חדנדש :)

TheSimpsons

New member
חדנדש :)

היי =] אני פיני, 16.5 (י"א), מתכנת אתרים בזמני הפנוי ולפעמים בתשלום תמיד קראתי על סוסים והתקופה שבה בשביל להגיע ממקום למקום אשכרה רכבו על סוס (פאנן!), ואחרי ששנה שעברה עשיתי טיול של שעה בצפון (חד-נס) עם המשפחה על סוסים ופשוט - התאהבתי =P ביום שישי האחרון הלכתי לחוות הפעמון (מישו מכיר? איך החווה הזו?) לראות, והיה לי "מיני-שיעור", הקדמה כזו של רבע שעה, והשיעור הראשון שלי ביום שישי הקרוב D: |*סטגדש*| (היה אמור להיות היום אבל נדחה :X) יש טיפים או משו לשיעור ראשון? משו שכדאי לדעת? בקיצור אני כבר מחכה ליום שישי ^_^ ואין לי סבלנות ללמוד לבגרות מחר בכלל... אזהו, מקווה להנות פה וללמוד על סוסים =) ד"א, איך מבדילים בין סוגי הסוסים (כמו פיינט וקוואטר או אני יודע מה)? יש איזה אתר (בעברית אם אפשר)? ועוד משו - בטח לכם השאלה תשמע מוזר, אבל אני כל הזמן שומע שתמיד לומדים דברים חדשים ברכיבה על סוסים... אז סבבה - תמיד אפשר להשתפר ולהתקדם נגיד בכך שרוכבים על סוסים יותר ויותר קשים, אבל מה יש לדעת יותר מזה? איך אפשר להשתפר יותר ויותר באותם 'אלמנטים' (?), אחרי שלומדים כבר כמה שנים? ואם כבר מדברים על זה - תוך כמה זמן בערך אני אדע לרכוב ברמה טובה (אממ, נגיד שהמבחן הוא רמה של ללכת לתחרויות) [תלוי בי כמובן, אבל בכ"ז - בממוצע ^^]? מצטער על ההודעה הארוכה וריבוי השאלות... זה מצטבר במהלך ההתעניינות על סוסים :p

fliperit

New member
אני מכירה את חוות הפעמון...

אחלה חווה, אחלה אנשים ואחלה סוסים (הסוס שלי לשעבר שם...חח). סער מדריך אותך? בשיעור הראשון לא צריך לדעת כלום...בגלל זה הוא ראשון
, רק חשוב לבוא לבושים כמו שצריך (מכנסיים ארוכים ונעליים סגורות)... לכל גזע יש את המאפיינים שלו. קווטרים למשל, הם מאוד רחבים ומוצקים, ובד"כ נמוכים. תמיד יש לאן להתקדם. גם טובי המאמנים בארץ- עדיין נוסעים ללמוד החו"ל כדי להתקדם. אין גבול (או לפחות הגבול בלתי מושג) לרמת הרכיבה. מפתחים רגישות, משפרים את הישיבה, לומדים לאמן ועוד. הזמן שלוקח לרכב טוב משתנה מאוד מאדם לאדם וממדריך למדריך (אם אתה לומד אצל סער- אז הוא מדריך טוב...). תלוי כמה תשקיע, וכמה אתה מוכשר. 3 שנים נראה לי סביר....אבל גם אחרי 3 שנים יש עוד המון המון לאן להתקדם. ברוך הבא לפורום...והתמכרות נעימה
(אגב..אני נגה, בת 18..רוכבת ווסטרן בחוות גיא, ומהיום יש לי סוסה חדשה...שאני לא יודעת את השם שלה..)

GraySnowflake

New member
הגיע לחווה שלנו...

סייח חדש ומתוק (11 חודשים) מסוג מיוחד עם שם מוזר כזה (של הסוג, לו עוד לא מצאנו שם) שהמאפיינים החיצוניים העיקריים הם: צבע לבן עם נקודות שחורות וחומות

TheSimpsons

New member
אתה מחוות הפעמון?

ומה רוכבים בחוות הפעמון? אינגליש או ווסטרן?

TheSimpsons

New member
לא סער

הוא הדריך אותי את הרבע שעה ביום שישי, לפי מה שהבנתי הוא מדריך את המתקדמים אותי תדריך אמילי נראה לי והנחתי שאכן לכל גזע המאפיינים שלו - אחרת לא היו גזעים ^^ אבל יש איזה מקום שאפשר ללמוד על המאפיינים השונים? או שאני פשוט צריך לחכות שזה יבוא עם הזמן... 3 שנים זה הרבה (זה אומר ש3 שנים אני לא ממש אדע לרכב ברמה טובה XD) - זה יתנגש לי בצבא... לא נורא העיקר שאני ארכב כבר =]

fliperit

New member
גם היא סבבה

למרות שאני לא מכירה אותה ממש. הידע על הגזעים יבוא עם הזמן...כלומר, ידע יכול להיות לך עכשיו, אבל עד שתלמד לזהות יקח זמן. בקשר לצבא...אין מה לשעות, זה שנים שבהן החיים קצת עוצירם, אבל אח"כ ממשיכים. גם אני מתגייסת עוד מעט וזה ממש תקוע לי באמצע...

היי ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני עמית בת 15. רוכבת בחוות אלונים. אני גם מכירה את חוות הפעמון, ואנשים משם, יש שם אחלה ילדים. בהצלחה לך בשיעור הראשון

ram ram

New member
ברוך הבא.!!!

לפורום, לעולם הרכיבה ולרכיבה המערבית..!! תתמקר מהר ותהנה..!!! הכי חשוב זה להיות משוחרר..!!!! אה... ואני רם, רוכבת בחוות עמק הבוקרים...
מתחרה על ג'ונה
[ קווטרית דרך אגב... השם בתעודה הוא ג'וני דייקירי] בריינינג...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני שיר, בת 14
רוכבת ווסטרן בחוות סוסים בכפר
שמעתי על הפעמון, וראיתי אותה מבחוץ. זאת חווה מאוד יפה ומושקעת, ושמעתי עליה רק דברים טובים
כמו שפליפרית אמרה- תבוא לשיעור הראשון לבוש כמו שצריך. גזעי סוסים- לכל גזע המאפיינים שלו. אם אתה ממש מוכן להשקיע וללמוד את זה, הנה אתר. הוא אמנם באנגלית, אבל הרצון גובר על האנגלית
איך להשתפר באלמנטים? לבצע אותם הרבה פעמים, ועל סוסים שונים. מה יש לדעת יותר מזה? חח אתה כבר תראה שיש הרבהההה לדעת. תוך כמה זמן? תלוי בך- רמת ההשקעה, דרך ההתייחסות, (ודבר שולי: מס' שיעורים בשבוע)

TheSimpsons

New member
טוב לדעת על הפעמון =]

ד"א, לפני שהגעתי לפעמון בטעות נפלתי בסוסים בכפר... אז שאלתי שם (לא ידעתי שיש כ"כ הרבה חוות - באותו מקום 2חוות XD זה הפתיע אותי) איך זה שם ואמרו לי טיפולית או מה אז הלכתי כמה גזעים יש =O מגניב מה הכוונה רמת ההשקעה? אם יש לי מספר שיעורים מסוים בשבוע איך אני יכול להשקיע יותר..?

למעלה