חדירה כפולה

JILSER

Member
חדירה כפולה

"חדירה כפולה תמיד היתה הפנטזיה שלי" אמרה לי גאבי בחיוך מסתורי.

זה לא שאני מתה על זיון בתחת, זה אפילו קצת כואב לי בהתחלה ואם לא זזים יותר מידי מהר אז אחר כך זה די נעים, אבל חדירה כפולה היתה בשבילי יותר שליטה בשני גברים ביחד, הידיעה שהם נעוצים בי וכלואים בי עושה לי את זה.

אני בכלל אוהבת תמיד לשלוט בגברים שלי, לעשות איתם מה שאני אוהבת ואני בטוחה שגם הם נהנים מאוד מזה, יש הרבה גברים שאוהבים שהאשה מכוונת אותם לכל דבר.

גברים הם כמו ילדים קטנים, זקוקים לאמא אפילו במיטה, שתגיד להם מילה טובה ושתעשה להם קיצי קיצי.

אבל בעצם אף פעם לא יצא לי לעשות חדירה כפולה עד אתמול. הייתי כבר הרבה פעמים במסיבות סקס ויצא לי להיות עם שניים שאחד חדר אלי ולשני מצצתי, אבל זה לא אותו הדבר, רציתי לנעול אותם בתוכי ולהסתכל עליהם מבלי שהפה שלי יהיה עסוק עם איזה זין מזדמן.

אתמול הכרתי שני גברים בפיק אפ בר, הם הזמינו אותי למשקה אחד שהפך להיות כמה משקאות.

כשהברמן השמן נראה לי חתיך הבנתי שאני כבר במצב להגשמת פנטזיות משוגעות ואז סיפרתי להם.

הם כמובן מיד התנדבו להגשים לי את הפנטזיה אבל זה לא הלך להם כל כך מהר.

לפני שהחלטנו לצאת לדירה של אחד מהם הסברתי להם שלא יצפו לכלום כי סתם אמרתי ואני לא באמת רוצה חדירה כפולה, במונית כבר אמרתי להם שאני לא רוצה בכלל סקס איתם כי אני לא ממש מכירה אותם אבל הסכמתי להמשיך עוד כמה משקאות איתם בדירה.

כשנכנסנו לדירה די נדהמתי. דירה מסודרת בטוב טעם שלא מתאים לרווקים, ניכר היה יד אישה בעיצוב או שהם הומאים. האופצייה של הומאים ירדה מהר מהפרק כשהחרמנות שלהם כלפי התגברה כל הזמן, לא התביישתי ושאלתי מהיכן הטוב טעם בעיצוב הדירה ואז הסתבר שאחד מהם נשוי וזאת הדירה שלו, אישתו נמצאת בסוף שבוע מהעבודה שלה והוא החליט לצאת לשתות עם חבר כשפגשו אותי.

זאת היתה הנקודה שבה ממש רציתי לסגת ואמרתי להם שאני עייפה ורוצה ללכת. הם היו עדינים והרווק הציעה אפילו להסיע אותי לדירה שלי.

ואז החלטתי ללכת על זה. עכשו כשהם בידיים שלי ואני מספיק שתוייה בשביל לעשות שטויות לא אתן להם לחמוק ממני. הם התבוננו בי מתפשטת מולם, נשארת עם חוטיני בלבד.

"אתם רוצים שאפשיט אותכם או שאתם יודעים להתפשט לבד?" שאלתי אותם והם מיהרו להסיר את הבגדים שלהם. הם נותרו עם תחתונים ולפי הבליטה הקשה הם נראו מוכנים מאוד.

ניגשתי אל אחד מהם ומשכתי את התחתונים ממנו, משחררת את הזין הגדול שלו החוצה. השני לא חיכה לי והוריד אותם לבד.

עצרתי אותם לרגע וישבתי מולם, מתבוננת בזין הזקור שלהם שלא חיכה לגרויים נוספים. הייתי צריכה לבחור מי מהם יחדור אלי לכוס ומי לתחת. למזלי הם נראו לי אידיאלים למשימה, לנשוי היה זין גדול ועבה, גודל אידיאלי שממלא את הכוס ומביא להרגשת שובע ולרווק היה זין דק וארוך, ממש אידיאלי לחדירה אחורית עם מינימום כאב.

הורדתי את החוטיני ומשכתי אותם למיטה, שמחה שהם נישמעים לי. אבל אז היתה לי קצת הפתעה......
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2335790&r=1&skip=1

פנטזיות סקס

למעלה