חדר טיפולים בביתי

נגה124

New member
חדר טיפולים בביתי

שלום לכולם :)

אני מטפלת ברפלקסולוגיה מזה כשנה . למדתי לפני בערך 4 שנים אך לא עשיתי עם זה כלום מכיון שזה היה בשבילי כמשהו צדדי שלמדתי בשביל הכיף והעיניין.. יש לי מקצוע אחר שאני עובדת בו ואהבת אותו :)
בזמן האחרון התחיל לבעור בי החשק לחזור לטפל.. התחלתי להעביר מפה לאוזן ע"י משפחה וחברים, עשיתי קצת כרטיסי ביקור ופליירים ופתחתי פייסבוק..
להפתעתי, התחילו להתקשר אנשים.. אומנם מעט אבל זה יותר ממה שחשבתי.. ואני מרוצה מזה. בנתיים , הפידבקים חיוביים..

בשל אילוצים, אני לא יכולה לעבוד בקופות החולים. יש לי חדר פנוי בבית והחלטתי להפוך אתו לחדר טיפולים.
הבית הוא לא גדול , אך החדר הוא פנימי , משמע האנשים עוברים דרך הבית בכדי להיכנס אליו.. החדר עצמו מרווח ומאובזר כך ,שלדעתי, כשנכנסים אליו זה דיי לעבור למקום אחר.. כמובן,החדר ללא כיור .. השירותים הם השירותים הראשים של הבית..
מכיון שאין בנתיים הרבה אנשים אז גם אין אנשים שממתינים (אין אזור המתנה ,כמובן, וזה נראה לי הזוי לחכות בסלון..)
אין לי ילדים, כך שזה רק אני בבקרים ,בערבים גם בעלי נמצא אך מכיון שיש לנו גינה הוא משתדל לצאת בכניסה ויציאה של המטופלים בכדי שירגישו נעים וסודיות מטפל מטופל וכו'
מה דעתכם? איך מתקבל בעינכם להגיע לטיפול בצורה כזו?
קיבלתי הצעה לעשות קופון באחד מאתרי הקופונים ואני קצת חוששת שאנשים יקנו קופון ויתאכזבו מהגילוי שהם לא בקליניקה אלא עוברים דרך בית ..
בנתיים לא היו תלונות אך רוב האנשים שבאו היו דרך המלצה ו/או הכרות מוקדמת כך שזה מעט שונה..
תודה..

אבי 122

New member
לדעתי...

את חוששת יותר מידי.
את כנראה פרפקציוניסטית- וזה מכביד עלייך.

ת ר ג ע י...
יהיה בסדר...

yoelnd

New member
קליניקה ביתית

היי
אין כמו קליניקה בבית - הכי נוח, יעיל, זמין, חסכוני, והמון יתרונות.
צייני בקופון "קליניקה ביתית" והכי פשוט, בדרכי ההתקשרות יהיו הפרטים שלך אנשים יוכלו לברר לפני הקניה כל פרט שירצו כולל ה"בעיה" שלך ואז יחליטו!
נקודה לבדיקה: ראשית אם עובדת וקופון תצטרכי לפתוח תיק מס הכסנה וכד' ולהיות מסודרת מאוד בעניין הזה (זה כבר לא חברים קרובים - מכירים ומשפחה).
וכן חשבי על הנפח שתוכלי לעמוד בו!

בהצלחה!

0 אור 0

New member
זה מצב די שכיח

הרבה אנשים שמטפלים מהבית מקימים קליניקה שהכניסה אליה דרך הבית,
כמובן שזה לא אידיאלי, אבל מה שיקבע זה איכות הטיפול שלך, ולא הכניסה דרך הסלון

dudusapir

New member
אני עובד מהבית וגם אחותי

ותמיד עבדתי.
אני מטפל בעיסוי על בסיס יום יומי (חוץ מהחנות שגם היא בבית)
יש לי לקוחות קבועים כבר שנים והכל סבבה.
אני ממליץ על קופונים כדי להגדיל את ההכנסות.
לא בטוח שאותם אנשים יחזרו מפני שהם יחפשו את הקופון הבא, אבל בטח אחד או שניים יהיו קבועים לאורך השנים.
הרבה אנשים עושים קופונים ומטפלים בבית!
אין מה לדאוג. לכי על זה
בהצלחה!

הי נגה

בעקרון, אם את מרגישה נח, המטופלים ירגישו נוח.

גם אני וגם אשתי מטפלים והקליניקה שלנו בבית.
מטופלים נכנסים מהדלת הראשית כשלפעמים כולם בבית - אני, אשתי, ושלושה ילדים.
לפעמים צעצועים מפוזרים, השולחן אחרי האוכל - בית חי.
לרוב, המטופלים שלנו נהנים להיכנס ולראות תנועה ומשפחה.

