חדר ארונות

ציפורת26

New member
חדר ארונות

שלום רוצה להתייעץ בנוגע לחדר ארונות די קטן (מידות 130 על 160) צירפתי גם תמונה מדובר על דירה חדשה מקבלן. ואין דלת לחדר ארונות. נראה לי מוזר להשאיר את זה ככה כי זה ממש בכניסה לחדר וגם הבגדים עלולים לצבור אבק השאלה אם כדאי (ואפשרי בכלל מבחינת המידות) להרכיב דלת או שיש פתרונות אחרים....כל רעיון יתקבל בברכה (אני רק אציין שאנחנו קצת מוגבלים מבחינת הרעיונות בגלל אילוצי תקציב...כך שלא נשבור קירות וכדומה...מחפשים פתרון הכי קל ולא ירק מדי) תודה

fireman

New member
חבל שלא צירפת תוכנית

אבל אני מניח שדלת הזזה או הרמוניקה תעשה את העבודה.

isi5

New member
יש מספר אפשרויות

1. דלת - מבדלת ( הרמוניקה כי שקרא לה כאן ידידי ) 2. דלת אלומניום . 3. דלת זכוכית - הזזה . 4. דלת אלומניום הזזה . את צודקת זה נכון שצריך לזה דלת . יחד עם זאת לא חייבים מיד כשנכנסים , אפשר לחכות קצת להסתדר כספית ולעשות דלת טובה חוסמת כניסת אבק ולחות . ( מבדלת לא תחסום לגמרי ) מעבר לכך את יכולה לנצל את הדלת גם למראה אם חסר לך בחדר .

msvnk

New member
אם ממש אין כסף

אפשר גם לקנות וילון. אם הו איתקן כהלכה הוא יחסום את הרוב המכריע של האבק מלהכנס. אבל הרמוניקה באמת נשמע כמו הפתרון הכי כדאי. אפשר גם למצוא בהום סנטר או אייס במחירים זולים להרכבה עצמית ולא צריך לעשות מזה סיפור עם הזמנות ומתקינים.

גרזנית

New member
חדר ארונות

עם דלת ובלי דלת הבגדים שעומדים יצברו אבק לכן את אלו שלא משתמשים יומיומית אני מכניסה בתוך חליפונים. אני לא זוכרת מיקרה שזכרתי לסגור את דלת חדר הארונות... אם זה ממש מפריע לך תעשי דלת הזזה או הרמוניקה

יוברה

New member
גם אני מתלבטת בנושא חדר הארונות

אצלי יש חדר קצת יותר גדול (180/160) ובמיקום מוגן יותר אבל אני עדין רוצה לעשות דלתות

למעלה