חדר לתינוקת

renes

New member
חדר לתינוקת

אני אמורה ללדת בחודש הקרוב ורציתי לדעת באיזה צבע לצבוע את החדר לתינוקת כרגע החדר צבוע בצבע שמנת, וממוקם בצד המזרחי של הבית הרהיטים גם בצבע שמנת. ועוד משהו... החדר הוא חדר פנימי בגג ככה שהחלון היחיד בחדר פונה להול (שהפכנו לסלון) ולאורך כל הסלון יש חלונות , האם יש השפעה רעה על החדר שאין לו חלון החוצה?

sidi

New member
היי

ראשית, לא צובעים את החדר עד שהתינוק לא נולד. לכן גם עד שהתינוק יוולד לא נדע באיזה צבע לצבוע למרות שגוון של שמנת, תכלת וירוק בהירים יכול להתאים. התינוק ישן בעליית גג? אתם ישנים בקומה מתחת? חדר שאין לו חלון החוצה כדאי שיהיה מואר היטב (כשצריך כמובן ולא בלילה
) באור בהיר.

שלום renes שבת שלום

שיהיה בהצלחה ובנועם בלידה. האם החדר בנמצא בגג? יש עוד אפשרות לבחירה בבית חוץ מחדר זה? צבע שמנת יכול להיות בסיס טוב לחדר ילדים. כדאי לחמם את האוירה עם צבעים חמים. מעבר לצבעי הקירות, מה צבע הפריטים שיש/יהיו בחדר? השידה, המיטה, הארון וכו'. האיזון בחדר נוצר כששמים לבל לכל מה שנמצא בחדר, לא רק בקירות

renes

New member
פרטים נוספים

הדירה היא דירת גג - בגג יש 2 חדרי שינה והול כניסה שהוא בעצם הסלון . בחדר המיועד לתינוקת החלון והדלת בצד מערב... אך פונים להול, אין קירות חיצונים בכלל. ישנו ארון קיר (בצבע פנינה) בקיר המזרחי. השידה והמיטה שבחרנו בצבע שמנת - ואת המיטה ניתן לשים צמוד לקיר הצפוני . ואת השידה בקיר הדרומי בקו ישר עם הדלת. אלו הברירות שלי כרגע (המגורים זמניים לשנה הקרובה) אני יכולה רק לשחק עם צבע הקיר (וציורים) ... האם יש בעיות עם מיקום החדר , הרהיטים וכו' מה כדאי לעשות?

בחדרי ילדים צריכים להיות כל הצבעים

הם זקוקים לכל המגוון כמו אור שמש. יחד עם זאת מאוד חשוב לשים לב שלא יהיה באלאגן צבעוני. אם את רוצה להוסיף גוון בקירות, מה שהציע סידי יהיה טוב. שימי לב לכל היתר הריטים כשאת מוסיפה דברים לחדרה. אם אלה הברירות שלך לכרגע אז מה זה משנה עם המיקום או כל דבר אחר לא מומלץ? מעבר למה שדיברנו כבר לא אוכל להמשיך להמליץ. יש גבול למה שאני יכולה לעשות גם עם הדמיון שלי מבלי לראות שום דבר ואפילו לא שירטוט. בהצלחה

למעלה