חדר טרנספורמציה

אושרים1

New member
בנוסף

תתרכזי במשפחה שלך שאף אחד לא יחלה במקום לתת עצות מבוססות על אוויר. עצות מסוגך יש בשפע ברחוב.

יריתי בול בפוני ?

ציטוט שלך :
אבא שלי ובעלי- חושבים שיצאתי מדעתי (כיון שנאמר לנו חד וחלק- גם ע"י מהנדסי חשמל- ש 25 מ'- חדר טרנספורמציה לא מזיק כלל). אבל, עם השנים - גם דברים שאמרו בעבר- הוכחו כלא מדוייקים. אני לא שלמה עם הקניה- יש לי להחליט עד היום (כולל). ואני פשוט יוצאת מדעתי.
כנראה יריתי בול בפוני. את הכעסים שלך תפני לאבא שלך ובעלך .

גרזנית

New member
את ממש חוצפנית

את מבקשת עזרה, עונה לך הגברת את דעתה ואת מדברת כאילו עובדים אצלך, אם לא מעניינת אותך הדעה שלה, תשאירי את התגובה אצלך בלב ואל תשחררי אותה למקלדת, אל תזלזלי בתגובה של הגולשים. את רוצה לעשות החלטה קריטית על סמך המלצות בפורום, שיבושם לך! אני במקומך הייתי הולכת ליועץ בלתי תלוי , משלמת עבור חוות דעת ואז מחליטה.

אושרים1

New member
אני לא הייתי עונה תשובה לא מבוססת, למשל.

רק על מנת לענות מתוך שעמום. אני הזמנתי מומחה שהחליט שאין שום בעיה בחדר טרנספורמציה עד 3 מ'. לידעתך, ענו לי אנשים מקצועיים גם במסרים. כשאני נכנסת לפורום מקצועי (ולא חובבני) אני מצפה שרק מי שיש לו משהו מועיל/ נכון להוסיף- יכול להביא תועלת לשאלה שלי. פתיחת דיון עקר- לא מעניין עבורי. תקראי שוב את התגובה שלה ותביני כמה היו מעליבים הדברים שהיא כתבה (וללא קשר שהם שטויות במיץ). אני אפילו לא הולכת להתייחס לשיעמום שהיא מנסה להפיג באמצעות פורומים. ולא, אני לא חוצפנית. רק רציתי לשמוע תשובות שיש לאנשים פה להוסיף (ואם תשימי לב כתבו לי פה דעות לא מקצועיות שגם קיבלתי אותם כי הם לא היו במטרה לפגוע, אלא באופן תמים). ובזה סיימתי את הדיון. תודה על התייחסותך.

צימעס

New member
צר לי, זה לא פורום מקצועי.

ב"אודות הפורום" כתוב: "הפורום הוא פורום תמיכה ואינו פורום מקצועי". חבל שאת מעליבה גולשים, שגם אם עמדותיהם מבוססות רק על ההוא-שאמר-ככה, עונים לך רק מתוך כוונה טובה.

צימעס

New member
ואגב

גם כמה מהגולשים המקצועיים בפורום - מתמחים בבניה או אפילו חשמלאים, אינם מתמחים בקרינה אלקרומגנטית.

פיטנגו4

New member
יש לך 2 טעויות גדולות

הטעות הבסיסית שלך : זה לא פורום מקצועי זה פורום של אנשים שבונים את ביתם ומייעצים זה לזה מתוך ניסיונם האישית ודעתם האישית. גם אם כותבים כאן מקצוענים לפעמים, זה בלי שום אחריות מקצועית או גושפנקא רשמית. פורומים מקצועיים מסומנים בתפוז בסימון מיוחד. גם בהם לא תקבלי תשובה רשמית, מלאה ומחייבת, אלא רק חוות דעת כללית, שלא כדאי להסתמך עליה בנושאים כמו קנית בית. טעות נוספת שלך: פצפונת היא ותיקה בפורום, וכל כוונתה לעזור. אולי בגלל שאת עיפה, לפי עדותך, לא התייחסת אליה כמו שצריך להתיחס למי שרק רוצה לעזור לך, ובמקום זה ירקת בגסות, פעם אחת ועוד ועוד. לא בדיוק מקובלת התנהגות כזו בפורום הזה...

binbal3011

New member
תגובה מקצועית

לא תקבלי בפורום אז אנא ממך אם זה כ"כ חשוב לך לכי ושלמי ליועץ מקצועי שיפיג או יאושש את החששות שלך . אני לא מבין - אתמצפה לקבל פה תשובות ועל סמך התשובות לקנות מגרש?!?!

אושרים1

New member
תודה על תשובתך.

הלכתי ליועץ. וכן, ציפיתי לקבל תשובות מקצועיות (כי אחרת מה תועיל התשובה?). רובם ענו לי. תודה בכל אופן.

למעלה