חדנדש :)

סוסים בכבר זה גם רכיבה מערבית. אבל זה ידוע

יותר בתור חווה טיפולית. רמת ההשקעה- אם אתה מנסה לתת מעצמך הכל, או סתם מכופף ולא משקיע הרבה רצון ומרץ בזה. מס' שיעורים בשבוע- ככל שאתה רוכב יותר אתה מתקדם מהר יותר. אבל זה גם תלוי בהשקעה שלך.

Ruf Lil RusGal

New member
ברוך הבא!=]

חוות הפעמון זה אחלה חווה.. התחרנו נגדיהם כמה פעמים בתחרויות פנימיות אחלה חבר'ה חוץ מאחד שאני לא מחבבת במיוחד אבל עזוב... חח טוב אז אני גל בת 14.5 רוכבת בגליל ים מתחרה על לוקה בריינינג והורסמנשיפ בהצלחה ברכיבה- אני מזהירה זה ממכר!

Ruf Lil RusGal

New member
אווופס../images/Emo4.gif לא התמונה הנכונה

דיקסי את יכולה בבקשה למחוק?!?! זאת התמונה--->

TheSimpsons

New member
תודה רבה :) וטוב לדעת

מז"א תחרויות פנימיות? זה כאילו תחרויות לא-רשמיות בין חוות? וכשאומרים תחרות מתכוונים בד"כ למירוץ או למשו מפה: http://www.ief.org.il/ief/ride.asp?

fliperit

New member
תחרות פנימית

זאת תחרות של החווה עם עצמה, או של כמה חוות אחת מול השניה, שלא שייכת לליגה כלשהי. יש המון סוגי תחרויות: מירוצים, ריינינג, קפיצות ועוד ועוד. עם הזמן תלמד להכיר כל אחד מהם (ובמיוחד את אלה בווסטרן- כי זה מה שרוכבים בפעמון)

TheSimpsons

New member
השיעור הראשון שלי! =P

מצטער (דיקסי) על הבזבוז בעמוד הפורום, אבל לא כל יום יש שיעור ראשון ויש לי כמה שאלות ^^ אז היה ממש אחלה, אבל זה בכלל בכלל לא כמו שחשבתי אחרי הסברים למיניהם עליתי על הסוס וההליכה הייתה סבבה (חוץ מזה שלא הכי דייקתי בשמירה על המעגל XD), אבל בטרוט... זה מה שהכי לא ציפיתי לו - למשו כמו טרוט בעמידה :X הארכובה רוב הזמן נתקעה לי ברגל (עד שאמרתי למדריכה והיא די סידרה אבל לא ב100%), ואני הרגשתי שאני עומד ליפול קדימה והמדריכה כל הזמן אמרה שאני אחורה מדי XD היא גם כל הזמן אמרה שאני צריך להרגיש איך אני על הסוס, אבל לא ממש הרגשתי וכשכן זה לא תאם בדיוק את מה שהיא אמרה הלכו לי הידיים - זו שהחזיקה בקרן בעמידה בטרוט בגלל שהיא החזיקה אותי והשנייה כי היא כל הזמן הייתה מושטת קדימה לא תמיד הצלחתי בעמידה בטרוט גם לקצר מושכות (לעיתים נדירות) גם לא ליפול (לא נפלתי ^^") גם למהר אותו בקליקים וגם לשמור על המעגל... ד"א, לא הבנתי מה אני אמור לעשות עם הברכיים - מצד אחד חשבתי שאני אמור לעמוד זקוף, גם עם הרגליים - ומצד שני היא אמרה לי לכופף ברכיים (אבל כשאני מכופף אני כמעט יושב) בקיצור - זה רק אני או שכולם ככה בשיעור הראשון? :X

dixie chick

New member
הנה מקום הרבה יותר טוב בשבילה!

ושמחה שנהנת מהשיעור הראשון שלך, דברים הולכים להשתפר אל דאגה זה שרירים שלא הפעלת בחיים ובטח שלא בצורה הזאת, זה לוקח זמן ואתה תבין את הכל...

fliperit

New member
אל תדאג ../images/Emo3.gif

אפאחד לא מצפה ממך לדעת לרכב טוב כבר בשיעור הראשון. לוקח זמן להרגיש את הדברים האלה ולהצליח לעשות כמה דברים בבת אחת. בד"כ ב-10 שיעורים הראשונים יש תקדמות מאוד מהירה... הברכיים בטרוט עמידה צריכות להיות ישרות, אבל לא נעולות- כי אז קופצים לסוס על הגב.

R E L 007

New member
ברוך הבא...

אריאל, בת 13 רוכבת ווסטרן 3.5 שנים בחוות קופל.. התמכרות נעימה.!!

למעלה