חדר כושר חלק ראשון

19 נועה

New member
חדר כושר חלק ראשון

שרה היתה גדולה ממני בכעשרים שנה. חברה – שכנה שנעשתה שותפה לסודות ההתבגרות שלי. שרה יעצה לי כשהתלבטתי. ליוותה את אהבותי הראשונות ושמעה בפרטי פרטים את התנסויותי עם בנים. עכשיו הייתי אחרי כל זה. גמרתי עם החבר. גמרתי עם התיכון וגמרתי עם האזרחות. התגייסתי. טירונות, קורס, הגעתי ליחידה וקיבלתי רגילה. בדרך הביתה החלטתי לעלות אליה, לשמוע ממנה אם המדים הולמים אותי. סיפרתי לה מה קורה ובעיקר מה לא קורה. "את נראית נורא חוורת" העירה (ברכה פולנית מסורתית...) והזמינה אותי ביום ראשון לבריכה שבה הפעילה שרה את המזנון. תחילת יוני. חם אבל החופש הגדול עוד לא פרץ, והבריכה כמעט ריקה. המציל השתעמם ורק כמה פנסיונרים נהנו מלפטפט ליד הבריכה. אחרי שקצת השתכשכתי במים פרסתי מגבת ושכבתי להשתזף בדשא, ליד שפת הבריכה. כמעט נרדמתי. השקט הופר. שני חתיכים בני עשרים פלוס פטפטו עם המציל, סקרו את האזור, קלטו אותי, ניפחו חזיהם והעלו קצת את הטונים בשיחה. ידעתי שהם יבואו. אחד אחר השני קפצו למים בראוותנות ושחו לאורך הבריכה יוצרים שבילי קצף על המים הרגועים. רגעים אחריכן הם הגיחו מן המים ממש ליידי, מבהילים אותי בקריאות "היי" קולניות. כשעברו ממש מעלי התיזו טיפות קרות על עורי החם. קפצתי. "הרטבתם אותי !" קראתי. "רק הגענו וכבר את רטובה ?" העיר אחד מהם. השני צחק. אני חושבת שהסמקתי אבל התאוששתי והצטרפתי לצחוקיהם. ראיתי מבט חומד. הסתכלתי על עצמי. הפטמות בלטו דרך הבד הכחול של הביקיני. שאלתי אותם מי הם. יוני הבלונדיני השזוף הוא מפעיל חדר הכושר וגבי, השחרחר, מדריך הטניס, ולשניהם אין תעסוקה בשעות האלו של הבוקר. השיחה פרחה ויוני הזמין אותי לראות את חדר הכושר. השמש החלה לצרוב ולא רציתי להצלות בשמש הצהרים. נעניתי להזמנה. בדרך עצרתי ליד שרה. דיווחתי לה על ההזמנה. שרה חייכה אלי חיוך ממזרי, פתחה מגירה והוציאה ממנה שתי חפיסות והציעה לי אותן. "על כל צרה" אמרה. זיהיתי את הקונדומים ומצאתי שזה הרגע לומר לה כמה אני אוהבת אותה. תחבתי את הקונדומים לתיקי. "על כל צרה שתבוא, הלוואי..." אמרתי לעצמי.

