את יכולה גם לחרבן וזה לא יגרום לו להפסיק באמצע. אם את ממש מתפדחת תישתי הרבה ותשתיני עד שתנקי את השלפוחית, עוצמת הריח תרד עד כדי לא תורגש ואז תוכלי למכור לו איזה סיפור שאת רוצה.
ככל שהשתן שקוף יותר כך הוא חסר ריח יותר, שקיפות שתן משיגים ע"י שתית מים וניקוי הכליות ע"י הטלת שתן. אם תשתי מיצים טבעיים תקבלי ריח שלהם לדוגמה, הבנת? לגבי החלק הראשון בתגובתי הראשונה, זה היה בהגזמה, אל תחרבני עליו...
היית צריכה להשתין (וקל לשלול זאת, אם בפעם הבאה תתרוקני היטב לפני), אז לא רק שאל לך לפחד מהתחושה, אני אפילו ממליצה בפעם הבאה שתחושי כך תוך כדי משגל, ללחוץ קצת כאילו שאת מנסה להשתין וכך לכווץ את שרירי הנרתיק, שוב ושוב או איך שבא לך, זה בפירוש יכול לקדם אותך לקראת אורגזמה נפלאה.
קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה
קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה
קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה .