חדירה

חדירה

היא לא כואבת לאישה רק כשהיא מגורה? או שפשר גם כשאין גירוי לחדור בלי בעיות ?

חדירה בד"כ כואבת בגלל החיכוך

וחיכוך נוצר כשאין סיכוך (רטיבות), אין סיכוך כשאת לא מגורה...מעגל שכזה. בגדלי ירקות ענקיים יכול להיות כאב גם כשיש רטיבות, אם נחזור לבגרות בפיסיקה מכנית, החיכו תלוי בעיקר בלחץ ובמקדם החיכוך. (אם אני זוכרת נכון..חח.ח...עברו 300 שנים) עצם גדול ביחס לנרתיק לוחץ ועצם קטן רק נוגע ולא לוחץ. הרטיבות מטפלת במקדם החיכוך ומורדיה אותו (בנוזלים הוא נמוך יותר מאשר במוצקים, או שהמצאתי פיסיקה חדשה?)

?????? אוקיי, יש לי רעיון!

נראה לי שצריך להקים עמדה בכניסה לפורום, כזו כמו בכניסה לקניונים. שיהיה מי שיבדוק את הבגאז', כדי לראות איזה מטען מטופש הם מביאים איתם, ושיהיה מי שיעמוד ויבדוק פיזית מי נראה לו חשוד (
) ולא ייתן לו להכנס. ולעניינו- נראה לך שהוא לא ישים לב שאת בתולה? את שחקנית כזו טובה שאת יכולה להעמיד פנים של אחת שיודעת מה היא עושה, כשלא עשית את זה אף פעם? ולמה זו כזו בושה? למה?? עדיף שהוא יידע ויהיה עדין מאשר שיחשוב שאת מנוסה ויכנס בפחות עדינות (אם בכלל)

והיא בטח הניעה אליו את האגן,

והתאימה את תנועות הגוף שלה אליו.... עם שאלות כאלו מטופשות רואים שהיא בתולה. היא לא תדע מה לעשות עם עצמה [בטח הסתלבטת עליי ואני עניתי ברצינות..]

יש לי שאלה????

אם אני בולעת גלולה בלי כוס מיים, אני יכולה להכנס להריון? ההשפעה של הגלולה אחרת? בבקשה תענו לי.

לא, מאמי. את לא בהריון.

הרוק אשר בפיך יעשה פעולה דומה ויעזור לפירוק הגלולה. לעומת זאת, אם תצפי בסרט פורנו בעודך מחדירה מלפפון לעצמך יש סיכוי גדול שתיכנסי להריון ואפילו תגדילי סיכוי לתאומים...

ארלן נס

New member
אם ואם

אם את יוצאת לסיבוב ברולס רויס בלי בטריות את מצליחה להיכנס למוסך שלך בלי בעיה???או שאני צריך לעזור לך?

למעלה