חדר משלי.......

חדר משלי.......

אז אני כותבת כאן כדי לחזק את עצמי. זה כבר שנים החלום שלי: חדר לעצמי!!!!! לכל ילד שלי יש חדר ולי אין.... אף פעם לא היה לי! גרתי עם אחי, אחר כך עם חברות בקיבוץ ובצבא ואז התחתנתי.... מרגישה צורך ענק לפרטיות. לישון לבד מדי פעם. מקום שאפשר להיות בו לבד. הדברים שלי שם. רק שלי! אז יש אפשרות. אני חושבת לבנות לי משהו על הגג. זה עולה לא מעט אבל זה תלוי בסדרי עדיפויות. צריך להתגבר על "לא מגיע לי"..... ואני מתחייבת כאן להתחיל לעשות בכיוון. ביום ראשון אני מתקשרת לאדריכלית! אמן.

רעיון מקסים ויפה !!

יש לי את המשרד שלי והוא רק שלי מחוץ לבית. כאן יש את העבודה שלי אבל גם המון "אני" - הספרים שלי, הקישוטים שלי, כל מה שאני הכי אוהבת. יש גם מרפסת קטנה שהיא כמעין זולה. ואני הכי אוהבת את המשרד שלי - אפילו שלפעמים בעלי נכנס לכאן לעבוד על המחשב. המקום הזה שלי ! לפעמים אני חושבת שכמה מתאים אם היתה לי גם מיטה כאן... ככה סתם שתהיה. כל הכבוד לך על יום ראשון טלפון לאדריכלית ! איך את מדמיינת את החדר שלך ?

החדר שלי.....

אני כבר מזמן רואה איך הוא יהיה. נראה לי מעץ עם שטיחים וכריות. וילונות הודיים ככה גם הבית שלנו נראה. שולחן לא גדול כדי לכתוב. מיטה או מזרון על הריצפה. בדים על הקירות מדף ספרים. מגירה או שתיים. זהו.

מחייך לי... זה מקסים !

בהצלחה יקירתי איזה כיף זה לתכנן משהו עבורך ורק עבורך ? להתחיל עם הטלפון לאדריכלית ואט אט להמשיך הלאה - לראות, לבחור, לרכוש, לסדר, לעצב. איזה כיף !

השדים כבר מתנפלים......./images/Emo190.gif

זה עולה המון ואין לנו כסף אני לא עובדת ולא מגיע לי.... קודם תכניסי משהו אולי לא צריך את זה בכלל.... זה לא יביא לך את האושר.... לפני שנתיים בנינו בית. היה בתכנון חדר בשבילי. הבית יצא גדול מדי ועשינו צמצומים. החדר שלי ירד ראשון.... אני זאת שויתרתי עליו.... זה לא פשוט.

את יודעת יקירתי המשרד שלי הוא למעשה

בכלל מחסן! כאשר הגעתי להבנה ובעלי הסכים איתי שאני צריכה מקום משל עצמי התחלנו לבדוק והגענו למסקנה שזה כל כך יקר, ממש למעלה מכוחותנו והיכולות שלנו. אני לא ויתרתי. רציתי הכי בעולם למרות ואף על פי. חיפשתי ומצאתי מחסן מפלסטיק משובח שנקרא אגוז ענק. קנינו והרכבנו אותו קישטתי אותו הוא הכי נעים לי שרק אפשר ואפילו שהוא נרכש כמחסן בשבילי הוא המשרד והחדר האישיים שלי. למה ויתרת על החדר שלך ?

מצריך מאוורר בקיץ ורדיאטור בחורף

כשיהיה לי כסף מיותר אני אקנה לעצמי מזגן קטנטן למשרד. בינתיים אני מאוד מרוצה ומסתדרת נפלא ואף מקבלת לקוחות כבר שלוש שנים במבנה הזה...

טוב. יצאתי לדרך......./images/Emo13.gif

האדריכלית תבוא ביום רביעי. אני אבדוק אפשרויות וגם את רעיון המחסן שלך.

חדר משלי

מדהים לפעמים איך אנחנו עוברות את אותם הדברים בלי לדעת כלל אחת על השניה בעולם. ואלמלא כתבת את הדברים לא הייתי יודעת שיש לי אחות לגורל. אני צעד קטן לפנייך. החלטתי לפני כשבועיים שאני חייבת סטודיו לעצמי. עד היום עבדתי בבית סלון או בבית הלקוחה. הרבה יותר מקצועי וקל לעבוד ומכובד כשיש לך חדר נורמלי. אז חשבתי רבות מצאתי את הפינה היחידה בבית שאותה עם עבודת שיפוץ ניתן להסב לסטודיו. בתחילה הרעיון נראה לו נחמד. ממילא רצינו לשפץ את הפינה ההיא פעם בחיים. אז אולי עכשיו. ואז לקחתי את עצמי את עניין האדריכלית. קראתי לה . ישבנו דיברנו על מה אני צריכה בחדר הזה. והיא העבירה אמות מידה כלכליות. וזהו...אז איך קראת לזה השדים התנפלו. ואני התקפלתי. שבוע שעבר חשבתי על זה ואמרתי לעצמי די. לא עוד. אני תמיד מוותרת על עצמי. על הצרכים שלי. מנסה להסתדר עם מה שיש. לתת חשיבות לכולם. רק לא לי. ואנחנו לא שוכחות שאני שנתיים מחזיקה את הבית לבד. כל העומס עלי. (לא הפיננסי- בגלל הפיננסי הוא שם), שלשום הוצאתי מייל לאדריכלית להתחיל לעבוד על התוכניות. אני חייבת להתקדם אחרת בחיים לא אגיע למטרה שלי. כי תמיד ימצא מי שינסה לעצור. זה אף פעם לא הזמן שלי. תמיד יש משהו חשוב יותר. אז אני איתך. לכי על זה. ואולי נסיים את השיפוץ הזה ביחד...ונדע שהצלחנו סופסוף לעשות משהו לעצמנו.

nataly36

New member
בהצלחה ענקית!! זה ממש חשוב!!!

לי יש "פינה משלי" - קשה להסביר את זה מבלי לראות את הבית, אך נוצר מרווח צר וארוך בין המדריגות לחדר האמבטיה, ובעלי פשוט בנה לי שם פינת חמד - שהיא רק שלי. יש לי שם שולחן מיוחד שהוא בנה לי במיוחד לפי בקשתי: השלחן קצת בשיפוע ונפתח. בפנים יש את כל הניירות שלו.... , כמה מגרות , מדף לחלילים השונים ואורגנית.... האושר שהפינה הזאת מקנה לי - קשה לתאור!!! פשוט תחושת חשיבות... ערך עצמי.... אף אחד לא נוגע שם ללא רשותי (למרות שזה פתוח). גם אם אני לא הרבה יושבת שם - זה כיף אדיר אדיר.

למעלה