19 נועה

New member
חדר כושר חלק שני

יוני נעל את חדר הכושר. גבי נכנס לחדר הדוש לשטוף את הכלור. יוני הראה לי את המכשירים. התיישבתי על כסא עם קפיצים. יוני הדריך אותי איך להחזיק את הידיות ואיך למתוח את הידיים, לא חוסך בנגיעות... כשעמדתי למתוח את הקפיצים יוני עשה משהו בגבי, כאילו עזר לי להשען אך היה נדמה לי....דחפתי את הקפיצים, חשה את שרוכי החלק העליון מחליקים על כתפי וגם על גווי. כן, הוא התיר את הקשרים....ידעתי שזה ייפול אבל המשכתי למתוח עד קצה יכולתי. החזיה עדיין נותרה במקומה. כשהתחלתי להסיג ידי חשתי את הבד נוחת על ברכי וכן חשתי משב רוח קריר על שדי שעדיין היו רטובים מטבילת הבוקר.. המשכתי לאחוז בידיות. ידי משוכות לצדדים. הוא שתק. אני פחדתי להביט בעיניו ואז הגיב "איזה חמודים !" אמר, כששליטתו העצמית לא מלאה, "אפשר?" שאל ולא המתין לתשובה, שפתיים חמימות מטפלות בשד השמאלי וידו מגששת אל השד הימני. השענתי ראשי לאחור נהנית מהפינוק כשיוני פונה לפנק את השד השני. יוני התפעל משדי הקטנים הנכנסים בשלמותן לתוך פיו וביקשתי שיזהר עם השיניים. יוני לקח את ידי בידו. "בואי לשטיח !" בצייתנות שכבתי על השטיח הרך, מרימה אגני ומסייעת לו לקלף את החלק התחתון. פלומותי הבהירות גלויות עכשיו לעיניו. חשתי פרפרים בבטן. יוני מרים את ברכי ומפריד ביניהן, ראשו בין רגליו ולשונו יוצאת לחקור את שפתי והדגדגן התופח שלי. יוני פעל באטיות ויסודיות ואני נאנחתי מהנאה. בנתיים הופיע גבי, עטוף במגבת. תחילה הופתע ומיד לאחר מכן החל לסגת. חייכתי אליו. "בוא גם אתה ..." פניו נאורו. "אופפה !" קרא. המגבת נשרה והוא מצטרף, מטפל בשדי כשיוני ממשיך ללקק את הדגדגן בין רגלי. "עשית פעם סנדוויץ?" הציע גבי. ניחשתי למה הכוונה ואמרתי שעוד לא אבל מוכנה לנסות. גבי תפס פיקוד על העניינים. יוני שכב על גבו על השטיח אחרי שהתקין קונדום, ואני על ארבע מעליו, מכוונת את עצמי. יוני מכוון את איברי ואני נעה אחורה כשאיברו חודר לתוכי. עברו כמה חודשים מאז חשתי גבר בתוכי והתענוג הציף אותי. הנטיה היתה להניע את עצמי אך גבי ציווה עלינו להמתין כך ללא נוע, חוזר כשידיו נוטפות שמן, מעסה את ישבני ומניעם כך שנרתיקי נמתח סביב הזין הקשה . לאחר מכן הניע אצבע סביב פי הטבעת, מצווה עלי להשאר רפויה בעוד האצבע חודרת וזעה בתוך פי הטבעת. רק הידיעה שזה יילך וייעשה טוב יותר סייעה לי להתאפק מלנוע על הזין הממלא אותי. אחרי כמה רגעים שאל אם אני מוכנה. אמרתי שכן. גבי רכן מעלי וחשתי את איברו בין ישבני, מגשש דרכו. חשתי שלבי דופק מהר אך התאפקתי והשתדלתי להשאר רפויה.הזיין מתייצב בפתח וחודר בקלות יחסית מותח את דפנות המקום. חשתי את המקום שבו שני האיברים כמעט נוגעים זה בזה . היתה לי תחושה כאילו התמזגו שני הזינים ולא יכולתי לזהות איזה נמצא בכל אחד מהפתחים. גבי החזיק במותני וביקשתי מיוני לאחוז בגווי כך שיכולתי להרים ידי ולרחף בין שני הגברים. גבי החל להניע את איברו וגם יוני החל להניע את בטנו בתנועות מעלה ופנימה. כל אחד קצב אחר. מייד נאנחתי בהנאה גלויה. גבי החל מתנשף מאחורי עורפי ועל פניו של יוני ראיתי את הבעת ההנאה. סגרתי את עיני מפקירה גופי לידיהם ואיבריהם של שני הגברים. הייתי מגורה מאוד וידעתי שאגמור מהר. גבי נעשה מהיר יותר ושמעתי את נשימותיו מאחורי גבי. גבי נהנה מאוד. יוני שמר כוחות לסןף. אני הייתי אבודה בחלל כששני גברים בתוך תוכי. פחדתי שגבי המשתלהב יכאיב לי אך הוא לא דפק כל כך בפראות. את יוני בקושי הרגגשתי. גבי השמיע גניחות שנעשו רמות ואחיזתו במותני נעשתה לחוצה. ידיו הזיעו. הוא עמד לגמור. יוני החל להתנשף והרים את אגנו קצוהבות. מגביר את הנאתי. גבי גנח גניחה ארוכה של תענוג ועצר, ממש נשכב על גבי. ידעתי שגמר. יוני החל להשתולל. גבי נשאר בתוך תוכי ואני חשה שזה מתקרב, עיני סגורות והמתח נבנה במהירות. שמעתי צרחתתי. גם יוני עמד לגמור דופק בפראות מטלטל את גופי מעלה מטה. לבסוף נשף נשיפה ארוכה, דחף איברו עמווק פנימה ונעצר. פתחתי עיני רואה את התענוג בפניו המתעוותים. שרה שאלה "איך היה ? " לא היו לי מלים לענות לה. פלטתי מין"או אה !" . "הראו לך את חדר הכושר?" כן, עניתי, חיוך שובב השלים את המידע החסר. "מה עוד עשיתם שם ?" "אני אספר לך בדרך הביתה...את כל הפרטים..."

bugbuster

New member
דרך נאה עברה מאז מסיבת השמיניסתים

לא?
נהדר.
רק מילה אחת, תחילה היה נראה לי ששרה גם תשיר שיר שמח, כלומר תהייה חלק אורגני בארוע. כשהיא מובאת בתחילת הכתיבה, נבנית לכך ציפיה.
אהמממ.. האישה הבוגרת מגיעה גם היא לקבל קצת כושר? וראו ראו!
איך שלושת הצעירים מיתפעלים מהכושר. מהביצועים.
רגע לפני הסיום עולה שוב ציפיה להשתתפות כלשהי של שרה - כששאלה האם הראו לך את חדר הכושר. ציפיה לאמירה של מי שכבר ראתה אותו. בעזרת אותם המדריכים
ואם ציפיות, אז הנה גם ציפיות פרועות.
אחד מהצעירים, (יוני? הפעיל יותר?) איננו אלא
טופפפ אני עוצר כאן.

למעלה