חדר א סקס

inbardaf

New member
למה לא?

נראה לי המקום הכי מתאים. זה אולי מתאים יותר ללוח, אבל לא הייתי בונה עליו. נראה לי שכדאי לך לשים מודעה גם שם וגם כאן. בהצלחה!

בתלהיים

New member
חדר אסקסואלי

אז... חדר גדול ומרווח עם מראה גדולה (מתאים לרקדנים) מחפש שותף/ה שקט, נקי ואסקסואלי, לדירה מרוהטת לגמרי, עם מכונת כביסה, קו בזק+אינרטנט, מטבח טבעוני וספריה גדולה. ז'בוטינסקי, ליד גן העצמאות והים. יש כלבה קטנה ושקטה. גם היא אסקסואלית - אבל לא מבחירה. בהנחה ואחרים כן. אפשר לפנות במסר לפרטים נוספים.

וואי, איזה רעיון אדיר

איך לא חשבתי על זה כשחשבתי לשכור עם שותפים. תמיד היו לי הבעיות באוניברסיטה שהשותפות שלי היו מביאות את החברים שלהן והם היו נשארים לישון את הלילה (כל כך הציק לי חוסר הפרטיות הזה שהייתי צריכה להתלבש באמצע הלילה רק בגלל שרציתי ללכת לשירותים). בשנה האחרונה אחת השותפות בכלל התפרעה וכל יום היתה מביאה מישהו אחר (היא היתה עושה את זה בשו-שו בלילה שאני לא אדע, אבל בבוקר הייתי מוצאת בחור חדש במטבח שותה קפה).. אפשר לאמר שהיא עשתה מהדירה שלנו בית-בושת קטן וצנוע
אז החלטתי לשכור דירה לבד...

לא, אני סתם מכשפה ../images/Emo228.gif

אפילו אחת השותפות איששה (בצעקות) שאני כזו - זה היה אחרי שהיא התחתנה והחליטה, בלי לשאול את שאר דיירות הדירה, שבן זוגה יבוא ויגור איתנו. ובגלל שהוא תפס לה את החדר, היא שריינה את המטבח/סלון כמקום הלימוד החדש שלה, ואסרה עלינו לדבר כשהיינו אוכלות, ודרשה שנאכל מהר ונחזור לחדרים שלנו ולא נפריע לה ללמוד
אז, אחרי כמה ויכוחים ומריבות שרק הרעו את המצב, השתנקרנו עליה לאחראית המעונות וסילקו את שניהם מהדירה תוך יום. אח... זה היה רגע מאושר

inbardaf

New member
מכשפה זה מחמאה בשבילך

את השטן בהתגלמותו
אחותי או לא?
מה שמצחיק באנשים חסרי התחשבות, שהם תמיד טוענים שאחרים לא מתחשבים בהם.

כן, אלו אנשים סוציומטרים, אגואיסטים

אגוצנטרים ואפשר למצוא עוד הרבה תיאורים פוריים ומעניינים בשבילם. אל אנשים כאלה זו מצווה להיות שטן!
אפילו חבר טוב קנה לי בובה של חתול שחור (נראה מאוד אמיתי) ואמר ש"חסר לך חתול שחור עם המטאטא". וליומולדת הוא קנה לי בובה של דאבה מכוערת עם שלט שאומר: "I can go from zero to bitch in 10 seconds flat"

למעלה