חדר השינה

HB42

New member
חדר השינה

אביבה בוקר טוב! רק היום נכנסתי לפורום, ניסיתי למצוא תשובה לשאלתי אך הבנתי שעלי לשאול את שאלתי הספצפית עם הנתונים שלי. רציתי לדעת האם יש בעיתיות במיטה שממוקמת מתחת לחלון,ומול המיטה יש ארון עם מראות,והאם יש קשר לחוסר אנרגיות במשך היום?{רק אני מתלוננת על חוסר אנרגיות} בחדר יש עוד חלון שממוקם מול הדלת. החלון מעל המיטה- צפון מזרח והחלון מול הדלת-דרום מזרח. אודה לך על תשובתך. אם יש צורך אשלח לך שרטוט של החדר,תאריך הלידה שלי 2.6.63 ושל בעלי 20.6.62 ושוב תודה מראש חני

אני מבקשת משהו יותר ספציפי

ברשותך. האם את ישנה שינה רצופה? האם המיטה ממוקמת מול דלת? האם יש מראות שמשקפות את המיטה בחדר? האם יש קירות שה"שפיץ" שלהן מכוון אליך בזמן שינה? האם יש שירותים צמודים? מה קורה במרכז הבית, האם הוא פנוי? מה הוא הצבע שמאפין/שולט בחדר השינה שלך? שירטוט תמיד עוזר אבל כזה שכולל את כל הבית עם החדר במדובר בתוכו... בינתיים, שימי לב באם יש בסביבתך חפצים שבורים, אבק, ליכלוך דלתות שאינן זזות בחופשיות ואינטלציה לא תקינה.

HB42

New member
תשובות יותר ספציפיות ותרשים.

אביבה שלום! בקשר לשאלותייך: אני בדר"כ ישנה שינה רצופה,המיטה אינה ממוקמת מול הדלת, המראות אכן משקפות את המיטה, אין קירות שהשפיץ שלהם מכוון אלי, יש שירותים צמודים אלי, צבע הקירות לבן והריהוט עץ אלון, לגבי מרכז הבית ישנו תרשים מדויק המצורף,אך אם הבנתי את שאלתך נכון, הוא ריק. תודה רבה על תשובתך המהירה שבוע טוב חני

מהתרשים נראים כמה דברים

(אני מקווה שסימנת כיוונים מדויקים ועם מצפן) * יש קו שחוצה אותך מהשירותים לכיוון החלון * מיקום השירותים מוריד אנרגיות... * ריבוי פתחים בחדר שינה * מראות בחדר שינה * מהשירטוט נראה שיש מדרגות מיד כשנכנסים לבית, האם זה כך? ויש עוד אבל נעזוב את זה כרגע מאחר ואינני מתכוונת לתת אבחון ויעוץ באינטרנט. שימי לב לשירטוט שהעליתי וראי הכן נמצא מרכז הבית שלך, במידה והשירטוט אכן מדויק ופרופורציוני. ולסיכום, יריד באנרגיות יכולה לנבוע מהרבה גורמים: אלה שציינתי וגם תמונות, חפצים, מתנות מעצבנות, תמונות, מזכרות, חפצים שאינם בשימוש וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת דברים שבורים בלתי גמורים ואבק. כשאני לא נמצאת במקום עצמו, אינני יכולה להסתכל על הריהוט, שילוב צבעים, זויות, עיצובים, מיקומים,ולאבחם את המרחב כולו בבת אחת. השאלה היא על איזו רמה של שינוי חשבת, אם בכלל?

HB42

New member
שינויים בחדר

אביבה בוקר טוב! אין לי כל כך הרבה אפשרויות לשינוי החדר, בגלל כמו שאמרת ריבוי הפתחים, וגודל החדר 3.50מ' על 3.50 מ' מעבר לכך בעלי לא כל כך מאמין בפנג שוואי{שלא כמוני} ולכן חוששני שהשינויים היחידים יהיו אם אפשר להכניס פריטים לחדר שיוכלו לשנות במקצת את הרגשתי לגבי ירידת אנרגיות. ואכן בכניסה לבית יש מדרגות. ושוב תודה על תשובותייך המהירות יום טוב חני נ.ב רציתי לשאול עוד שאלה קטנה אם יש בארון דברים שאינם בשימוש או מזכרות/מכתבים מאד ישנים, האם זה משפיע, והאם יש צורך לסלק אותם מהארון?

לגבי הנ.ב.

התשובה היא כן לגבי היתר...אני רוצה עוד לחשוב, בינתיים, האם יהיה מוכן בן זוגך להחליף איתך את מקום השינה? (בתקווה, כמובן, שזה לא ישפיע גם עליו כך...) האם יש יש בביתך/חדרך דברים ממתכת? אני שואלת שאלות כדי לברר אפשרויות. יום נעים אביבה

HB42

New member
אין דברים ממתכת

אביבה ערב טוב! לשאלתך לגבי מתכות אין לי לא בחדר ולא בבית ואבן אנסה להחליף עם בן זוגי את מקום השינה. שוב תודה על תשומת הלב לילה טוב חני

HB42

New member
תודה

אביבה תודה על ההעיינות המהירה שלך והרצון לעזור בברכת חג שמח חני

למעלה