חדרי ילדים

חדרי ילדים

אני מחפשת לקנות לליאן חדר . מיטה ארון וכוורת איפה אתן ממליצות. היינו היום בבאני בי חדרים מקסימים אבל יקרים יחסית.

gallish

New member
אנחנו קנינו ב"סוכריה" בפ"ת

לא זול אבל גם לא יקר כמו באני בי, ואנחנו מאוד מרוצים! (קנינו רק מיטות, אבל יש שם הכל)

gallish

New member
איזור תעשיה סגולה

פונים ימינה ליד תחנת הדלק, ומיד אחרי תחנת הדלק בצד שמאל של הרחוב תראי את השלט שלהם, אם אני זוכרת נכון, הם בקומה השניה

שתי המלצות:

1 אנחנו קנינו מיטה ברהיטי עין חרוד ומרוצים מאד. היתרון שלה - מגירות אחסוןן ענקיות, לנו זה היה חשוב 2 מיטה לי בראשלצ - יש לי חברה שקנתה שם והיתה מאד מרוצה. הנה האתר שלהם. מחירים סבירים בהחלט http://www.mita-li.co.il/

shirifd

New member
../images/Emo45.gif רהיטי עין חרוד

אנחנו קנינו חדר: כוורת ומיטה בעין חרוד ומאוד מאוד מרוצים. גם יפה גם שירות מצויין. עכשיו עברנו דירה, המובילים היו צריכים לפרק ולהרכיב מחדש גם את המיטה וגם את הכוורת והן עדיין כמו חדשות, לא רעועות. מומלץ בחום.

שלשום קבלנו את המיטה של רותם מ"סוכרייה"

בדיוק ליום הולדת שנתיים
הנה המיטה. יש להם מבחר ענק בחנות בפ"ת אבל אני ממש לא ממליצה בגלל השירות
גועל נפש של שירות. וזה ממש על קצה המזלג. מהרגע ששילמתי "על חשבון" הייתי צריכה לרדוף אחריהם בנושא התיאום, לא חוזרים לטלפונים, יחס מחפיר ולא נעים, שירות גרוע אח"כ כבר שתיאמנו המובילים איחרו ב- 5 שעות. המיטה היא של רהיטי עין חרוד, יש אחריות ל-5 שנים. אבל השירות של הצוות ב"סוכרייה" מזעזע, ולשם הבטחתי אני לא חוזרת ובטח ובטח לא ממליצה על החנות הזו

וואו המיטה מהממת. חבל שהשירות כזה

תגידי זו צביעה אטומה או לא? כלומר רואים את העייניים של העץ זו הכוונה.

../images/Emo51.gifזו לא צביעה אחידה

אבל לא רואים כ"כ את העיניים של העץ, זה מאוד עדין ויחד עם זאת לא אטום. מתאים לארון שיש לה בחדר (נראה כמו סט)

gallish

New member
המיטה מקסימה!

אנחנו דווקא היינו מרוצים מהשירות.... ביקשנו לקבל את המיטה בתאריך מסויים (יום ההולדת של נעם) ואכן המיטה הגיעה בזמן (שתי המיטות בעצם), באיכות מעולה (לא של עין חרוד אלא בייצור עצמי שלהם). אנחנו מאוד מאוד מרוצים, אבל כנראה שבכל מקום יהיו מרוצים ויהיו כאלה שלא

רוצה לצחוק. הייתי שם היום בבוקר

והם פשטו רגל. המקום סגור. התבאסתי נורא כי קנינו שם בזמנו זולחן מעץ עם שני כסאות לליאן עם ציורים ממש יפיפה. ובאמת הם היו המתחרים של באני בי אבל לא הלך להם. חבל

mom2ia

New member
../images/Emo55.gif משהו על באני-בי

אנחנו קנינו שם את חדר התינוק (לפני כמעט 5 שנים): מיטה ושידה. גם המיטה וגם השידה החזיקו יפה את שני הילדים (ובנתיים במחסן עד לילד הבא). כשרצינו להעביר את הגדולה למיטת נוער קנינו שם גם מיטה וארון (בערך שנתיים אחרי הקניה הראשונית) ומאוד התאכזבנו. בארון אחרי פחות מחודש נפלה הדלת האמצעית - על הבת שלי שהיתה בת פחות משנתיים. כמובן שהם באו לתקן והתנצלו אבל התחיל איזשהו טעם רע. אח"כ התחילו להתפרק הידיות - גם של המגירות במיטה וגם של הארון. בקיצור - לא האיכות של פעם (לפחות לדעתנו ומניסיוננו). אז אני לא ממליצה היום לשלם את המחירים שהם מבקשים. באותו מחיר את יכולה ללכת לנגר שיעשה לך מה שאת רוצה...

באמת? תמיד המוצרים שלהם נראו לי באיכות ממש

גבוהה אבל טוב שהערת אתעייני. אני אשכול זאת שוב. היתי אתמול בעצמלה והכל צבוע בסגנון וואש כזה ולא צביעה אטומה כמו בבאני בי, אבל אני אמשיך לחפש. תודה

yaelyb

New member
../images/Emo31.gifגם ממאוכזבות באני-בי,לא ממליצה בכלל../images/Emo31.gif

דבי 28

New member
אני דווקא מאוד מרוצה מבאני בי

קניתי שם מיטת נוער וכל מיני דברים נילוויםוגם את העגלה שלנו(בוגאבו) השירות אחלה ויש להם דברים יוחדיים. דווקא את המיטה קנינו ולא היה הכי יקר(לפני שנתיים)

הבלדרית

New member
ואנחנו עשינו שם הזמנה ענקית ב-24 אלף

לפני כחודש ומקווה מאוד שלא אתאכזב.דווקא הגעתי אליהם מהמלצות של 2 חברות שרכשו שם ציוד והיו מאוד מרוצות.אגב אני מפ"ת וסוכריה זה מול הבית שלי( מישהי שהזמינה מהם הזמנה לא קטנה והיו מלא בעיות בשרות והיא יצאה עם טעם רע,המליצה לי לא להתקרב.זו מישהי שאני סומכת שלא תגיד סתם....),בקיצר הייתי בסוכריה והם מאוד מזכירים את באני בי. בכל מקרה אם תהיה לי עם באני בי בעיה אני מבטיחה לעדכן את כולכן כאן לגבי המוצרים שנתקבלו והשרות.זולים הם בטוח לא,אבל יש יותר יקרים בתמורה לרמת הגימור המובטחת.אני פרפקציוניסטית לא קטנה והם יודעים את זה,תאמינו לי שאשים לב לכל דבר....

למעלה