חדר אחד פשוט...

dean4

New member
צריך עזרה!

אני רוצה להוציא מהתיבה מטבע אבל הוא אומר לי שיש לי כבר מטבע אחד אז אני לא יכול. ואני תקוע עם הטלפון, שלט, מקל, פלייר, מטבע וקש.

juliuslove

New member
../images/Emo58.gifעזרה בפנים

תנסה לפתוח עם המטבע את המגירה הנעולה...
אם זה לא פועל תדחוף את המובע מתחת לדלת וקח מטבע חדש מהקופסא... עד שתמצא מטבע שיתאים לחור המנעול מקווה שלא גיליתי יותר מידי

Somacher

New member
גיליתי ....מה הקטע של המפתח ?

הוא אומר לי שהוא רך יותר מדי איך אני מחזק אותו ?

super

New member
דרוש ספויילר

אמנם זהו החדר הראשון שלי אי פעם - אבל יאללה... אז מצבי הוא שהטלוויזיה דווקא עובדת (סוף סוף), כלומר יש לי שלט, שתי סוללות בפנים, קולב על הטלוויזיה. חוצמיזה יש לי בורג, מטבע, טלפון (שאין לי מושג איך להשתמש בו) ועלה. מה עושים

lupoN

New member
../images/Emo101.gifהכוונה קטנה../images/Emo58.gif

נסי לבדוק מה קורה עם החוט של הטלפון, ומכאן תמשיכי.

super

New member
ושוב.. ותודה...../images/Emo58.gif

טוב.. תודה, זה היה יעיל.. כרגע מצבי שיש לי את הפלייר, וגם את הכפתור של הטלוויזיה - אבל הקופסא הקטנה מסרבת להיפתח. לא ברור לי הקטע עם הקופסא.. יאללה, בחרתי לי חדר להתחיל איתו...

juliuslove

New member
../images/Emo58.gif

שימי לב שעל הקופסא יש 4 צבעים מה הם יכולים לסמל?
הם מסמלים את ארבעת היסודות: מים, רוח, אש ואדמה נסי לחשוב איפה את יכולה למצוא את שלושת היסודות החסרים(לא כולל הרוח)

super

New member
../images/Emo58.gif הולכת איתך בקטע הזה, אבל..

טוב, כנראה שצריך להיות ממש מנוסים בשביל זה.. בינתיים - אם הכוונה היא לעציץ, אז מעולה - אבל איך מגיעים אליו
(אני אחפש לי תעסוקה אחרת בסוף הערב...) ותודה - כמובן.

super

New member
וכמובן גם ../images/Emo58.gif

אם המשמעות היא להשתמש במטאטא בשביל זה - אז איך מגיעים אליו...

פגעסוס

Well-known member
רמז ../images/Emo58.gif

אפשר להשתמש בפרטים מסויימים יותר מפעם אחת. נסי לבדוק איזה פריט ששכבר השתמשת בו ניתן ללקיחה ושימוש חוזר. כמו כן ניתן להשתמש בחלק מהפריטים על פריטים אחרים בשנמצאים אצלך.

למעלה