חדר הלבשה!

hippy girl

New member
חדר הלבשה!

מיכאל הנגבי הזה קרוע לגמרי!D: "כל בת היא עולם ומלאו" חחח נראה לי כל הסט נקרע שם באותו רגע! הראיון שלו עם שלומי קוריאט היה פשוט אחד המצחיקיםםXDXD אה דרך אגב, עוד מישהו שם לב שהוא עשה שורה וחצי והוא נמצא בפתיח? טוב, כנראה הוא יחזור בעתיד..P: כשהיה חדר הלבשה ב"אלופה" לא ראיתי, אבל עכשיו זה ממש שווה.. הקטע שהראו חלק משבוע הבא... - מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא. אדם הזה נורא צפוי.. אני לא אוהבת אותו\= הוא ושירן זוג מושלם, לשניהם אכפת רק מעצמם! אה ובהתחלה נכון מראים את גאלה קוגן אומרת משהו על לאכול שום בחורף?D: אז היא ממש יפה שם! פעם ראשונה שהיא נראית לי יפה!

snirf

Active member
לא משהו לדעתי ../images/Emo31.gif

בהתחלה זה היה די נחמד,אבל בכל תוכנית שעוברת זה נהיה פחות ופחות רציני לא אמרתי שהתוכנית תהיה רצינית לגמרי בלי בדיחות והומור אבל לא עד כדי כך...ממש הגזמה

לדעתי..

לפעמים זה בסדר.. אבל תמיד זה נראה לי כאילו מיכאל מנסה להצחיק וזה לא מצחיק בכלל

../images/Emo45.gif

הבדיחות שלו נשמעות אישיות .. רק הוא והצוות שם נראלי מבינים אותם וצוחקים ><

גם הצוות לא נראלי מבין אותו ממש../images/Emo6.gif

עשו טעות שלקחו אותו לדעתי...אסי עזר היה טוב
ומיכל אמדורסקי רציתי להחטיף לה שתי כאפות.. בטח לא ראתה האלופה בכלל ואומרת רק מה שכתוב בנייר בלי להבין על מה היא מדברת

snirf

Active member
אני מקווה שזה ישתפר...../images/Emo4.gif

כי התוכנית האחרונה הייתה פשוט נוראית חוסר רצינות מוחלט! יותר מדי צחוקים,פאדיחות שלא ירדו בעריכה...
מזמינים שחקנים מהסדרה ובקושי מראיינים אותם על הדברים החשובים

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

נכון התוכנית הזאת ממש נוראית כמו שאמרת..
מה הם מביאים את המאפרת הזאת?! מה מעניין אותנו בחדר הלבשה של בובות שאמורים לדבר על הסדרה מה זה מעניין אותנו איך מאפרים וקוסמטיקה וכ'ו.. כאליו זה מעניין אבל מה זה קשור לתוכנית?! ומיכאל ממש לא יודע להנחות..יש לו בדיחות מפגרות והוא לא יודע להגיש תוכנית בקיצור

snirf

Active member
הוא מזלזל בתוכנית../images/Emo31.gif

הוא לא לוקח אותה ברצינות

shiralev236

New member
זה פסדר מה אני אגיד לכם

זה נחמד מישהו יודע אם מתכוונים לשים את הקטעים מהתוכנית באינטרנט או משהו? חיפשתי באתר של הבובות ולא מצאתי הנה תראו האתר של הבובות

למעלה