חדר אחד פשוט...

יש משהו כזה

רק טיפה יותר פשוט למתחילים?... אני ממש תקועה... אין מספיק נוזל בשביל למלא בכוס המטבע מטבע. השלט עם בטריה אחת. הקופסא השתנה בה רק הלבן. השקע של הטלוויזיה בחשמל. ראיתי את המטאטא אבל אני לא מגיעה אליו... מה עושים?

lupoN

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo58.gif

יש פשוטים יותר. אנסה לחפש את הקישור להודעה בה הופיעו הקישורים למשחקים הפשוטים יותר. אם אמצא אעלה קישור. ובקשר למשחק הנוכחי: את צריכה ללכוד את אחת הטיפות בזמן הנפילה. מן טיימינג שכזה
תודה גם ממני לפגעסוס
ויש לי גם קישור לפתיחת המשחק נטו בחלון משל עצמו לא מלווה בכל מה שמסביב. הנה הוא: http://cablemodem.fibertel.com.ar/greenarrow/ggames/Get%20Out!%201.00%20-%20One%20Simple%20Room.swf (מקווה שיעבוד) חדר פשוט אחד... וכלל לא פשוט הוא החדר...

lupoN

New member
הנה הקישור שהבטחתי לחפש../images/Emo27.gif

מקשר גם למשחקים דומים ברמות שונות, קלות יותר או פחות לבחירתך:
Room Escape

תודה... גם ל... מי שנתנה לי קישור

לעוד משחקים... אני לא רואה כרגע איך קראו לה... אבל אני עדיין תקועה... נראה לי שאני לא טובה בזה כל כך... כמה מקומות מסתור בחדר כל כך קטן...

Chandler Rulz

New member
טוב, נתקעתי..../images/Emo58.gif

יש לי: מטבע. כוס כחולה. שלט עם שתי סוללות בתוכו. הצלחתי להפעיל את הטלוויזיה. פתחתי את הארון. שמתי בורג בין החוטים של הטלפון. משהו השתנה במנעול של התיבה על המדף ועכשיו בפינה הימנית התחתונה יש סימן כזה של שני ~ אחד מתחת לשני.. (אם אפשר לראות את זה, זה: ≈) מה עושים?

regit knup

New member
../images/Emo4.gif נתקעתי....

יש לי: שלט אם סוללה, עלה, כוס אם נוזל שחור ומטבע. הכנסתי את הטלוויזיה לחשמל, עשיתי איזה משהו בקופסה: בצבע הלבן, וזהו מה אלא?

dean4

New member
אני תקוע...

יש לי שלט, בורג, מטבע ומפתח... ספויילר מאוד יועיל...

juliuslove

New member
עברתי!!עברתי!!!

זה החדר הראשון שאני מצליחה לעבור בלי ספוילרים!!!!!!!!!!

למעלה