חדר חושך

חדר חושך

הרכב מתקרב לאיטו...הצמיגים על החצץ...רעש פצפוץ קל נשמע...
היא ברכב...קיבלה הוראות מדויקות מה עליה לעשות...

מחנה ליד הרכב שלו...רכב חברה...כזה עם לוגו...עוד יצא לה איזה חנון, היא לרגע נרתעת אבל אוזרת אומץ...היא תראה לו מה זה...אם עד הסוף אז עד הסוף...
קשה לה לעצור פיק ברכיים זדוני...הגוף בוגד בה אבל היא יודעת...זה האדרנלין...שוצף וקוצף בגופה...היא לא חוותה את התחושה הזו שנים...מי זוכר מתי בפעם האחרונה...

יוצאת אל החושך...מתקרבת אל הבקתה...צימר...חשוך משהו...כמו בסיפור של האחים גרים...הפחד הולם...אבל היא נמשכת...חייבת את זה לעצמה.

פותחת דלת בהיסוס, היא יודעת שהוא בפנים כבר, מחכה בשירותים כדי שתוכל להתארגן ...
ההוראות לא השאירו מקום לספק...היא נשארת בבגדים תחתונים...תחתון ברזילאי סקסי כזה...גופיית סטרץ'...בלי חזייה...

נכנסת מתחת לשמיכה...רק הראש מציץ...פונה אל הקיר...
ליבה גועש בה אבל היא מהססת...עכשיו או לעולם לא...לצאת בבהילות או להישאר באומץ...
לוקחת החלטה אמיצה, בידה הנייד...מממסרת לו "בוא!"...

צרצור נשמע מקצה החדר... המסר התקבל...

דלת נפתחת חרישית...צעדים על רצפת העץ...
היא תוהה אם הוא שומע את ליבה הולם בפראות...כמעט פורץ דרך בית החזה...
רחשושים כשהוא מתפשט...הוא כבר אמר לה שיישאר בתחתונים...האיזון יישמר...

אני נכנס אל המיטה...מדחיק חששות...ומה אם היא שמנה? אך נזכר בתמונה...סקסית...בבגדשים תחתונים...שום מקום לספק...החזה המושלם...הגוף החטוב...
ללא מילה...נצמד בהחלטיות ויד נשלחת לבדיקה סופית...ממשש את דרכי אל החזה...רפרוף קל אל הפלג התחתון...חשש קמאי של השנייה האחרונה...אולי היא זה בכלל הוא...?

גם היא לא ממש מתאפקת...ויד שלה כבר בתוך הבוקסר...ממששת בחשדנות איבר מוקשה...
אנחה קלילה ובלתי מורגשת של ...הקלה?....אולי אפילו שביעות רצון...

היא מתמסרת לחיבוק כפיות חושני וסודק עצמות...הלבבות הולמים יחדיו...בפראות...כאילו רוצים לפרוץ ולהתמזג לאחד...החששות מפנים דרכם להתרגשות מטורפת...

אפשר להתחיל...

giligil55

Member
בחדר החשוך

נתת לי הרגשה שכאילו שאני הייתי שם , בחדר החשוך , איתך

איזה כיף

רוצה לגלות לך סוד...
לקבל ממך תגובה מחמיאה זה סוג של חותמת איכות.

תגידי...אנחנו לא אמורים להיות היום ביום חופש?

למעלה