חדישה

חדישה

היי, אני עשת, כמעט בת 17 מהצפון. יוצאת מהעסק נראה לי יותר משנה, בינתיים בלי יותר מידי השלכות חיצוניות, כי אני גרה בקהילה מאוד מצומצמת ודתיה. ההורים יודעים, לא ממש מקבלים, אבל מבינים אחרי פאייטים גדולים שאין הרבה ברירה, והתנגדות וכפייה לא ממש יעזרו להם להחזיר אותי. זהו נראה לי, מקווה להשתלב פה. שאלות יענו בכיף. לילה טוב

האם

השאלה בדבר שמך תֵּעָנה בכיף? עשת זו מקשה אחת של מתכת, כן? על מה חושבים הורים כשהם נותנים לבצְ'להם שם אשר כזה? ונ.ב.: ברוכה הבאה!

לא לא לא

לא קוראים לי באמת עשת. עשת זו פלדה, ופלדה ועשת הם שניהם פירושים לשם משפחתי הגרמני. שמי האמיתי הוא גילת, אבל כאן אני מעדיפה שתקראו לי עשת. ותודה!

שניה,

אם פלדה ועשת הן הַינו הך, אז הניק שלך הוא אשכרה טאוטולוגיה! מה דעתך שנקרא לך טאוטו?
סתם, אני מתלוצץ
.

אה, וכמובן:

לךְ שֵיש צואר לבן ולי סכין מעשת, זמיר ומשי לךְ, בתי מרזח - לי; ואם ביום ארור תפלי אלַי נכבשת - זעקתך תטבע בשאגת קולי וכו' (אלכסנדר התותח (!) פן)

zepelin

New member
רוסי, אתה שופע טקט בצורה מדהימה.

אולי תשקול לנהל פורום בכיוון של "עקיצות חסרות טעם" ??

אני חושב

ברצינות על הרעיון. כבר פניתי לנטע, הבטיחה לחזֹר אלַי עם תשובה בתחילת השבוע הבא. את/ה מֻזמנ/ת לבוא ולהיות מראשוני הגולשים בפורום הֶחדש!

כמו בפרשת שלח,

"מלּה לשורה, מלּה לשורה"... צפלין, אַלטער קאַקער אשר כמוך, אני מבין את הענין שיש לך לומר את המלה האחרונה זה כיף, אין חולק. ואם לא היית זיּן מֹח זקן הייתי, אולי, נותן לך את הכיף. אבל הפרצוף הוירטואלי שלך וההדּחפות הטרחנית הזאת האָפיָנית כל כך לגיל שלך פשוט מעצבנים אותי. יותר מכל דבר אחר. לכן אולי תעוף לי מהעינים?

Le Fay

New member
פשששיו. לא כדאי שתנגב קודם החלב

מהשפתיים? <רק למדו לדבר, וכבר אתה מת שישתקו קצת>

Le Fay

New member
חס וחלילה!

הכבוד זה הדבר היחיד ששמור אצלי היטב
רק בכבוד הגיל של כל חטיאראת הפורום, שזה די גרוע כשלעצמו (רשמתי, נבוא חשבון על בקבוק הוודקה הקרוב). מצד שני, זה אנחנו שהורשנו לך את Never trust anyone over thirty.

zepelin

New member
אז שוב המילה האחרונה, כדי שתתעצבן

מבין את הצורך הכפייתי שלך להראות חכם ושנון, אך לרוע מזלך אתה מצטייר כגס והמוני, מנבל את פיך ללא סוף. הסקס ממלא את רוב התוכן בכתביך, ואתה מפגין חרמנות אין קץ, בצורה המעוררת רחמים. צר לי ידידי הקוזק אבל אני לא מתבייש בגילי המופלג, דברים שמזמן שכחתי עדיין לא למדת, ועם הגישה השטחית שלך ספק אם תלמד אי פעם. אם אני מעצבן אותך לעונג הוא לי.

zepelin

New member
בבקשה עיניים../images/Emo24.gif, זכית בזה בצדק.

אני לא נעלב או מתעצבן, אוהב אותך מאוד (קצוץ דק דק עם פטריות) סתאםםםם

למעלה