חדר ילדים

ornala

New member
חדר ילדים

שלום לכם, משפחתי ואני עברנו לאחרונה לבית חדש (שכור). הילדים ישנים באותו חדר, בו יש חלון מול דלת הכניסה לחדר. בנוסף לכך, אחת המיטות נמצאת כך שראש המיטה צמוד לקיר ונמצא ממש מתחת לחלון ורגלי המיטה מול הדלת. אני יודעת שמצב זה אינו רצוי מכמה בחינות, אך אין אפשרות לסדר את המיטות בחדר באופן אחר. האם יש דרך להסיט את האנרגיות כך שלא יגיעו ישירות לילד? אשמח לעזרתכם אורנה

בשעה טובה ומוצלחת

האם כוונתך לאנרגיה שמגיעה דרך החלון או דרך הדלת או שניהם? אני חושבת ששירטוט יעזור להבין את המיקומים בחדר זה ובכל הבית.

ornala

New member
אנרגיות

אביבה תודה, לא ידעתי שיש הבדל בין האנרגיה שמגיעה מהחלון לזו שמגיעה מהדלת... עשיתי שרטוט של החדר. כל הבית זה קצת גדול עלי. אשמח לשמוע, מה דעתך / דעתכם. אולי בכלל יש דברים אחרים שהם בסדר או לא בחדר. תודה מראש אורנה

אם זהו המצב ויחסי הפרופורציות

של המיטות/ארון יחסית לגודל החדר....אז... * הייתי מוציאה את הארון כדי לתת יותר אויר * משנה את מיקום המיטה שמול הדלת כך שתהיה צמודה לקיר של החלון * מזיזה אותה לכיוון המיטה השניה כך שתעבור את קו הדלת ובכל מקרה, תולה קריסטל בין הדלת למיטה. זה לא ממש תיקון משמעותי אבל... יותר טוב מכולם. לפעמים יש מצבים שאי אפשר לתקן ובכל מקרה, יתכן שאם הייתי רואה את הדברים הייתי מחליטה אחרת... בהצלחה

למעלה