חדר כושר

diablo777

New member
חדר כושר

שלום אני עומד להתחיל את שנת הלימודים הקרובה במכללה בבאר שבע רציתי לדעת אם ידוע לכם על חדר כושר במחירים סבירים ואם אפשר לפרט.... תודה רבה מראש!!!!

driffted girl

New member
אבל זה לשנה...

ואם לא ציינתי...נראה לי שזה פחות, אני סתם נסחפת
זה אמור לצאת 1000 ומשו אם אתה רוצה יש גם חדר כושר ב120 ש"ח בשכונה ד'
, אבל אני מניחה שזה לא באמת אפקטיבי כ-מ-ו החדר כושר באוניברסיטה...

gilgula

New member
ודבר שלא הזכרת-

זה כולל מנוי לבריכה עצמה ולא רק לחדר כושר... יש 3 בריכות, סאנוה, מקלחות, חדר כושר, מדשאות, מגרשי טניס וכדורגל. אני חושבת שזה יוצא בסביבות ה- 1500 ש"ח לשנה.

Superdror

New member
המחיר לסטודנטים חברי האגודה

נמוך משמעותית ממחיר לאזרח - אני כבר אנסה להביא את המספר המדויק. בכל מקרה, אם אתה מחפש זול - תבדוק בבית החייל ובנווה מדבר. בפעם האחרונה שעשיתי "סבב" חדרי כושר, האוניברסיטה והקאנטרי קלאב די הובילו - אבל גם במחירים הם הובילו, כמובן, אני לא סטודנט, אלא אזרח מן המניין, כך שהמחירים שרלוונטיים אליי לא רלוונטים אליך.

Sharon K

New member
מחירים

המחיר לסטודנט חבר אגודה לחדר כושר (לשנה) הוא 250 שקל. מרכז הספורט (בריכות, סאונה וכו') בחינם. לאורח מנוי בודד הוא 2000 ש"ח. לסטודנט מן החוץ (סמי שמעון, מכללת קיי, אחווה וכו') המחיר הוא 1100 ש"ח. לפרטים: http://cmsprod.bgu.ac.il/sport/price

MegaMan

New member
רק לצורך העניין ,שם המקום...

הנו נאות מדבר ,לא נווה מדבר . ובכלל ,המקום הוא לא חדר כושר שנראה לי מגיע ברמתו לחדרי כושר כגון גרייטשייפ ואחרים כמותו ,אבל בכל זאת -אתה מוזמן להגיע ,אני נמצא שם (בחד''כ של נאות מדבר ) .

HendrixLostSon

New member
אם בא לך לגלוש קצת במחיר

כדאי שתעשה בגרייט שייפ.. אני מנוי בחודש האחרון ומרוצה לאללה.. הכל חדשני תוכניות כושר מותאמות אישית לפי בחירה סדנאות בטן קיקבוקס ועוד הרבה דברים במבחינת מחירים זה 245 לחודש למשך שנה או 280 שקל לחודש למשך חצי שנה אווירה שלא הרגשתי באף חדר כושר בבאר שבע

למעלה