חדר הכושר בליגד סנטר....

אני מאוד נהנתי אתמול

בשעור צרפתית

שלגיה ו7

New member
לא שאני

מופרעת
)))))))))))) אני מתה על שיעורים שלו. שיעורים של אבירן לאחרונה מאוד קשים.

באמת? בכל הפעמים שהתעמלתי איתו

הדופק פשוט לא רצה לעלות. מה שאני אוהבת אצל שי ואלי זה שהשעור מובנה. ברור לגמרי שהם מכינים את השעור מראש, בוחרים את השירים על השניה לפי התרגילים שהם רוצים לעשות, מתאימים את קצב המוסיקה לקצב שהם רוצים שידוושו, בקיצור - כמו שצריך!

אז תעברי לימי חמישי ומוצ"ש

כדי שנוכל להיפגש, או שלפחות תעשי לי שלום כשאת נכנסת לקיקבוקס אחרי שאני יוצאת מהחיטוב ביום שלישי

steady1

New member
נשאלת השאלה...

התמליצי על המכון באופן כללי-ואם אפשר האם את יכולה להשוותו לאולם הכושר בהולמס פלייס. תודה

שלגיה ו7

New member
אם נשארו לך

עיתונים משבוע שעבר, גם ב"מודיעין ניוז" וגם ב"זמן מודיעין" היו כתבות על מכוני כושר.(גודל, מחיר,יתרונות, חסרונות וכו...) בגדול, אי אפשר להשוות את GYM עם הולמס פלייס.

אני לא יכולה להשוות אותו להולמס

פלייס מסיבה אחת - מעולם לא הייתי בהולמס פלייס.
אני ממליצה על המכון כי אני אוהבת לבוא ולהתעמל שם. אני חושבת שיש שם מדריכים מצויינים (שי ואלי בספינינג, חן וריקי בחוגים). אני חושבת שזו שאלה של מה בדיוק מחפשים במכון. יכול להיות שהג'ימקס פחות מפואר, אבל מבחינתי - זה בדיוק מה שאני מחפשת, חוץ מזה יש שם את בית הקפה הקטן והחמוד שפתח עמית, בחור מקסים שעושה קפה מעולה ושייקים נהדרים, אז בכלל כיף לשבת שם אחרי אימון ולהוריד את הדופק עם משהו גם טעים וגם בריא.

eyal1612

New member
לא מומלץ

המכון ממש ממש לא מקצועי. ישנם שעות במהלך היום שבהם אין מדריך בחדר הכושר! זהו מחדל של ממש מכיוון שחוק הספורט אוסר על אימון בחדר כושר שבו אין מדריך. עכשיו כשאני מנסה למכור את המנוי אני זוכה ליחס ממש מבזה מצד ההנהלה. אך אם לבבך עדיין חפץ במנוי (במחיר ממש משתלם) במכון אני פנוי להצעות.

אוהד 30

New member
את האמת שאני מתבייש ....לא הגעתי

אתמול כלל,,,,,מכה על חטא! מה שכן הזכרתי ברגע זה להתקשר ולקבוע ליום שני

למעלה