חדר מיון ילדים עין כרם

חדר מיון ילדים עין כרם

עזרו לנו לעזור לכם! לאחרונה שומעים תלונות חוזרות ונישנות על רשלנות רפואית וזלזול רפואי בחדר מיון ילדים בעין כרם. גם במקרה שלנו (יום ו' האחרון) ביתינו בת ה7 הגיע עם אמבולנס, לאחר תאנת דרכים במצב קל, כשהיא מקובעת בכל חלקי גופה לקרש, ותפיסה בצוואר. עם הכרה חלקית, כאשר היא פצועה בפרצופה וכמובן ללא נוזלים. וכך זה היה כשעה וחצי!!! זה היה בלתי נסבל כאשר היא התפתלה מכאבים אך כשעה וחצי לא היה שום רופא שראה אותה. רק לאחר צעקות, שלי ושאר ה'אורחים' במיון הועילה האחות לשלוח רופא... וכל זה בזלזול בציניות. כמובן שתורנות בית החולים הייתה שלהם. וע"כ התמיהה כפולה, כיצד זה שאין רופא זמין. אם גם לכם אירע סיפור דומה ב'הדסה עין כרם' הועילו בטובכם לעלות על הכתב עם הפרטים הרלוונטים כדי שנוכל להשיג שינוי!!! ש.מ.א

ממש לא מאמין לזה!!!

עד כמה שאני יודע... (ואני די יודע!) הטיפול בהע"כ הוא מעולה!!! לא מאמין לבולשיט הזה, וכם אם זה נכון, זה בטח חד פעמי!

אז זהוא שממש לא.

ביומיים הללו אני אוסף סיפורים ב25 פורומים, וזה לא יאומן עד כמה שזה עצוב. כמובן שבבמה הזאת כולם מותאים נגד כל המיונים בארץ. אבל הצתברו סיפורים רבים נגד עין כרם וזה ממש עצוב.

תראה

היום במדינת ישראל נורא קשה במערכת הבריאות והמצב לא קל, המשכורת, החוסר בכוח אדם, השחיקה הם גורמים מאוד חשובים, אני לא אומרת שהצדק עם אנשי הצוות אך מצד שני זה גם לא כל כך אשמתם,תתפלא אבל זה כן מקרים יחידים ובכל מקום יש אחד או שניים הגורמים לנזק התדימיתי הזה, לצערי בהדסה אין כרם התופעה הרבה יותר רחבה מאשר בבתי חולים אחרים אבל אחרי הכל רופאים הם גם, רק בני אדם ולא תמיד קל להם לקפוץ באותה שניה שאומרים להם לקפוץ, זה אחד המקצועות הכי שוחקים שיש היום ונורא נורא קשה לנהל חיים נורמאליים כשעוסקים במקצוע הזה צריכים לשפר כן, אבל אני לא רואה מה איסוף סיפורים שכזה יעזור הרי במדינה כמו שלנו אין מי שיקשיב

קודם כל תודה!

במפעל 'מאפיית ברמן' למשל שהעובדים מקבלים 18.7 ש"ח לשעה דהיינו 3200 ש"ח לחודש, ושם הפציינט הוא אותו דבר תמיד 'לחם' אלא שאם לרגע אחד מישהו לא כ"כ יעבוד, המכונות יתחילו לפלוט לחמים, הכל ישתבש כך שבבוקר לעשרות אלפי בתי אב לא יהיה לחם מחר... וזה ש ו ח ק!!! אלא שזה עבודה פשוטה, לאנשים פשוטים- ושם כולם מבינים שגם במשכורת מינימום עובדים --ללא הפסקה--. אלא שהרופאים עם אף למעלה שמבקבלים בין 15000-45000 ש"ח לחודש נשחקים... שיעבדו בברמן!!!

אז זהו שזה ממש לא ככה

מי שלרוב נמצא במיון זה בעיקר החבר'ה הצעירים יותר כל אלו שעובדים שעות מטורפות ומקבלים משכורות "רבע" יחסית לרופאים המבוגרים יותר ולא המשכורות שאתה ציינת אתה מדבר על כל הרופאים המומחים שנמצאים הרבה מעבר מלשבת כל היום במיון...

