חדר לתינוקת

govered

New member
חדר לתינוקת

שלום אביבה אנו עוברים דירה בסוף החודש ואני מתלבטת באיזה חדר למקם את תמר. תמר נולדה ב- 19 לספטמבר 2003 בשעה 19:40 יום שישי. היום היא בת כמעט 5 חודשים. החדרים בבית כולם לכיוון מערב, הסלון במזרח והמטבח במרכז. חדר 1 - בכיוון צפון מערב עם 2 חלונות, חלון אחד גבוה ורחב בכיוון צפון והחלון השני בכיוון מערב, הכניסה לחדר בצד מזרח וממזרח לחדר נמצא חדר האמבטיה. זה חדר מאוד סימפטי בגודל 3X3 מ"ר. החדר נמצא בסוף מסדרון ארוך. חדר 2 - בכיוון מערב עם חלון אחד בכיוון מערב. הכניסה לחדר מכיוון מזרח מאמצע המסדרון הארוך. גודל החדר 3 מ"ר לרוחב ו-3.75 מ"ר לאורך. החדר השני יותר קרוב ליחידת ההורים. בנוסף באיזה צבע מומלץ לצבוע את החדר? תודה מראש ורד

govered

New member
חדר לתמר

ההתלבטות היא באיזה חדר למקם את תמר בחדר האמצעי המערבי או בחדר האחרון הצפון מערבי ובאיזה צבע לצבוע לה את החדר

בחדר

שבו היא לא תישן מול דלת ולא מתחת לחלון שיהיו בו כמה שפחות פתחים שיהיה בו נעים ולא עמוס שצורת החדר תהיה שלמה בלי שיפועים פינות או גראות ושפיצים... ועוד הרבה דברים אחרים... מה שכתבת ברור היה כבר קודם אני ביקשתי עוד דברים. בד"כ כלל יש איזה חדר מועדף תחושתית, האם יש לכם כזה חדר עבורה? אני ממש לא יכולה להחליט מכאן... הרי אני לא רואה את המקום ועל סמך התיאור שלך... לא יהיה פייר להחליט עבורה.

govered

New member
חדר

תחושתית אני מעדיפה את החדר הצפון מערבי שבסוף המסדרון. יש לו צורה של ריבוע ו-2 חלונות לעומת מלבן וחלון אחד בחדר השני, לכן הוא נראה יותר מרווח למרות שבפועל הוא קצת יותר קטן. אבל הוא רחוק יותר מהחדר שלנו, והמיטה שלה תהיה ליד קיר חיצוני חצי מתחת לחלון בצד צפון והראש במערב. אמרת שצורת החדר תהיה שלמה, לחדר יש מבואה של 60 ס"מ מהדלת האם זה מהווה בעיה?

כדאי שהיא תראה את דלת הכניסה

לחדרה, תמיד כשהיא נמצאת במיטה שלה. זה יעזור לה לישון טוב בלילה. מבואה זו מסתירה את דלת הכניסה? חדר ילדים לא צריך להיות צמוד לחדר הורים. להיפך, אני מתכננת בתים בהם יש פרטיות גם להורים וגם לילדים. ממילא חשוב שהדלתות בשני החדרים תהיינה תמיד סגורות בזמן שינה בלילה.

למעלה