חדר השינה

נוי29

New member
חדר השינה

אביבה בוקר טוב המליצו עליך בחום רב אני פונה אליך כי יש לי בעיה לפני כחצי שנה ביצענו שיפוץ בבית והחלפנו חדרים עם הילדים בחדר שבו אני נמצאים יש קורה שקרובה לחלון אפשר לשים את המיטה או מתחת לחלון ולקורה שהראש פונה לכיוון מערב או לשים את המיטה לכיוו הקיר שהראש פונה לכיוון צפון. מאז שעשינו שינוי בחדרים אני ובעלי לא ישנים טוב . תחושות של חרדה שמלוות בדופק מהיר וחזק . אנא עזרי לנו. אציין שהילדים ישנים בחדר הסמוך עם הראש למערב . תודה מראש

שלום נוי

היכן אתם ממוקמים היום? מה גיל הילדים שלכם? מתי שיניתם? אם אתם לא ישנים טוב לאחר השינוי, האם קודם ישנם טוב? תחושות של חרדה לא תמיד מגיעות מכיווני שינה. מה עוד קרה בחייכם שאינו קשור לשינויים בחדר השינה שלכם? יש להתסכל על התמונה הכללית בשלב ראשון לפחות יום נעים

נוי29

New member
אביבה היקרה

תודה על תגובתך המהירה היום אנחנו ישנים לכיוון צפון סמוך לקיר . גיל הילדים שלנו - הבן בן שנתיים והבת בת חמש . אציין כי הם ישנים טוב . שנינו לפני חצי שנה לפני כן ישנו טוב .אינני זוכרת האם ילדיי ישנו טוב כשהם ישנו בחדר הנ"ל . בחיינו הכל בסדר . האם אני צריכה לשים משהו על הקורה בחדר ? תודה מראש על תשובתך

או קיי כמה דברים

אם את שואלת אותי מה פחות גרוע, לישון מתחת לקורה או לכיוון צפון... הייתי אומרת שלישון לכיוון צפון. ובכל זאת, את אומרת ששנתכם אינה טובה ולכן יש לחפש עוד הלאה ולמצא מה יש עוד בחדר... אולי ספרי עוד ותתארי אותו ונראה... כדי "להגביה" את הקורה אפשר להציב מנורה עומדת מהרצפה שמאירה כלפי מעלה או תאורה שמוצבת על הקיר ומאירה כלפי מעלה. בכל מקרה לא ממליצה לישון מתחתיה...זה פוגע בכל מקרה לאורך זמן. עוד אפשרות, לקנות שני חליל במבוק ומראת באגואה, לתלות אותם על הקורה, בצד שפונה לכיוון דלת הכניסה לחדר. לתלות אותם כך שהמראה תהיה באמצע ושני החלילים יהיו משני צידיה עם ה"פה" שלהם כלפי מעלה. מקווה שזה ברור, אם לא שאלי... לגבי הילדים, ברור שישנו טוב לכיוון מערב רק ש...זה לא כיוון שתומך בגדילתם...

נוי29

New member
אביבה

הם יכולים לישון לכיוון מזרח אך הראש לא יהי לכיוון קיר , אלא רק מעקה המיטה . אצל מיטת הבן אין מגן ראש . מדוע צד מערב לא מטיב עימם?

מערב תומך בחלק המערבי של החיים

זה שבו אנחנו כבר אמורים לשבת על זרי הדפנה ולספור את הקופה... זה נאמר בחיוך כמובן אבל... מערב תומך באנשים מבוגרים יותר. שימי לב אליהם וראי האם אין הם לוקחים אחריות גדולה מדי על עצמם. האם אין הם מתנהגם בצורה "בוגרת" לגילם... זה אולי מוקדם לראות עדיין אך זהו אחד הסימפטומים של שינה לכיוון מבוגר. כמובן שיש עוד דברים רבים ואחרים אבל שאלת.. אז אמרתי... לילדים בגילאים שציינת כדאי להסב את הראש לכיוון מזרח- כיוון הגדילה, הצמיחה החיוניות. את זה לא הבנתי: "הם יכולים לישון לכיוון מזרח אך הראש לא יהי לכיוון קיר , אלא רק מעקה המיטה " הסבירי טוב יותר כדי שאבין ברשותך. ואם אין מגן ראש אז...קונים או עושים...

נוי29

New member
אביבה

המשך לתגובתי מקודם האם אפשר לשים מובייל על הקורה . ומה אפשר להוסיף לחדר כדי שצד צפון לא ישפיע עלינו , קריירה וזוגיות וכו תודה רבה על תשובתך המהירה

נוי29

New member
אני מורידה עוד היום את המובייל

מספר שיש ברשותי רשום כי שינה לצד צפון טובה לאנשים מבוגרים . אסבר זאת אחרת מאחר ואין ברשותנו לישון לכיוון מזרח אך אפשר לשפר את המצב .

להוסיף פריטים רומנטיים

רכים, צבעים חמים כמו כתומים ובורדו, בדים רכים עם פסים ושטיח בהיר ובצבע חמים. לתלות תמונה שלך ובן זוגך, מחובקים ואוהבים מהתקופה האחרונה... ולא מלפני שנים, מול המיטה שלכם. לצבוע את הקירות או לפחות אחד מהם בצבע ורוד פסטלי/ירוק בהיר בהיר/ סגול בהיר בהיר לשמור על החדר מסודר תמיד תמיד לגמרי כי בלאגן שייך ליסוד המים... וגורם לבלבול... ולהמשיך לחייך לחיים כמו שאת עושה... ערב נעים

למעלה