חדירות כפולות

• פותח הנושא dhk1
  • פורסם בתאריך

חופ שיה

New member
ממממממממ.........

מיסיונרית בשבילי הכי טוב, קודם באט פלאג ואחרי זה הזין שלו, הוא מזיין אותי עם הזין שלו ואני עם הבאט פלאג
. לכאורה בדוגי זה הכי נוח, הגבר יכול לעזור בדחיפת והוצאה של הבאט פלאג במקרה שאוהבים תזוזה ולא רק את הרגשת המלאות, ולמי שאין צעצוע כזה אז אצבע בפנים בשילוב חדירה זה מדהים, לי זה נותן אורגזמות חזקות , רק שהזוית שהאצבע או הבאט פלאג או הדילדו לפעמים מציקה לי ולכן אני לא מעדיפה את התנוחה הזאת. גם כשאת עליו שוכבת הוא יכול להגיע לשם עם הצעצוע או האצבע. אני סומכת עליך שתמצאי את התנוחה הנוחה לך לשילוב הזה.

P u s s i c a t

New member
אממממ....

עכשיו נתת לי רעיון לשם של זה שיש לי -
לי אמרו שקוראים לזה ויברטור אנאלי באט פלאג בהחלט נשמע מאיים פחות

forestdevil

New member
צריך להזכיר שמי שרוצה כזה מזכוכית..

פשוט פונה אליי?? רק תבחרו מימדים וצבעים... ובכל אופן, ויברטור זה לא דבר מאיים. (רק אם הוא ממש גדול, ורודף אחריי)

חופ שיה

New member
אם אתה מדבר על אצבע

אז זה מסורבל מאד, למרות שהיה לי חבר שהיה מצליח לפמפם ולדחוף אצבע , אין מה לומר זה מסורבל. אם מדובר בבאט פלאג אז רצוי שהיא זאת שתשלוט עליו ושאתה תתרכז בחדירה.

LinkTree

New member
מסיונרית

אכןאכן אחת מבנות הזוג שלי (הקודמות - אני לא רב בנות זוג) גם אהבה במסיונרית - אמנם אצבעי היתה הבאט פלאג (איזה מילה מגניבה) אבל צריך להיות גבר עם ידיים ארוכות / או בחורה קומפקטית...

בעיות בריכוז...../images/Emo3.gif

שניים? בבת אחת? קשה... קשה... בשבילי, זה יותר מידי. ההצלחות הכי גדולות שלי נרשמו כשהתרכזתי רק בדבר אחד... זין וויברטור אינם ניתנים להשוואה בשום אופן. אל הזין (רוב הזמן) מחובר גבר חמים ונעים וזה טוב אלפי מונים מגוף קר וחסר חיים ולא משנה מידת קשיותו, רמת הרטיטות שלו והצבע המגניב שלו. שאלת איך כדאי לעשות את זה? בזהירות בעיקר...

רון 1971

New member
מסכים ורוצה להוסיף...

עוד לא המציאו ויברטור שיודע ממש לדפוק... שזה למעשה העיקר בזיון . כלומר ויברטור יכול לרטוט , להסתובב , לרשרש,לקשקש או מה שזה לא יהיה ... אבל את הפעולה העיקרית... את ה bang הוא פשוט לא יוכל לעשות לעולם...

vaselius

New member
../images/Emo45.gif

מחרמן מאד אפילו כתבתי סיפור על הפעם שצירפנו את הויברטור שלה לזיון (גם הפעם, הסיפור=מעשה שהיה) אין שום דבר מאיים מהויברטור מבחינתי וזה מוסיף עוד מימד למשחקי הסקס הכל תלוי בדימיון שלכם ובפתיחות שלכם לנסות ולהתנסות ובהמשך למה שכתבה חופ שיה- לידידה הזו שלי יש ויברטור אנאלי מיוחד (דקיק) וגם אני זכיתי להרגיש את הרטט שלו בתוכי תוך כדי הזיון

tokit

New member
לא ניסיתי עם ויברטור..

אבל עם שני גברים, ויותר מפעם אחת.. רשמיי: זה לא קל, במיוחד כשמשתמשים בקונדומים. עד שאחד נכנס, לשני כבר נופל. ועד ששוב עומד לו, לראשון נופל. כשכבר מתגברים על כל הבעיות, זה מדהים.. חבל על הזמן.. מה שכן, יש הגבלה בתנועה ודי מהר אחד מהם מחליק לו החוצה. הם די התלהבו מזה שהם הרגישו אחד את הזין של השני כשהם היו בתוכי.

שנים זוגתי לא רצתה לשמוע על

ויברטור. טענה שזה מלאכותי וקר ומעדיפה את הטבעי והחמים. לבסוף נעתרה והתחלנו עם הויברטור לאחר השריה בים חמים, כל כך נהנתה שגמרה פעם ראשונה עם הויברטור ולא רק גמרה גם דאגה שיהיה עמוק בתוכה. בתחילה לא הפעלנו את הרטט אבל כשהרטט התחיל היא עברה לגניחות ולהתכוצויות בלתי רצוניות. לאחר שגמר ונחה כמה שניות חדרתי אליה עם הטבעי והיא נהנתה כפליים. כשגמרנו הביעה דעתה שנשתמש בו גם בחדירה מאחור (אזני לא האמינו למשמע דבריה - תמיד התנגדה לכך).

למעלה