חדר לתינוק

7נתי7

New member
שוב אני מחוברת למחשב,

תודה על ההתיחסות וסליחה שלא עניתי,פשוט לא היה לי מחשב. בינתיים הספקנו לצבוע את החדר ולהרכיב את הרהיטים. צבענו את העץ בירוק פיסטוק,את הקירות בשמנת והרהיטים הם בשמנת. יצא חדר מהאגדות. פשוט נפלא. עכשיו נותר למצוא וילונות גינס ושטיח תואם. על שני מסמרים שנשארו על הקיר ממקודם תלינו שתי תמונות של פרסומות ילדים מצוירות מפעם,ממש מתאים ויפה. מתכוונת להוסיף תיבות על הקיר לספרים ודובים וכאלו. חשבתי לצבוע אותן גם בירוק פיסטוק ואחת (מתוך 3) לצבוע אולי בכתום. זה יהיה על קיר שהוא רק שמנת. לגבי ציורים עוד לא החלטתי,אחרי הוילונות יהיה לי אולי יותר רעיונות. ראיתי בבאני בי רעיון נחמד לוילונות. את הקרניז מכסה מתקן מעץ,שאני לא ממש יודעת להסביר איך עשוי,כאילו חיפוי לקרניז שנותן מסגרת מקסימה לוילון. אני אעשה כזו. מחפשת גם ידיות לשידה,שוב אחרי הוילונות הכל יסתדר. הרבה תודה,וכמובן שאשמח לשמוע את דעתכן נתי הרבה תודה

7נתי7

New member
חדר לתינוק

קניתי מיטה ושידה בצבע שמנת,יש בחדר ארון קיר גדול בצבע אגס מוזהב. שני קירות אני מצפה בעץ,לבידוד. יש לי וילונות שקניתי מזמן בצבע לבן עם מעט פרחים באדום,כתום,ירוק,תכלת כחול. ואהיל לבן מנייר אורז. חשבתי לצבוע את הקיר התחתון בירוק פיסטוק ולמעלה בשמנת. קצת נראה לי נדוש כל דמויות וולט דיסני וחשבתי על תמונות מפרסומות של פעם בהן מופיעים ילדים ותינוקות. איך נראה לכם הנושא הזה לחדר של תינוק? מה דעתכן על הצבע ואילו רעיונות עוד יש לכן המוני תודות נתי

noga30

New member
הצבעים נראים לי

אבל הרעיון של ציור תינוקות גרבר על הקירות, נראה לי שמתאים יותר לחנות לבגדי תינוקות בשנקין או משהו בסגנון, וסליחה מראש אם אני יותר מידי בוטה. לי זה מתקשר עם השימוש שנעשה בתינוקות כדי לשווק לנו המבוגרים מוצרים, וכל מה שעומד מאחורי זה. אם כבר הייתי מכניסה ציורים מספרי ילדים קלאסיים של פעם כמו מתוך "דירה להשכיר", "איה פלוטו" כו'. ובכלל הצביעה בפיסטוק נראית לי מאוד רעננה ונעימה, אולי כדאי ללכת על צביעה של גבעות רכות בפיסטוק עם פרחים ופרפרים, רכבת, עפיפון וכו'. לא חייבים דווקא לצייר את פו הדב או דמות אחרת מתוך וולט-דיסני. יש לי עוד הרבה רעיונות, רק תתני כיוון ואשמח לעזור.

7נתי7

New member
הי נוגה,

קודם כל תודה. לגבי הפרסומות הישנות,מדובר בפרסומות משנות ה50,וברובן מצוירות ולא מצולמות והפרסום הוא למוצרי תינוקות. את לא בוטה בכלל,עובדה שגם אני מתלבטת... אלו הצבעים שחשבתי עליהם,שמחה שהם נראים לך. לי זה נראה צבעוני רגוע אשמח לשמוע רעיונות נוספים. הגבעות מצאו חן בעיני,תמשיכי........ ראיתי אתמול כל מיני פריטי מעצבים בגינס ותכלת שנראה לי שישתלבו יפה בחדר. מה דעתך על וילון בגינס בהיר ומגן ראש?? ועוד לא דיברנו על השטיח מחכה לרעיונות שלך וספרי איך עיצבת את חדר התינוקות שלך נתי

noga30

New member
ממשיכה עם הגבעות

יש אפשרות לצבוע את החדר מעל הגבעות בתכלת בהיא בהיר ולהוסיף גם עננים עדינים, ואז פריטים בגי'נס ישתלבו מאוד יפה. יש לי רעיון, אבל אולי הוא ישמע לך יותר מידי מוזר והוא לצבוע את הגבעות והשימיים עם כל מיני פרחים וחיפושיות, ולמתוח 2-3 חוטים בהיקף של כל החדר. הרעיון הוא שאת יכולה לתלות גרביים שקטנים עליו/יה כמו שתולים כביסה על החבל, ובעתיד אפשר יהיה לתלות ציורים עם מקלות כביסה ולקשט את החדר. אם את הולכת על גבעות הייתי מחפשת שטיח שיראה כמו דשא, ממש ירוק פיסטוק כזה ועם שערות ארוכות. על הוילונות והארון הייתי מצמידה חיפושיות משה רבינו מעץ שניתן לקנות בחנויות תחביב. בתור אהיל הייתי מחפשת אהיל שנראה כמו מטוס קטן, ראיתי כזה ואני לא זוכרת איפה בדיוק. אני מוסיפה תמונה מהחדר של מעין, רואים בה רק קטע קטן אבל רואים טוב את שילוב הצבעים. אגב, אני אדריכלית ועוסקת בעיצוב פנים.

למעלה