חדירה בהפרעה.

מה אי נוחות, אם תמשיכי ותגָמרי אותו

את יכולה גם לחרבן וזה לא יגרום לו להפסיק באמצע. אם את ממש מתפדחת תישתי הרבה ותשתיני עד שתנקי את השלפוחית, עוצמת הריח תרד עד כדי לא תורגש ואז תוכלי למכור לו איזה סיפור שאת רוצה.

מה לא ברור?

ככל שהשתן שקוף יותר כך הוא חסר ריח יותר, שקיפות שתן משיגים ע"י שתית מים וניקוי הכליות ע"י הטלת שתן. אם תשתי מיצים טבעיים תקבלי ריח שלהם לדוגמה, הבנת? לגבי החלק הראשון בתגובתי הראשונה, זה היה בהגזמה, אל תחרבני עליו...

Youhavenochance

New member
לא חשבתי לרגע להקשיב

ולחרבן עליו. תירגע מעבר לזאת, הבנתי עכשיו. תודה.

זה לאא כזה גדול כמו שאתה חושב

ראית פעם לידה??? גוף של תינוק הרבה יותר גדול ועובר בשלום בהרבה מקרים. מדובר פה כנראה בעבודת הכנה לקויה, היה חסר סיכוך לפעולה.

hornyman73

New member
בשבילי זה גדול...

יש לי רק 16 ס"מ...19 ס"מ ועבה יכול להיות גדול לבחורות מסוימות (קטנות).

נו, אז אין לך על מה להתלונן

כלומר יש לך על מה אבל זה כנראה לא יעזור הרבה
בכל מקרה, תאמין לי, גדול זה לא, לא ביחס לתינוק בכל אופן. ושוב אני חוזר, עבודה מקדימה יכולה בהחלט לפתור את הבעיה!

daniella1980

New member
אם נשלול את האפשרות שאכן

היית צריכה להשתין (וקל לשלול זאת, אם בפעם הבאה תתרוקני היטב לפני), אז לא רק שאל לך לפחד מהתחושה, אני אפילו ממליצה בפעם הבאה שתחושי כך תוך כדי משגל, ללחוץ קצת כאילו שאת מנסה להשתין וכך לכווץ את שרירי הנרתיק, שוב ושוב או איך שבא לך, זה בפירוש יכול לקדם אותך לקראת אורגזמה נפלאה.

Youhavenochance

New member
ברגע שארגיש רק מספיק נוחות

עם בן זוגי.. אני לא יכולה להרשות לעצמי ברגע זה שמא הספק הקטן שכן אצטרך להשתין.

המתוק 21

New member
התשובה לבעיתך כביכול

קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה

המתוק 21

New member
התשובה לבעיתך כביכול

קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה

המתוק 21

New member
התשובה לבעיתך כביכול

קודם כל מזל טוב על יחסי מין מלאים! אני מאחל לך הנאה מרובה בהמשך . עכשיו לשאלתך המצב של לרצות להשטין באמצע הוא לא הזוי לגמרי. ברגע שפין נוגע בנקודת g הנמצאת 5 ס`מ בפנים בדופן העליונה של הנרתיק , נוצר לחץ על שלפוחית השטן כתוצאה מכך זה גורם לך לרצות להשטין כביכול זה מצב נורמלי לחלוטין ! זה אומר שהאורגזמה בדרך , אני מקווה שעניתי לך ! בהצלחה באורגזמה .

למעלה