זה נכון לגבי הרופא התורן והאחות.

רק שכשלמשל אתה מגיע מתאונה- מייד נשלחים הודעות ביפר/ טלפונית לכמה רופאים מהמחלקות. כמו אורטופד/ פה ולסת/ ניורולוג/ פלסטיקאי כי הרי א"א להחזיק 20 רופאים במיון. ואז כאן מתחילה הבעיה. כשלמשל מישהו סיפר שהוא נכווה מאש, וחיכה 4 שעות. כן 4 שעות לפלסטיקאי, שהתברר כי הוא היה ב... מסיבה משפחתית ולא היה מחליף... לבנתיים ישנם עשרות פלסטיקאים עולי חבר העמים ללא עבודה!!! אצלינו באופן פרטי האורטופםד אמר שלא כתבו לו בביפר 'דחוף' אז הוא שכן מקבל הון עתק, לא חשב להטריח את עצמו לרדת למיון כי הוא חיכה שיהיה עוד מאושפזים למיון...

אתה יודע

הרופא הזה כמו שאמרת מגיע ממחלקה אחרת ושם יש לו מטופלים ויש לו סטודנטים שהוא צריך להדריך וכל עוד זה לא מקרה של חיים ומוות סביר להניח שהוא מעדיף לטפל באלו שבמחלקה שלו לפני שהוא יורד למיון

זה לא חד פעמי

הדסה עין כרם נחשב לאחד הבתי חולים הכי טובים בארץ ועקב כך יש נטייה מאוד גדולה של אנשי הצוות הרפואי לזלזל בנוסף המחסור הכוח אדם הוא גורם מאוד גדול בשחיקת הצוות שם גם אני מתקלתי ביחס מזלזל ועוין מצד סגל בית החולים במספר מחלקות ולא רק בתור צוות מד"א אלא בתור מטופלת שם יש שם גם כמה מחלקות מעולות כגון הגסטרו אך אחרות ברמה מאוד ירודה ולא מבחינת איכות הטיפול אלא מבחינת איכות היחס שמעניקים הסגל הרפואי לחולים

Nייט

New member
דוד שלי עובד

במשרד הבריאות האמריקאי והוא אמר שעין קרם הוא אחד מהבתי חולים היחידים בארץ שהוא ברמה בין לאומית (אבל הוא אמר את זה לפני בערך 10 שנים אז אולי יש יותר עכשיו)

שוטר82

New member
תראו אני מספר לכם פה סיפור די אישי

אימא שלי היתה חולת סרטן- היא הלכה להוציא נוזלים בבית חולים וולפסון בחולון- הרופא היה "עסוק" יותר מדי ומיהר למשהו אחר הוא דקר אותה יותר מדי חזק בריאה- היא הרגישה את זה איבדה את הכרתה הרצנו אותה לחדר מיון שם הגישו לה בעיקר את העזרה ראשונה לאחר מכן העלו אותה לחדר טיפול נמרץ-אחת האחיות של הבית חולים אמרה ליד אימא שלי שדיברה עם אחות פרטית שהבאנו שיד לה שעתיים לחיות- אימא שלי שהיתה בהכרה מלאה צחקה ואמרה לאותה אחות פרטית שאותה אחות של המיון אמרה לה שיש לה שעתיים לחיות. היא נפטרה יום למחרת. אחותי היתה אמורה להתחתן חודש אחרי זה. אותה חתונה לא התקיימה.. רק בגלל אותה מהירות מהשן של אותה רופא אימא שלי נפטרה זה בזיון של בית חולים לדעתי פשוט בושה וחרפה

Nייט

New member
אני בטוח שיש עוד המון מיקרים

כאלו. רשלנות רפואית מתבצעת בכל בתי חולים אפילו הטובים ביותר. מה שאני אומר זה שאין בית חולים מושלם וכל בית חולים מתמחים בדברים אחרים אבל בכללית זה נחשב בית חולים טוב מאוד. נייט

למעלה