חדר לידה

חדר לידה

אם אתם זוכרים אנחנו בתחילת התהליך אבל פתאום יש לי פחד חדש, מי יהיה עם הפונדקאית בחדר לידה? מה אם היא לא תסכים פתאום שבעלי יהיה איתנו (שאלתי אותה והיא אמרה שלא איכפת לה, אבל מה אם...) האם אפשר להכריח אותה (בחוזה)? ואם היא תרצה שגם אמא שלה /אחותה/ או החבר שלה גם יהיו איתה? מותר להם? כדאי לנו? מצד אחד כדאי שיהיה לה נח שם מצד שני אני לא בטוחה שכדא לנו שהם יהיו שם (אין לי ממש סיבות רק הרגשה) מה דעתכם?

מיקי1212

New member
הי

אין שום אפשרות לחייב אותה בחוזה שתהיו נוכחים בחדר לידה. יש חוק זכויות החולה והגנת הפרטיות ואלו חוקים שבל יעברו אלא אם כן היא נותנת את הסכמתה. ולדעתי אם היא לא מסכימה לכם להיכנס ... ומותר להכניס עוד אדם 1 לחדר לידה אז אני מניחה שמותר לה להכניס את מי שהיא אבל זו רק ספקולטיה ואני לא ממש יודעת אבל אם היא לא הייתה מסכימה לי הייתי בהחלט מוכנה שתבחר לה מישהו קרוב שילווה אותה :) שיהיה לכם המון בהצלחה מיקי

היי נופר../images/Emo140.gif

הפונדקאית קובעת מי יהיה איתה בלידה כמו שאם את היית שם במקומה אז את היית קובעת מי יהיה לצידך וזו זכותה המלאה לבחור
אם היא הביעה הסכמה שבעלך יהיה נוכח אז בכלל הרווחת!! והיא לא חייבת לכך ויש מצב שרק בזמן אמת
היא תחליט מי תהיה בלידה לצידה. לדעתי מהבחינה של הרוגע שלה שתבחר במי שהיא מרגישה רגועה ושלווה איתו/איתה העיקר שבסוף התהליך ייצרח תינוקי קטן או שניים
להכריח בחוזה?? אין חיה כזו ומתוקה לא מכריחים אף אחת לכלום. זה רגע אינטימי מאוד ואני מאחלת לכם לעבור את התהליך חלק, בריא גם אם את או בעלך או שניכם נמצאים בחדר לידה או לא.
אם היחסים שלכם יהיו טובים אז אני מאמינה שלפחות את תהיי לצידה או ולסירוגין מירב אם את עושה דרכה את התהליך. בהצלחה נופר

לא אוסיף דברים על דברי חברותיי

אבל הייתי רוצה לשתף אותך ברגשות שלנו לנושא שהעלת: כמה שזה חשוב לנו, מהרבה בחינות, ששנינו נהיה נוכחים בלידה... (ויש הסכמה של תהילה לכך - נשמה
) אנחנו יודעים שהדבר הכי חשוב בכל התהליך הוא הבאת ילד לעולם !!!! לאחר לידה אחת מאוד קשה - אפילו טראומטית בהגדרה, ברור לנו שאנחנו רוצים שהילד/ה השני/ה יבואו לעולם בדרך שתהיה הכי טובה בשבילו/ה !! אנחנו כאן משניים !!!!! הכי פחות חשובים !!!!! אני זוכרת היטב את התחלת הדרך ואיך הגדרנו את הנושא הזה כ"הורג ובל יעבור" !! אבל עם הזמן כמו בכל דבר בחיים מבינים מה הכי חשוב בתהליך... ועוד דבר, אם נוצר במהלך הזמן קשר יציב, של הערכה וכבוד אני מאמינה שגם הפונדקאית שלכם תעמוד בהבטחה לשתף את שניכם בלידה.... מקווה שיעבור בהצלחה ושתגיעו לרגע הלידה כמה שיותר מהר

רוית ב

New member
דעתי בעניין

ראשית מותר לפונדקאית לבחור מי יהיה איתה בלידה לא תמיד היא רוצה נוכחות של גבר , גם אם הוא האבא של התינוק בכל זאת לידה... ואפשר להבין את זה אני מוכנה לכל דבר מלבד זה שאני כן אהיה נוכחת בלידה זה עדיין ה תינוק שלי ובמובן מסויים גם ההריון שלי ועל זה אני לא מוכנה לוותר מיצידי שתביא את כל השכונה אם היא רוצה כל עוד אני יושבת שם גם.

למעלה