חדר בחלל

planet5000

New member
חדר בחלל

חדר מסתובב בחלל,מרחף לשום מקום. מוקף כוכבים, אולי בכלל בפלנטה אחרת. מסביב ריק שחור ובחדר חלונות גדולים ואור מעומעם.מנותק ורחוק שנות אור מכול מציאות אחרת.ושם אנחנו נפגשים. אני אפילו לא בטוח מי את איך הגעת לשם ומאיזה כוכב את אבל מת לחקור את מאווייך.
את מהממת, נוכחותך ממלא את החדר וכשאני מתקרב הריח שלך כמעט מאבן אותי ,עוד לפני שהתחלנו כול החושים שלי וקצות העצבים שלי צועקים הצילו . את לובשת 3 משולשי תחרה,2 למעלה ואחד למטה, לבנים ושקופים.
אנחנו שם למטרה משותפת והחומות נופלות מהר. ויש שם אביזרים-מה שרק תוכלו לחשוב עליו וגם מה שלא ,ואולי נשתמש בהם ואולי לא. ובניגוד אלי את כזו ישירה אומרת את המילים שאני אוהב לשמוע אך לפעמים קשה לומר, על מה את רוצה, על מה את רק מפנטזת ואולי רוצה לנסות,והפרטים אוי הפרטים כול כך ברורים ומרטיטים .ורק לשמוע אותך, בקול הרך מלטף אך גם מאד ברור ומפורט מביא אותי קרוב לקצה. ועכשיו תורי, ולי קצת קשה אבל את חוקרת אותי, ללא רחמים ואת טובה בזה ויורדת לפרטים וסודותי בחלקם לפחות נחשפים ואת פתאום מסמיקה, כול כך יפה, ומודה שאת כבר ממש רטובה. "רק שניה " את לפתע קמה ורוכנת לחפש משהו בתיק,ישבנך המפואר מול פני ורק חוט דק מסתיר את אוצרותייך ואני חש מכת חשמל מרטיטה, "אל תמהרי" אני אומר בחיוך, את נעמדת ודוחפת אותי עם 2 ידייך בחזה,"מפגר" את צוחקת. זהו נוצר מגע, אצבעות משתלבות וזמן לחגיגה.

giligil55

Member
אוהבת את הרש שלך

ואת הפנטזיות שמתרוצצות בו

למעלה