חדר זיכרון

גיגוב

New member
חדר זיכרון

אני מזמן לא כתבתי, הימים היו קשים לי, אך קראתי את שכתבתם בשקיקה. חזרתי זה עתה מהצגת פרוייקט גמר עיצוב בשנקר. ביתי סימה השנה ופרוייקט הגמר היה חדר זיכרון. זה היה פשוט יוצא דופן, היא רצתה שאראה את העבודה מוגמרת אז בעצם היום ראיתי בפעם הראשונה. החדר הוקדש לזכרון שלו והוא היה מהמם המורים והבוחנים החיצוניים הרעיפו שבחים. היא עשתה מבוך שדרכו אפשר להגיע לשמיים כי הקיר היה פתוח. או להגיע חזרה לביתנו ולחוויות שהיו לה איתו. הכל היה מפוסל כמו מבוכים עם תמונות מנורות ודברים שהיו הוא. כמה התרגשתי, וראיתי איך הבוחנים מזילים דימעה. היה מרגש ושוב קיבלתי ד"ש ממנו. התערוכה תפתח לקהל ב-16.7 אז מי שרוצה מוזמן אני אשוב לתת פרטים. נורא מוזר אבל זה מרגיש כמו שתמו חגיגות השנה למותו. כמה אירוני. שיהיו חייכם קלים יותר. יעל

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifמרגש

עברה בי צמרמורת תוך כדי קריאה ודמיינתי איך זה נראה האם יש תמונות? ושוב חיבוקים משי

גיגוב

New member
חדר זכרון

כל הערב אני חושבת על מה שראיתי היום, והתובנות רבות. תגידו איפה מאופסנים כל הזכרונות אצלכם ואני לא מתכוונת ללב. איפה הספרים שרק הוא או היא ידעו לקרוא והבינו. איפה החפצים שרק הם יכלו להשתמש. איפה הרכוש שהיה שלהם בלבד ורק אחרי לכתם אפשר לגעת ולהסתכל אפילו שזה היה רק שלהם. אצלי חלק בארגזים חלק במגירות והבגדים עדיין בשקים. הפרוייקט של ביתי איוורר חלק מהם. האדם שהלך מאיתנו נשאר סגור בארגזי ארכיון. מזל שאת חלק מחיו אפשר היום לסרוק במחשב וכך קל יותר להתחבר לחלק מחיו. יעל

חדר זכרון

וכל הכבוד לכם שערכתם את הפרויקט ההנצחה אצלי הבית עמוס בפריטים שנותרו לא מסוגלת לארגן אותם לתרומה ולמיין אותם מדי פעם הדודות שלי כופות עלי להתארגן לפנות חלק מהציוד שנשאר ואצלי עולות מחשבות לפנות ציוד ולא להשאיר ציוד למי שיצטרך לנקות את הבית אחרי לעיתים עולות בי מחשבות שכאילו , מאחר ואין לי ילדים משלי

שלום לכולם פה בפורום מקסים זה גם לי היה

אתמול נחת וגם קשה בו זמנית. ביתי סיימה כיתה י"ב והיה טקס מרגש כיתתי וגם שיכבתי. הדמעות פשוט זלגו ללא מעצור וחלקתי את הרגע הזה לבד והוא לא היה איתי ולא ישב לידי. כל כך חבל שהוא לא יכול היה לראות אותה מסיימת את התיכון ונכונו לנו עוד רגעים קשים והכל קורה בפרקי זמן כל כך קצרים שזה פשוט הזוי . החיים ממשיכים עוד דברים קורים לטוב ולרע ואין עם מי לחלוק אותם . עוד חודשיים היא מתגייסת ויהיה זה רגע מאוד קשה ומשמח בו זמנית היא הבת הבכורה וכשהיא נולדה לא היה מאושר ממנו וגם נכדה בכורה לשני הצדדים כך שהיא היתה היצירה המפונקת שלנו אבל אלו רגעי הנחת שבחיים באמת . אז ככה אני משתפת אתכם במאורע משמח אך גם עצוב. בטוח גם לכם היו ויש רגעים כאלו.... שיהיה המשך יום נעים וקריררררררר....

MARCKO POLO

New member
ביקרתי כאן ובאמת נחמד כאן

מידה גבוהה של רגישות ...גם את שמת לב? שולח לך חיזוק@

WOWWWWWW מרגש../images/Emo24.gif

התרגשתי לקרא על הפרוייקט של בתך , היכן מוצגת התערוכה? אולי נוכל לארגן סיור משותף לחברי הפורום בתערוכה ?. ביקור בתערוכה ואחריה פקניק או ישבה בבית קפה .. אשלח לך מסר אישי

גיגוב

New member
תערוכה

התערוכה תוצג כנראה מתאריך 16.6 בשנקר. שיהיה רלוונטי אודיע לכם. יעל

למעלה