חדרה + עדכונים!

28איילת

New member
חדרה + עדכונים!

טוב אז קבענו חדרה, כל מי שמגיע עם רכב שיכתוב לי במסר ומאיפה הוא מגיע, מי שבא ואין לו איך שיכתוב לי גם או ישרשר כאן. אני כבר אשדך בין כולכם. אני אנצל את ההזדמנות בישביל להגיד שהחל מיום ראשון אני אקח ריטלין, זה מאוד מרגש ומלחיץ אותי, ועוד אנצל ואומר שהמורה שלי דפוקה שזה פשוט לא יאמן! הגשנו טיוטא שניה של הפרוייקט והיא החזירה כמעט לכולם אתמול כדיי שיוכלו לשפץ לפני ההגשה בעוד שבועיים. כמובן שלבחורה עם הכי הרבה בעיות וטיוטא חרא היא לא החזירה!!!! (התכוונתי אליי) אוף! עכשיו אני בטוח אצטרך לבקש דחיה. תכתבו גם איזה אוכל אתם רוצים שיהיה? אפשר גם לכתוב אם יש לכם כבר רעיון מה תביאו: שתיה, בורקס, סלט, פשטידה, עוגה וכו'. אני כל כך לא מרוכזת בלי הכדורים שלי....

אז ככה:

אני לא נוהגת אז אני צריכה טרמפ אני לא מבשלת אז אני יכולה להביא שתיה,צלחות,כוסות,סכום,בורקס,עוגה ועו דברים קנוים כדאי לעשות באמת מיזנון חלבי של סלטים,גבינות,חומוס וכו. שלך חנה גונן

מיכל ט

New member
איילת סחה על היוזמה

יש משהו שמגיע מירושלים? אני יודעת להכין סלט כרובית ופיסטוקים מוקפצים מתי המאורע המשמח?

Carl Freeborne

New member
אהה אוקיי

כבר חשבתי שמרוב ADHD שכחו פה לרשום תאריך

ל11

New member
חדרה? אחלה

איפה הייתי כשכל זה קרה.. אני לא עוקבת יותר הפורום מתמלא כל יום ואני לא מסוגלת לקרוא כל כך הרבה הודעות. וכמו כל דבר אחר, כשיש יותר מדי אני מתעלמת. כמובן סטיתי מהנושא. אני סבבה עם חדרה. אני מירושלים בלי אוטו. אני טסה לחול ב-30.5 ואשמח אם קודם. או אחר כך (שזה הרבה זמן, זה כבר יולי). אני יכולה להביא כלב. זה לא קשור לכלום.

Carl Freeborne

New member
אגב אנשים בקשר לאוטו

לי יכול להיות אוטו אם זה בימי מנוחה... כי אז הוריי לא עובדים..

28איילת

New member
תאריך

אז הבנתי שכולנו מסכימים על שבת, אי אפשר השבוע בגלל שפו לא יכולה אז נראה לי שהכי טוב יהיה שבת אחרי כלומר ה-5-31. צריך להביא שתייה, כלים חד פעמיים, סלט, חומס/טחינה, לחם, ביצים חומות, ג'חנון או מה שאתם רוצים.... אז תכתבו לי מה אתם מביאים. קארל ראיתי את המסר, תודה.

Carl Freeborne

New member
אני אישית לא נראה לי אוכל להגיע

אבל תלוי... אני אישית בכל מקרה מתל אביב.

התאריך בסדר

אני יכולהלהביא חומוס וכלים חד פעמים,שתיה,גחנון עם ביצים. מי יקח ויחזיר אותי? שלכם חנה גונן

תאריך+נסיעות+אוכל

התאריך מקובל עלי (ראו הערה בסוף לדעתי איילץ תצטרך לבטל). אני חושב שלגבי נסיעות נעבור עכשיו לשירשורים אזוריים כמו שירשור חיפה לדוגמה שם יהיה אפשר למצוא את צביקה, את ניר ואותי (סליחה עם שאר הצפוניים פשוט זה מה שזכרתי - לדוגמה, לדוגמה) ובתוך השירשור עצמו כל אזור יתארגן עם נהג ו3-4 פרזיטים. כל ק"ב כזו, כבר תיסגור עצמאית (וטלפונית למען הנוחות וכבר אין צורך בציבוריות בשלב הזה) שעת יציאה, איך להגיע לכל אחד וכאלה. אגב איילץ, שמת את ליבך לעובדה שמדובר ביום ללא עישון? זה אומר שאת לא מגיעה? - גידי

תמיול

New member
למחוסרי התחבורה מת"א

סליחה ,מה זה יום ללא עישון ?? ,גידי אני עם רכב יוצאת מת"א ,מאיזור הבימה. צרו קשר ,מי שרוצה להצטרף. אני אביא שתיה לסוגיה (יין?). איפה בכלל המפגש ?

28איילת

New member
אוקיי, כל הפרטים

המפגש יהיה כנראה ב-14-6 כי פו לא יכולה ב-31-5. אני מארגנת רשימה של מכוניות ע"פ אזורים ואני אשדך אנשים חסרי אוטו אליהם. דבר שלישי- אוכל, אני רושמת אצלי מה כל אחד מביא. תרגעו עם ההסעות יהיה בסדר. ושיו כמה הריטלין הזה עושה אותי קיצרת רוח.

למעלה