חג
שמח

stefan10

New member
היום אני וחברות חוגגים

לשותפתי יום הולדת ומחר..אני אלך לבי גיי באגודה ב 20 ואחכ אחר 22 יש ערב ספרדי בבר בשם... "דיטריך" ברח רזיאל 7 יפו כניסה ליד חניון האחורי של מועדון התאטרון..

רותם ™

New member
../images/Emo54.gif חג שמייח לכולם

אני אבלה עם ידיד שלי כבר שבוע לא ראינו אחד את השני

אני רוצה לספר לכם מה זיקו עשה לי...

אבל באמת לא מתוך שחצנות אלה רק מהלב לחלוק איתכם באמת קודם כל לפני זה הוא אמר שהוא מכין לנו הפתעה ושהוא לא יגיד לי מה זה? אז ככה במשך היום הוא שלח לי הודעות SMS של רמזים . כמו הודעה שזה קשור לענבים, מנגו,בלונים,גברים וריצפה וכל מיני כאלה נוספים .ומאחר שאני ממש לא שרלוק הולמס,אלה יותר דוב מזהבה ושלושת הדובים לא הצלחתי לחבר בין הרמזים ולכן כל חצי שעה שגעתי אותו בטלפון ובקשתי שיגיד לי מה הוא עושה.והוא כמובן סירב מה שבאמת ביעס אותי.כי אם יש תכונה שקיבלתי זה סקרנות . בכל אופן בשעה 18:00 אספתי אותו מהמישרד והוא התחיל לכוון אותי לאן נוסעים. לא משנה שעשינו טיול בכל העיר ,כדי לבלבל אותי. אבל בסוף הגענו למיגדלי טויוטה ביגאל אלון65 ,ושם עלינו לקומה שניה. ואני עדיין לא יודע לאן אנחנו הולכים.כשניכסנו הבנתי שאנחנן נימצאים בספא מדהים והתחלתי לחבר את הרמזים תוך כדיי הפירות, שהוא שלח לי בSMSזה פירות שהיו בצלחות עם יין בחדר ג'אקוזי שהיה ממש רומנטי ,הבלונים הם בלוני הקצף שהיו בג'קוזי עצמו, הגברים שהוא אמר זה המעסים שעשו לנו את הטיפול (ואני גואלטטטטט חשבתי על משהו אחר ותפעילו את הדמיון שלכם על מה )והריצפה שהוא כתב לי זו הריצפה שרואים תוך כדי העיסוי בין לבין היה גם חדר מנוחה וחמם קטן,קפה משקאת קרים וכיבוד קל בקיצור היה מדהים בסוף גם הלכנו לאכול במקום שאנחנו הכי אוהבים לאכול בשוארמה הקבועה שלנו הפשוטה והטעימה אבל הכי כיפית ומישפחתית ברמת גן. לא וזה לא "שמש" אני באמת מאחל לכל אחד ואחד פה בפורום שיעשו לו הפתעה כמו שאני קיבלתי ליום האהבה באמת היה פשוט ענק - ומרגש- ומרגיש אל תשאלו מה אני הכנתי לו כי אני לא מסוגל להגיע לכפות רגליו ולא לציפורניו של זיקו בהפתעות האלו אני פשוט לא לצערי אני מקווה שאני אוכל להחזיר לו הפתעה לפחות ברמה של מה שהוא עושה לי כל פעם מחדש

stefan10

New member
איפה אתם? מה אתם עושים

הערב?? טוב רציתי לשבור את הקרח..בזה אני מתמחה גם שלאחרונה זה לא עובד ואני יודע שאתה קורא את הודעותיי ולא איכפת לי..

אני ביליתי את חג האהבה לבד...../images/Emo10.gif

ניסיתי להרדם כמה שיותר מהר ולא לחשוב כמה לבד לי וקריר...

קצת באיחור אבל לא משנה

אהבה צריך לעשות תמיד בלי שום קשר ליום או חג האהבה. אני בערב הזה הייתי בעבודה ועבדתי קשה מאד. גם זה היה סוג של אהבה אני חושב.

למעלה