חדר מוסיקה - 1

מה המטרה שלך?

להטריד? לא תצליח

B a z a

New member
אולי תצטרף לצוות של גנוסיס../images/Emo35.gif

שנדע מה אתה אוהב יותר ומה פחות

הייתי תקופה מסויימת אבל

בשלב מהיר מאוד הדירוג הזה נראה לי טיפשי. מה אני אוהב? פרוג, פסייכ, אוואנטגארד, פרי גאז, ריו, מיוזיק קונקריט, מינימליזם, קלאסי, מוזיקה אלקטרונית עתיקה, אלקטרו-אקוסטי, קלאסי-מודרני, פיאנו-פלייר, פיוזן, ג'אז-רוק, קאנטרברי, קראוטרוק, פולק, קצת ביט ו-60 וזהו פחות או יותר
מידד

The West Star

New member
ש לי רק כמה שאלות

1. לפי חשבון שלי, 10,350 דיסקים בהנחה שבממוצע דיסקים כאלה עולים 70 ש"ח זה יוצא ששילמת די הרבה, מאיפה הבאת את זה...?? 2. לפי מה זה מסודר??!!! 3. האם אתה מכיר את כל הדיסקים שלך טוב? 4. איך אתה יכול לבחור מכזה אוסף??

ינסה לענות

1. לפי חשבון שלי, 10,350 דיסקים בהנחה שבממוצע דיסקים כאלה עולים 70 ש"ח זה יוצא ששילמת די הרבה, מאיפה הבאת את זה...?? שאלה מוזרה לשאול לא? אני לא מעוניין להכנס לענייני הכיס הפרטי שלי ברשותך. 2. לפי מה זה מסודר??!!! ABCD 3. האם אתה מכיר את כל הדיסקים שלך טוב? יותר מחצי אני מכיר מצויין, השאר יותר ברפרוף אבל יש לי עוד זמן
יש לי מדפים מיוחדים לדיסקים "חדשים" או שצריך לשמוע עוד ותורם מגיע כמובן. 4. איך אתה יכול לבחור מכזה אוסף?? די בקלות מסתבר. בבוקר אני מתחיל עם ג'אז, אחרי ארוחת צהריים קלאסי בד"כ ובינהם סגנון חופשי ובהתאם למוזה
מידד

FunkyMonk

New member
רק דבר אחד...

הדיסק היחיד שרואים את העטיפה שלו בבירור הוא הדארק סייד. פשר הדבר?

עוד שאלה+תמונה

הנה קודם כל תמונה של הפינה הצנועה שלי (כולל הארט בוקס שמכרת לי לפני קצת יותר משנה). אמנם אתה מוביל עלי ביותר מ-10000 אלבומים אבל האוסף שלי גדל בקצב קבוע ואיטי-רק השבוע הוספתי לאוסף את דוליטל של הPIXIES וTNT של טורטיס, שני אלבומים מעולים לדעתי אבל זה בלי קשר. והנה שאלה- רשום אצלך שאתה בן 34 אז נניח שהתחלת לאסוף בגיל 16 ונניח שמאז קנית דיסקים בקצב קבוע. מכאן יוצא שקנית דיסק וחצי כל יום במשך 18 שנה, כולל שבתות, חגים וכו'. בלי להעלות בכלל את הנושא הכספי אני לא מבין איך אפשר לעמוד בכזה קצב ואני מדבר כמובן על לשמוע את הדיסקים האלה, להכיר אותם לפני שקנית אותם (לא כזה פשוט לפני שהיה אינטרנט), הקנייה עצמה (מן הסתם בשלב מסויים חנות דיסקים רגילה כבר לא הספיקה) ובכלל כל האנרגיה שצריך להשקיע בשביל זה...

חישוב יפה ../images/Emo13.gif

תקליטים וקלטות התחלתי לאסוף בגיל 6 למען האמת
היום אני בן 35 ואוסף באדיקות זה נכון, אל תשכח שבעקבות הלייבל שלי מיו-רקורדס עשיתי טריידים שמסתכמים באלפי דיסקים, לדעתי בחמש השנים האחרונות קיבלתי בעלות אפסית מפני שייצור דיסק של מיו עולה שקלים בודדים אלפי דיסקים, מששת אלפים קפצתי לעשרת אלפים רק בחמש שנים האחרונות. AS WE SPEAK יש לי בדרך משהו כמו 200 דיסקים שהוחלפו עם לייבלים וחנויות אחרות וזה מקפיץ אוסף בקלילות! עוד מספר נקודות: אמרתי קודם שיותר מחצי אני מכיר טוב מאוד אבל אין ספק שהאגירה המטורפת של החמש שנים האחרונות תצטרך להטמע באוזניי ואין לי ספק שזה יקח זמן אבל הייתי צריך לתפוס את המומנטום שאני יכול להחליף בגרושים. יש לי זמן, אני צעיר ועדיין שומע באדיקות! נקודה נוספת, בתחילת הדרך הייתי קומפליטיסט ויצא שקניתי כמות נכבדה של דיסקים בינוניים שאני מוכר בשנה האחרונה בקצב מעולה ולכן למרות שמגיעים עוד הרבה דיסקים, הרבה הולכים ואני מאוד שמח על כך. כמובן שטעם משתנה, פעם הייתי בעניין של נאו-פרוג תאמין או לא והיום אולי נשארו 10 דיסקים בקטגוריה, הכל עף ואני מרוצה מאוד. היום אני ממש לא קומפליטיסט, ההפך! נקודה אחרונה, זה אולי נשמע יהיר אבל יכולת ההפנמה שלי למוסיקה היא לא אנושית כנראה אבל בחנו אותי אין סוף אנשים ולא רק שזהיתי כל קטע שהושמע לי אני גם שולף דיסק שאני רוצה בחושך (עם סטייה של 2 לכל כיוון), אני מכיר טוב מאוד את מה שאני מכיר. מה שנשאר עומד בתור נפרד ולא באוסף עדיין
אנרגיה? אוווווו כן! והרבה אבל אני נהנה מזה. אני זוכר את המדף הראשון שלי, מאוד מזכיר את שלך, לך על זה
מידד

FunkyMonk

New member
הא?

אתה מתכוון לבוקס-סט שיין און? העטיפה שלו זהה לשל הצד האפל? Oo

למעלה