חדר כושר

טליה33

New member
חדר כושר../images/Emo29.gif

לפני חודש בערך ישבתי בשעת לילה מאוחרת בסאוונה שבחדר כושר, הייתי כמעט האחרונה שנשארה שם, פתאום נפתחה הדלת של הסאוונה נכנס גבר בן 40 בערך התיישב מטבע הדברים התחלנו לדבר, זה קצת מוזר לדבר עם מישהוא שאתה בקושי מכיר עם רק מגבת עליך. פתאום הוא אומר " את יודעת שחוץ מימך וממני אין כבר אף אחד " אמרתילו טעות המאמן נמצא כאן "לא נחשב הוא אמר" ואז בלי להודיע לפני התקרב אלי משך את המגבת ממני ירד על הברכיים והתחיל ללקק אותי, בזמן שאני עוד לא כל כך מבינה מה קורה לי, אבל מתחילה להרטיב כי הוא מלקק טוב, נפתחת הדלת ונכנס המאמן, "סליחה שאני מפריע אני ורצה לסגור כבר" הסתכלנו אחד על השני גם אני וגם הפרטנר שלי חייכנו אליו והזמנו אותו להצטרף אלינו, הכלי של המאמןם כבר הייה חצי עומד בזמן שהכנסתי אותו לפה שלי, תאמינו לי אין הרגשה יותר טובה מלהרגיש זין בפה בזמן שמלקקים אותך. אחרי כמה אורגזמות שלי , מרתי די תפסיק ללקק אותי אני רוצה מישהו בפנים אצלי עכשיו, המאמן הפך אותי על ארבע (בזמן הזה כבר יצאנו מהסאוונה ) ונכנס לי מאחורה כמו שאני אוהבת, הבחור השני בא מתחתי והשכיב אותי עליו כך שהזין שלו נכנס לי לתוך הכוס, כך הייתי מעוכה בין שני הגברים, התזוזה שלנו היתה באותו קצב מין שירה שקטה כזו. לאחר שהכול נגמר והתקלחנו החלטנו שפעם בחודש אנחנו ניפגשים אחרי כולם לחגיגה קצרה. היום זה היום, מבטיחה לספר לכם איך היה טליה

טליה33

New member
אתה צעיר מידי מצטערת...............

חדר הכושר הזה מוגבל לבני 25 ומעלה

טליה33

New member
אז זהו שאני.............

בעצם כול הסיפורים שלי הם נכונים ולא פנטזיות, אני כותבת על דברים שעברתי וכן לשאלתך אני מגשימה פנטזיות אבל במיידי לא אוהבת לדחות דברים טליה

חדר כושר

היי אני בן 32,רציתי לדעת איפה נמצא חדר הכושר הזה ומתי אפשר לבוא?

טליה33

New member
חברים יקרים.........

ביום ראשון מאוד רציתי להפגש עם שני החברים הדיקסרטים שלי, אבלחוקי מרפי לא רצו. בעלי החליט לבוא איתי באותו ערב לחדר הכושר, אז באותו יום עשיתי כושר ולא סקס לא נורא קבענו ליום אחר. המשיכו לפנטז ואני אבצע את הפנטזיות שלכם

bugbuster

New member
אותי מגרה הבעל טליה.

כלומר, לראות זאת מנקודת המבט שלו! היה רוצה לראות אותך נישגלת? היה מיתגרה מגבר אחר, או במיקרה הזה שניים ? כשהייתי נשוי, זו הייתה פנטזייה חזקה חזקה שלי. אימתנית ממש... היית יכולה להיתחבר לזה? לדעת שהוא צופה? מיתגרה לדעת כיצד אישתו מגרה, אותה פעם ראשונה ש/להם, שלו כבר הפכה מודעת ושגורה? פאקקק... זה מחרמן אותי לשאול כל פעם מחדש...

הודעה בשם טליה שהמחשב התקלקל לה

מנהל יקר, קשה לי להאמין שבעלי יתגרה לראות אותי עושה את זה עם גבר אחר, ואני חושבת שבסקס או בכלל בפנטזיות מיניות יש מה שנקרא גבול של טעם. מה שאתה כתבת כרגע עבר את גבול הטעם לדעתי. אני חושבת שפנטזיות זה דבר נפלא ובלעדיהן חיי הסקס שלנו יהיו יבשים, וצריך לדעת לפנטז בצורה יפה, וכמו שאמרתי בפעמים הקודמות הדברים שאני כותבת זה דברים שקרו ולא פנטזיות. מצטערת שאין לי פנטזיות שבעלי יראה אותי שוכבת עם גבר אחר.

noaben

New member
פנטזיות וגבולות

פנטזיה זה ענין מאד אישי אני בת 32 נשואה 5 שנים. אחד הדברים הכי טובים שקרו לנו היה שנפתחנו אחד לשני גם בתשוקות הכי סמויות שלנו. התוצאה היתה שאחד הדברים שהוא גילה לי (ולקח לו לא מעט זמן לכך), היה העובדה שהוא מפנטז המון על גבר זר איתי. תאמיני לי שהיה לי מוזר עם זה וקשה להבין. אבל בסוף תהליך ארוך מצאנו את עצמנו עם גבר נוסף במיטתנו. בדיעבד אני חייבת לומר שזה אחד הדברים הטובים שקרה לי. כמובן שזה אולי לא לטעמך אבל כאמור הכל ענין אישי.

טליה33

New member
חילופי זוגות...............

ניסינו את זה אבל חוץ מלא למצוא אף אחד שאני יואהב לא יצא כלום ובעלי התנגד במיוחד שנהיה באותו חדר בגלל המחשבה שאני יהיה עם גבר זר. אז כנראה שזולא אחד הפנטזיות שלו. מה שכן הוא מאוד רצה לראותאותי עם אישה אחרת. אבל זה סיפור לפעם אחר

bugbuster

New member
אישה אחרת, נוספת במיטה זהו

גרוי מצוי ואולי אפילו בנאלי לגברים רבים. יש כאן בהרבה פעמים משהו של לזכות בזיון בהרשאה. סליחה על הבוטות. אני עדיין מחפש את הללו ויצא לי לשוחח עם גברים שמראה בת זוגן במישגל ממש מעביר אותם על דעתם מתאווה. מורכבות שבין פחד חרדה זעם וכמובן קינאה חשוכה עד ליכדי אלימות אולי ולבין ההחמאה הבלתי נתפסת בראיית גבר נוסף המתייחם מבת זוגו. כיצד ימצה הגבר את גרויו, מה יהיה משחק האהבה, איזו תנוחה, ועוד ועוד ועוד. קשת קטבים פרועה, ובהתאמה דרגת גרוי מוגברת מוגברת. ברכות על תיקון המחשב, ושנה טובה.

טליה33

New member
../images/Emo13.gif חזר י המחשב מתיקון

מנהל יקר מתנצל אם תשובתי פגעה או העליבה. טליה

למעלה