצמכם.
יום טוב אנשים

למעלה