חדרי ילדים

yaelyb

New member
מה לא???

השירות שלהם מצויין עם את מקבלת מה שאת צריכה והכל תקין, א-ב-ל הם הגיעו להביא לי את המיטה ללא אדם נוסף הסבל היחידי הבהיר לבעלי או שיעזור או שיביאו בפעם אחרת! הוא לא ידע להרכיב את המיטה ולמעשה אם לבעלי אין טיפה הגיון אז.... השידה הגיעה חבולה. שכחו להכניס להובלה את המחזיקים של הוילון ודרשו שנגיע לשם לקחת (אנחנו גרים 40 דקות משם ורמזו או שתגיעו או שתקבלו את זה עוד חודשיים כי רק אז יש להם משלוח לת"א- מה שלא היה נכון כי חברה שקנתה שם בדיוק ילדה והם סירבו לצרף למישלוח שלה בטענות מצחיקות). כדי להשיג אותם בטלפון עברנו מדורי גיהנום (על מנת שנוכל להתלונן) בכלל ההתנהלות שלהם מרגישה כמו קיבוץ וכאילו אנחנו אילו שחייבים להם (תגובתם בנוגע להרכבת המיטה היתה "נו, העיקר שבסוף המיטה הורכבה" או "איזה מזל שבעלך מבין משהו" ) בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי אבל שמעתי לפחות 3 מקרים בין החברים הקרובים והטיפה רחוקים, לאחת לא הביאו את השידה הנכונה ומשכו אותה חודש וחצי עד שהחליפו(ניסו לשכנע אותה שהשידה היותר קטנה שהביאו לה "יותר שווה"??? אצל השנייה הסבל פשוט רצה להשאיר את המיטה ולא להרכיב אותה ועוד ועוד סיפורים....... אגב בענין זה ששולחים סבל אחד זו כנראה מדיניות כי גם אצל החברות (2 מהם) וגם קראתי פה שהביאו סבל אחד והבעל הפך להיות סבל\מרכיב\נגר. הקיצר למחירים הגבוהים מאוד שמשלמים שם היחס והשירות לא משתלמים בכלל!

אנחנו קנינו מיטה בסליפין ומאד מרוצים

ראינו שם גם ארונות וכוורות אבל לא היה לנו צורך.

אנחנו גם קנינו בסליפין ואנחנו מאוד מרוצים

יש גם כאמור גם ארונות וכוורות, נראים יפה. השירות שלהם היה טוב מאוד, המחיר סביר ביותר והמיטה טובה. ארון קנינו בחנות רהיטים מקומית ליד הבית, כך שלא רלבנטי לכם.

december2

New member
נצל"ש-../images/Emo41.gifבית בובות מעץ...ממש נדלקתי על

הרעיון (ראיתי באיזה מקום), אך המחיר בשמיים. עישתי חיפוש בנט, ובית בובות עולה כ600 שקל? יש אולי המלצות לבית בובות מעץ במחיר יותר נוח? תודה מראש
שבת שלום

אני ממש לא מחבבת את באני בי...

עד היום יצאתי משם תמיד רק עם פריטים "משניים" לחדר, כמו באנרים לקיר, אהילים, תמונות וכו'. לפני שנתיים עשינו שם הזמנת לידה שהתפוצצה רגע לפני התשלום, בגלל היחס המתנשא והמזלזל שלהם בלקוח. אני מזדהה מאוד עם מישהי כאן שכתבה שהם נותנים תחושה כאילו אתה חייב להם משהו, ולא הפוך. המחירים שלהם גבוהים מאוד מאוד, למרות שמדובר במוצרים ייחודיים. ראבאק, כמה כבר אפשר לדרוש על חתיכת מדף צבוע עם אפליקציה בצד? סכומי עתק מטורפים ולא הגיוניים. ועוד לא הגעתי אפילו לוילונות או לריהוט הכבד יותר. אני ממש ממליצה לבדוק עוד אופציות ולא להסתנוור מהיופי שמשדרת החנות, כי בשורה התחתונה נגר פרטי אמור לעלות הרבה פחות.

למעלה