חדר במרתף

תחושות לא נעימות, שינה לא רצופה

ועוד... אני מעדיפה לא לפרט. לפעמים כשאומרים מה זה יכול לגרום, באופן תת הכרתי הדברים מתחילים להתרחש. אולי אפשר להתחיל במה שכבר קיים? ממה נובעת השאלה?
 
המשך...

למעשה מדובר בחדר לא שלי אלא של חברה שלי. ויצא לי כמה פעמים כשישנתי שם להתעורר מבוהל, או עם תחושות מוזרות. אני לא יודע אם את מכירה את התופעה, אבל קרה לי מספר פעמים בחיים שהתעוררתי באמצע הלילה משותק למספר שניות - תופעה הנקראת " מכשפה " . אצלה בחדר זה קרה לי לילה אחד 3-4 פעמים וזה היה די מצמרר. אני דואג יותר לה האמת, האם יש פתרון מלבד לעבור חדר? אשמח לתת עוד פרטים לפי בקשתך וכמובן המון תודה על ההתייחסות ..
 
היא דווקא מרגישה טוב בחדר

וישנה טוב... פשוט רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית.
 
ההסתכלות על המצב תמיד תתבסס

על מצבו של המתגורר בחדר/בית. על פי הפאנג שוי זה לא מומלץ... אם היא מרגישה טוב...אז אין על מה לדבר כי הרצון לשינוי אמור לבוא ממנה. בכל מקרה, לאורך זמן, לדעתי, יצוצו תופעות גופניות תחושתיות. יש אנשים שזה בא אצלם מהר ויש כאלה שלאט. כש...ואם...אז יהיה אפשר לדבר על כך. לא מזמן נשאלה כאן שאלה בהקשר הזה, על ידי דיירת שעברה להתגורר בחדר כזה. היא חשה בכל מיני תחושות לא נעימות וביקשה עזרה. אם חברתך מרגישה שם טוב, אזי, היא מרגישה טוב. לא נראה לי שתרצה לשנות. מה אתה אומר?
 
למעלה