חדר כושר אחד על אחד

roi251

New member
חדר כושר אחד על אחד

היי
לכולם פה
פעם ראשונה פה
אשמח לעזרה
מחפש חדר כושר בכפר סבא שבו יש מדריך איתך אחד על אחד
שיהיה לכולם יום נפלא

יהושע60

New member
תשלום נוסף

אין חיה כזאת. אתה צריך לשלם בנפרד עבור אימון אישי (אם תעשה את חשבון העלויות של חדר הכושר תבין בעצמך למה הבקשה שלך לא הגיונית). החדשות הטובות הן שאתה צריך אימון אישי רק לפרק זמן לא ארוך, שאחריו תוכל להמשיך בכוחות עצמך, אולי עם פגישות לא תכופות פה ושם לשיוניי תוכנית וקצת משוב.

דווקא יש חיות כאלו

אומנם לא בכפר סבא אבל באזור ת״א קיימים לא מעט.
מה גם אפשר להיכנס להרבה מכוני כושר מבלי להיות מנוי בהם. יש הרבה מאמני כושר שעושים זאת עם כרטיסיות שמכוני הכושר מספקות (אני חושב שזה 50 ש״ח לכניסה של מתאמן + מאמן).

יהושע60

New member
מעניין

קצת קשה לי להבין איך זה עובד מבחינה כלכלית, אבל טוב לדעת.

כלכלית מבחינת מכוני הכושר?

מכוני כושר אחד על אחד הם מכוני כושר בד״כ קטנים עם ציוד מינימלי (זה שבד״כ רק צריכים). ההוצאות שהם לא גדולות (ההוצאות הכי גדולות זה בטח שכירות המקום) ועם מספר רב של מתאמנים לאורך היום (עם יותר ממאמן אחד) אפשר לעשות סכום נכבד שיספיק לאוכל וכלי רחצה :)

לגבי מכוני הכושר והכרטיסיות. אני חושב שהם עובדים על כמות וככה בעצם מרווחים. 50 ש״ח לכניסה זה לא מעט. תחשוב שהמתאמן והמאמן באים 3 פעמים בשבוע, זה 150 ש״ח בשבוע לחדר כושר. תוך שבועיים הם עושים מה שאנשים משלמים כל חודש למנוי יחיד. זה לא שהם גם משלמים משהו (המכון כושר) על אותם 2 האנשים שנכנסים לחדר הכושר, כי הציוד קיים כבר ויש ביטוח למקום במילא.

יהושע60

New member
אי הבנה

אני חשבתי שהשואל המקורי התכוון לכך שחדר הכושר הוא זה שמספק את המדריך ("מחפש חדר כושר בכפר סבא שבו יש מדריך איתך אחד על אחד"). אם המתאמן משלם בנפרד למאמן הכל ברור.

מבלי לעשות פרסומת

לעצמנו - אצלנו עושים זאת . מאז 2001 .
אתה מוזמן להיכנס לחתימה.

למעלה