חדירה בהפרעה.

Youhavenochance

New member
חדירה בהפרעה.

אני וחבר שלי סוף סוף לראשונה הצלחנו לקיים יחסי מין מלאים, החדירה לראשונה לא כאבה כל כך ולאט לאט החדרנו את כולו. מה שכן, ברגע שהחדירה הסתיימה (כולו היה בתוכי) והתחלנו באקט עצמו התחלתי להרגיש הרגשה שיש לי צורך להשתין. אך תחושה זו היתה תחושת שווא. שכן, ברגע שהוא יצא לא הרגשתי זאת כלל. מהי התופעה הזו? מישהו נתקל בה אי פעם? מיותר לציין שזה די מפריע לאקט המהנה שכן אני שקועה בדחף להשתין. :\ הזוי למדיי. תודה.

יכול להיות שהופעל לחץ על שלפוחית

השתן. קראתי בפורום לא מעטו שזה דווקא אמור לתת תחושה מאוד טובה אם לא נכנעים לפחד להשתין... אולי כדאי לנסות תנוחה אחרת אם זה מאוד מפריע לך...

Youhavenochance

New member
העניין שתמיד יש חשש

שאכן אולי הפעם זו אכן לא קריאת שווא.. לא נעים להשתין על בן זוגי

אז תנסו בתנוחה אחרת. ותלכי לשירותים

לפני. זה לא קרה לי...אבל אם תחפשי פה בפורום, קראתי כבר שאמרו שאחרי התחושה הזו באה אורגזמה עוצמתית במיוחד.

../images/Emo45.gifבדיוק מה שהתכוונתי לכתוב.

עשיתי חיפוש עם המילה "שתן". רוב ההודעות שעולות מדברות על שפיכה נשית,אבל ביניהן בטח תמצאי כמה בנושא הרצוי לך.

2sTyLeBiTcH2

New member
אממ..

אני די מופתעת שזה קורה לך על הפעם הראשונה אבל לפי מה שהבנתי זה התחושות שמרגישים בהם לפני שמגיעים לאורגזמה נרתיקית שהיא בהחלט עוצמתית מאוד יותר מאשר אורגזמה רגילה(שהיא בדר"כ ע"י גירוי הדגדגן). גם לי זה קורה .. וזאת הרגשה די מעיקה אבל אומרים שאם משתחררים ונותנים לזה לזרום (כלומר תני ל"פיפי" לצאת) ולהיות ממש מגורים אז זה בעצם לא יוצא פיפי זה יוצא כמו מעין "שפיך" נשי, דומה לפיפי אבל זה במפורש לא פיפי ובזמן שזה יוצא את מרגישה את האורגזמה של החיים שלך! את גם יכולה להוריד סרטים בהם בנות מגיעות לאורגזמה נרתיקית ולראות כיצד זה יוצא.. :)

masterb

New member
שתן

הייתי אומר שזה לא בדיוק דומה לפיפי זה יותר שקוף אבל זה אכן סימנים של אורגזמה נרתיקית ואת צריכה להיות שמחה שזה קרה לך ומצד שני את צריכה להיות עצובה שפחדת לעשות "פיפי" או שזה הפריע לך לסקס כי הפסדת אורגזמה של החיים

גם לי זה קורה

כשהגרוי חזק ואני מרגישה צורך לגמור אני לא מבדילה בין הרצון לשרותים לבין אורגזמה. לכן אני הולכת לפני סקס לשרותים, ואז כשאני מרגישה את זה, אני מאפשרת להנאה חופשיות והיא פורצת החוצה באיזה שלב... זה כיף עולמי! אל תפספסי!

חופ שיה

New member
גם אני מציעה להתרוקן

בשירותים לפני קיום יחסי מין , למרות שאולי בעתיד כשתביני יותר טוב את גופך, תנצלי את הצורך במתן שתן להעצמת הריגוש המיני. בכל אופן אני מציעה שתפסיקי לפחד שיצא לך שתן(מקסימום קצת שתן- תמיד אפשר לעצור) ותקבלי באהבה את התחושות מהחדירה שלו אליך , יש נשים שהיו נותנות הרבה לקבל התחושה הזאת , רוב הנשים מדווחות על שיעמום מחדירה בשנים הראשונות לניסיונן המיני, אצלך זה לא כך, אם תלמדי לקבל את התחושה הכביכול לא נעימה הזאת , אולי תגיע לעולם של תענוגות שמעולם לא הכרת.

tryme 2 m

New member
היה כאן גירוי....

של שלפוחית השתן... או לחץ על השלפוחית או חיכוך עם נקב הטלת השתן.

Youhavenochance

New member
../images/Emo4.gif

נשמע מצד אחד מפתה למדיי. מצד שני אני לא חושבת שהגענו לרמת יחסים כזו אינטימית ופתוחה עד כדיי כך שאוכל להשתחרר מהפחד שמא כן אשתין עליו או משהו. אני בנאדם יותר מדיי פדנטי,מסודר ומאורגן שאוכל להרשות לעצמי דבר כזה במיטה.

למעלה