חדר ילדים-התייעצות

helena285

New member
חדר ילדים-התייעצות

שלום! אנחנו עוד מעט עוברים לבית אחר. חדר ילדים פונה לכיוון מערב .דלת ממזרח. קיימת עוד דלת מכיוון צפון שלא תהיה בשימוש .נסגור אותה עם וילון או ספריה. מיטה של הבת אני רוצה למקם בקיר הצפוני( עם ראש למערב) .היא ילידת מרץ 2000 . מיטה של הבן -בקיר מיזרחי (ראש - לכיוון הצפון). הוא יליד אוגוסט 2004. האם הכיוונים נכונים? בנוסף בת שלי רוצה לצבוע קיר שלה בצבע ורוד וקיר של הבן בצבע -תכלת . או שאולי עדיף לצבוע כל החדר בצבע אחיד ובאיזה צבע לבחור? תודה

דנה A

New member
חדרי ילדים

בחדר ילדים ישנם שיקולים רבים ושונים. יש חשיבות ומקום גם לטעמו ובחירתו של הילד, כמובן ברמות המוסכמות על ההורים. לשאלתך אוכל לענות באופן כללי, שכן לא ידועים הנתונים הספציפיים של הבית ומפתו ה"אסטרולוגית"/אנרגטית. עפי' מספרי הקואה של הילדים הם משתייכים לקבוצה המערבית, הכיוונים החיוביים הינם- לבן הכיוונים החיוביים הינם: NE הצלחה W בריאות NW מע' יחסים SW צמיחה והשכלה הכיוונים החיוביים לבתך הינם: W הצלחה NE בריאות SW מע' יחסים NW צמיחה והשכלה לגבי צבעים אלו משמשים ליצירת מניפולציה לאנרגיות מסוימות ולכן איני יכולה להמליץ באופן ספציפי אלא על צבעים בעלי אופי פסטלי ורך, מיעוט בשימוש בצבעי "אש" בחדר הילדים המעודדים פעלתנות ועודף אנרגיית "יאנג" (באתר שלי המלצות נוספות לחדרי ילדים, את מוזמנת לקרוא) בהצלחה
דנה

למעלה