ברוכה הבאה מקווים שתבקרי מדי פעם.
ק קמילה ו טיטאן New member 26/4/05 #20 וולקאם../images/Emo24.gifאני רותם בת 13 וקצת../images/Emo8.gif אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני, ג'אז והיפ הופ . והתחלתי לרקוד בגיל 4 וחצי וולקאם
וולקאם../images/Emo24.gifאני רותם בת 13 וקצת../images/Emo8.gif אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני, ג'אז והיפ הופ . והתחלתי לרקוד בגיל 4 וחצי וולקאם
D dani5451 New member 26/4/05 #21 ווואי איזה כייף לכולכם אתם כולכם התחלתם לרקוד נורא מוקדם ובטח אתם ממש מעולים ורק אני התחלתי מאוחר רק בגיל 12 איזה מפגרת אני לא נזכרתי רק אז????
ווואי איזה כייף לכולכם אתם כולכם התחלתם לרקוד נורא מוקדם ובטח אתם ממש מעולים ורק אני התחלתי מאוחר רק בגיל 12 איזה מפגרת אני לא נזכרתי רק אז????
M maholnikit New member 28/4/05 #25 חזרתי מהאודישן שהיה עכשיו בגעתון לסדנא.... איזה כיף לך שאת לומדת שם כבר עכשיו...ממש יעיל!!! זה באמת רמה ממש גבוהה ואחלה מורים!!! מרטין פשוט מדהים.....מטורף איך הוא נוסע כל יום מהוד השרון לגעתון!!! איך הוא חי?????
חזרתי מהאודישן שהיה עכשיו בגעתון לסדנא.... איזה כיף לך שאת לומדת שם כבר עכשיו...ממש יעיל!!! זה באמת רמה ממש גבוהה ואחלה מורים!!! מרטין פשוט מדהים.....מטורף איך הוא נוסע כל יום מהוד השרון לגעתון!!! איך הוא חי?????