אני חושב שמטופלים רגילים לרעיון של קליניקה בבית ולפעמים הם אף מרגישים בבית
.

הכי חשוב להרגיש טבעיים.

בהצלחה.

ועוד משהו...יותר חשוב

המקצועיות שלך.
ככל שאת יותר מיומנת, כך התנאים הסביבתיים פחות חשובים.
ככל שהמטופלים ירגישו יותר שהטיפול נכון ויעיל, כך הם לא יתעסקו במה שמסביב.

hal767

New member
אני מצטרף לדעות קודמי

לעבודה בבית יש יתרונות ולא חסרונות.
החשוב הוא המקצועיות שלך ומתן יחס טוב למטופלים.
כן יש לתת את הדעת על בחירת מטופלים. חשוב שתהיי עירנית בנושא, ואם יש ספק לגבי האיכות האנושית של מטופל או לגבי כוונותיו, עדיף לא לקחת סיכונים ולסרב לקבלו. טפלי רק באנשים שנחמדים לך ונעים לך לעבוד איתם.

טאוֹ

New member
מקובל ולגיטימי

ומצטרף לכל מה שאמרו לך לפניי: כל עוד איכות הטיפול שלך לא נפגעת, אין עם זה שום בעיה.

הלכתי לפני שנים לטיפול אצל מישהי ובאמצע הטיפול הגיע בעל הבית, היא יצאה החוצה והם התחילו לריב בקולי קולות על שכר הדירה, על זה שהוא מתעכב בתיקון אינסטלציה ועוד עניינים. לאחר מכן היא חזרה לחדר, ניסתה לייצב את הנשימה ולשוות לקולה נימה מרגיעה. הצעתי לה להירגע תחילה והיא התעקשה להמשיך, ולאחר מספר דקות ביקשתי להפסיק את הטיפול, שלא ממש היה טיפול.

זה היה מקרה מאד חריג. גם אני מטפל חלקית בבית, וגם כל המטפלים שאליהם אני הולך לקבל טיפול בעצמי מטפלים בביתם, ואין עם זה שום בעיה. מובן מאליו שיש לדאוג לחדר נעים, נקי ומסודר, ולא לטפל במחסן מאובק. אך אין לך מה לחשוש לגבי אכזבה של אנשים שקונים קופונים, אלא אם יצרת את הרושם שחדר הטיפולים שלך מתבצע ליד מפל טבעי בצל צמחייה טרופית וחלון שמשקיף אל שדות העמק, בזמן שבפועל יש שם נזילה מהשירותים של השכן ונוף למפעל הפוספטים הסמוך לביתך

מטופלים יגיעו לטיפול הראשון, ועוד יותר מזה לטיפולים נוספים, בעיקר כדי ליהנות מהטיפול שלך. ואלה שמוכנים ורוצים לשלם תוספת נכבדה עבור סביבה שנראית כמו ספא מפנק, יעשו את השיקולים שלהם. כדאי בכל מקרה לדאוג להכין בחדר איזו חליטת צמחים, מים, מגבונים, כסא או כורסה נוחים וכל דבר אחר שנעים למטופלים להשתמש בהם לפני או אחרי הטיפול.

בהצלחה.

יעל ND

New member
קליניקה ביתית

אני עצמי לא מטפלת בבית, כך שאין לי ניסיון אישי בדבר, אך אני מכירה המון אנשים מתחומים שונים שמטפלים בבית וזה בסדר, וכולם מרוצים. אם תנאים בבית מאפשרים - למה לא?
אם מפריע לך שאנשים עוברים בדירתך - אולי יש לך חדר אחר, לא פנוי, אך תוכלי להפוך אותו לחדר טיפולים ואת תפקידו תמסרי לחדר הפנוי? בכל אופן, זה מפריע רק לך, לא אנשים אחרים.

לגבי ההמתנה, אל תתני לאנשים לחכות. אם התור אצלך שעה, תקבעי את התור הבא לבעוד שעה, אלא בעוד שעה ורבע, למשל, כדי שתספיקי להסתדר בחדר, לשטוף ידים וכו' וגם אדם שיוצא לא יתקל באדם שנכנס. בעצם, לאברורו בכלל, איך יכול להווצר מצב, שאנשים מחכים אצלך? אלא אם כן מאד יקדימו. אבל זה לא קורה הרבה, ובמקרה כזה את גם יכולה לדרוש לחזור מאוחר יותר, בזמן שנקבע התור.

למעלה